انتشار «کرکسان دهکده» برای نوجوانان
به گزارش قائم آنلاین، این کتاب در ۱۶۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۰ هزار تومان در انتشارات قدیانی منتشر شده و در دسترس مخاطبان نوجوان قرار گرفته است. طراحی جلد کتاب «کرکسان دهکده» بر عهده خسرو اشتری بوده و ویراستاری آن را حانیه بیرمی انجام داده است. اونق درباره موضوع کتاب جدید
به گزارش قائم آنلاین، این کتاب در ۱۶۰ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۰ هزار تومان در انتشارات قدیانی منتشر شده و در دسترس مخاطبان نوجوان قرار گرفته است. طراحی جلد کتاب «کرکسان دهکده» بر عهده خسرو اشتری بوده و ویراستاری آن را حانیه بیرمی انجام داده است.
اونق درباره موضوع کتاب جدید خود به انجمن نویسندگان کودک و نوجوان گفت: داستان این رمان، زمانی اتفاق میافتد که کشور درگیر جنگ است. شخصیت اصلی ماجرا نوجوانی چهاردهساله است که هر دو برادرش برای دفاع از مام میهن به جنگ رفتهاند و به همین دلیل تمامی سنگینی زندگی خانواده به عهده برادر کوچکتر گذاشته است. داستان چالشها و تلاشهای شخصیت نوجوان برای غلبه بر سختیهای زندگی را بیان میکند. حاجی مراد که تا قبل از رفتن برادرها هیچ تصوری از سختی زندگی نداشت، حالا سنگینی زندگی را بر گُردهاش احساس میکند. او میفهمد زندگی فقط کار در مزرعه اجارهای نیست و سختیهای دیگری هم دارد که او هرگز فکرش را نمیکرده است.
این نویسنده ادامه داد: «جبار» پسر صاحب زمین به «آلتین» دختر زیبای همسایهشان سوء نظر دارد. دختر خواهان برادر حاجی مراد است که در جبهه با دشمن میجنگد. مزرعه را حاجی مراد با کمک آلتین اداره میکند اما آلتین به خاطر مزاحمتهای جبار مجبور شده است کار را رها کند. پدر مریض میشود و در نهایت میمیرد، جبار به بهانه اینکه حاجی مراد کوچکسال است میخواهد مزرعه را از او بگیرد. حالا او هم باید در مقابل جبار و آدمهای قلدرش مقاومت کند تا مزرعه را حفظ کند و هم از آلتین محافظت کند تا جای خالی برادرش حس نشود. مخصوصاً مرگ پدر به او میفهماند که بزرگ خانواده بودن چقدر سخت است.
در بخشی از این رمان میخوانیم: «آلتین وقتی میشنود بگ محمد برگشته، از خوشحالی در پوست خود نمیگنجد. اما از جانب جبار هم نگران است و میترسد که به کمک آدمهایش بلایی سر بگ محمد بیاورد؛ برای همین یکجا بند نمیشود و طول و عرض اتاق را گز میکند. منتظر برگشتن مادرش است که رفته چشمروشنی به هاجر بگوید و برگردد. اگر دست خودش بود بال میزد و میرفت تا خودش هم به دلدادهاش خوشامد بگوید. چقدر حرف داشت برای گفتن. هیچوقت نتوانسته بود آنچه را که در دل داشت برای او بگوید.»
عبدالرحمان اونق، عضو انجمن نویسندگان کودک و نوجوان سابقه فعالیت آموزگاری و مربیگری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را نیز در کارنامه خود دارد. «در عمق شبهای تار»، «سورتیک»، «حماسهی گور اوغلی»، «چوپان کوچک»، «فریاد آق اویلی»، «راز خایر خوجه»، «آوای صحرا»، «دایرهی سرخ»، «ماتیخان» و… از جمله آثار پیشین این نویسنده هستند.
برچسب ها :انجمن، مربیگری،چالش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0