آقای روحانی مردم کدام حرفتان را قبول کنند؟
به گزارش قائم آنلاین، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران در خصوص سخنان تامل برانگیز رئیس جمهور و دفاع تمام قد از کارنامه عملکرد ۷ ساله دولت در سخنرانی روز ۲۲ بهمن بیانیهای صادر کرد. در متن بیانیه آمده است: ۲۲ بهمن ماه هر سال یادآور روزهای پرافتخار و شکوهمند بهمن ۵۷ میباشد. روزهایی
به گزارش قائم آنلاین، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان مازندران در خصوص سخنان تامل برانگیز رئیس جمهور و دفاع تمام قد از کارنامه عملکرد ۷ ساله دولت در سخنرانی روز ۲۲ بهمن بیانیهای صادر کرد.
در متن بیانیه آمده است:
۲۲ بهمن ماه هر سال یادآور روزهای پرافتخار و شکوهمند بهمن ۵۷ میباشد. روزهایی که جان و بدن مردم در برابر گلولههای رژیم ستم شاهی مقاومت کرد تا به انقلاب اسلامی ختم گردد. به رسم هر سال رییس جمهور به عنوان سخنران ویژه، مطالبی را در روز ۲۲ بهمن بیان میکند که معمولاً بیشترین جهان بینی و آینده نگری را در خودش جای میدهد و مسیر انقلاب را ترسیم میکند. اما امسال بر خلاف سالهای قبل، ریاست محترم جمهور در ۵۵ دقیقه صحبتی که انجام دادند، علاوه بر این که اشارهای به دوران پر فراز و نشیب پیروزی انقلاب نکردند، بلکه دهه فجر را با هفته دولت اشتباه گرفته و تمام وقت خود را به دادن آمار از فعالیتهای دولت پرداختند. به همین منظور نکاتی که رییس محترم جمهور ایراد فرمودند: را بررسی کرده و جناب آقای روحانی را دعوت به تدقیق در نکات مینماییم.
۱. جناب آقای روحانی فرمود: کشور ۳ سال است که وارد جنگ اقتصادی شده است؟ آیا واقعاً خودتان حرف خودتان را باور می کنید؟ چرایی سوال از صحبتهای خودتان بوجود آمده که در ۲۲ فروردین ۱۳۹۲ فرمودید: “دولت آینده در شرایطی که تحریمها نیز تخفیف پیدا نکند، میتواند برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور قدمهایی بردارد که برای بخش مولد ما ایجاد امید کند” جناب آقای روحانی مردم ایران اسلامی کدام حرفتان را قبول کنند؟ تناقضات صحبتهای سال ۹۲ و ۹۹ را باور کنند یا فشار اقتصادی که ناشی از بی تدبیری دولتمردان در دوران تحریمها میباشد؟
۲. جناب رییس جمهور محترم فرمودید که “اگر از برجام خارج میشدیم، تحریمها باز میگشت. ” احتراماً با توجه به مشغلههای فراوانی که دارید به تعدادی از تحریمهایی که بعد از خروج آمریکا از برجام بر ملت ایران تحمیل شده است اشاره خواهیم کرد:
۲-۱. تحریمهای مربوط به خرید یا اکتساب دلار آمریکا توسط ایران
۲-۲. تحریمهای مربوط به تجارت ایران با طلا یا فلزات گرانبها
۲-۳. تحریمهای مربوط به فروش، عرضه، تأمین یا نقل و انتقال گرافیت، فلزات خام و نیمه ساخته مانند
آلومینیوم و فولاد و صادرات یا نرمافزار برای یکپارچهسازی فرآیندهای صنعتی به ایران
۲-۴. تحریمهای مربوط به معاملات خرید یا فروش ریال ایران یا نگهداری حسابها و وجوه عمدهای که در خارج از خاک ایران بر پایه ریال ایران نگهداری میشوند.
۲-۵. تحریمهای مربوط به خرید، پذیرهنویسی یا تسهیل معاملات دیون حاکمیتی ایران
۲-۶. تحریمهای بخش خودروسازی ایران.
۲-۷. تحریم معامله با بخشهای کشتیرانی و کشتیسازی ایران و عاملان بنادر شامل شرکت کشتیرانی
جمهوری اسلامی ایران، خطوط کشتیرانی جنوب و وابستگان به آنها
۲-۸. تحریم مربوط به معامله با شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی نفتکش ایران، شرکت بازرگانی نفت ایران) نیکو و از جمله خریداری نفت، محصولات نفتی یا محصولات پتروشیمی از ایران
۲-۹. تحریمهای مربوط به مبادلات موسسات مالی خارجی با بانک مرکزی ایران و موسسات مالی ایرانی که
به موجب بند ۱۲۴۵ قانون اختیارات دفاع ملی برای سال مالی ۲۰۱۲ در فهرست تحریم قرار گرفتهاند
۲-۱۰. تحریمهای مرتبط با ارائه خدمات پیامرسانی مخصوص مالی به بانک مرکزی ایران و دیگری موسسات
مالی ایران که در بند ۱۰۴ قانون CISADA دربارهی آنها توضیحات لازم آمدهاست
۲-۱۱. تحریمهای مربوط به ارائه خدمات پذیرهنویسی، بیمه یا بیمه اتکایی
۲-۱۲. تحریمهای مربوط به بخش انرژی ایران.
جناب آقای روحانی این تنها چند مورد از تحریمهایی میباشد که بعد از خروج آمریکا از برجام بر ملت ایران تحمیل شده است. آیا تدبیر دولت شما این بوده که چنین تحریمهایی پشت سر هم بر ملت عزیز وارد شود؟
۳. اگر چه حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سبب قوام انقلاب اسلامی میشود و نشان از مردمسالاری دارد، شما از انتخابات سال ۹۲ و ۹۶ با درصد مشارکت ۷۳ درصد از حماسه یاد کردید، در صورتی که انتخابات سال ۸۸ با ۸۵ درصد مشارکت، که بالاترین رقم مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری به شمار میرود را بیان نکردید. آیا در آمار هم اگر بر خلاف نظر و رای حزب شما باشد، دستکاری خواهید کرد؟ اگر هم قطاران و پشتیبانان شما در سال ۸۸ از فتنه سبز حمایت نکرده بودند، کشور در سالهای ۸۹ و ۹۰ دچار تحریمهای فلج کننده نشده بود.
۴. جناب آقای روحانی فرمودید که مردم با آمار و ارقام آشنا هستند و به وعدههایی که به مردم دادید، عمل کردید. این بار نیز به سخنان خودتان رجوع میکنیم تا نگویید که قصد تخریب دارید. جنابتان در تاریخ ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ بیان کردید که “معیار اصلی تورم، جیب مردم است نه بانک مرکزی و مرکز آمار”. جناب رییس جمهور تکلیف مردم را مشخص کنید که برای تحقق وعدههای دولت به جیب خود نگاه کنند یا صحبتهای رییس دولت تدبیر و امید؟
۵. رییس جمهور محترم در سخنرانی فرمودید که دولت خودش در مبارزه با فساد پیش قدم است. لطفاً توضیح دهید که چه کسی برادر رییس جمهور دولت تدبیر و امید، برادر معاون اول دولت تدبیر و امید، فرزندان وزرای دولت تدبیر و امید را به جرم فساد و تبانی و اختلاس و ارتشا، دستگیر کرده و به سزای اعمالشان رسانده است؟
۶. در قسمتی از صحبتهایتان فرمودید که ۲۵ هزار مگاوات بر میزان تولید برق افزوده شده است و بزرگترین تولیدکننده گاز در جهان هستیم. لطفاً توضیح دهید علت قطعی برق، آن هم در زمستان به چه علت است؟ جناب آقای روحانی مردم با واقعیات زندگی میکنند نه با آمار رییس دولت تدبیر و امید.
۷. جناب رییس محترم جمهور آماری از فروش نفت در دولت قبلی و دولت خودتان به سمع و نظر مردم رساندید. آقای رییسج مهور بهتر بود که این آمار را بیان نمی کردید، زیرا این آمار بیشتر از آن که ضعف دولت قبل را نشان دهد، خودتان را زیر سوال برده است. شمایی که می گفتید زبان دنیا را بلد هستید و به مذاکره افتخار میکنید، در فروش نفت دچار مشکل هستید؟ جناب روحانی میزان کارآمدی و مفید بودن مذاکرات در عملکرد و سفره مردم، خودش را نشان میدهد نه در گزارشات جلسه هیئت دولت تدبیر و امید.
۸. الحمدلله فرمودید که جنگ دیگر نیست و فشار حداکثری شکست خورده است. ۶ ماه تا پایان کار دولت باقی مانده است و به گفته خودتان اثرات این اتفاقات باید در سفره مردم رخ دهد. جناب آقای روحانی دقیقاً میتوانید مشخص کنید مردم از چه زمانی و چه روزی میتوانند امیدوار باشند که دولت تدبیر و امید، امید را به زندگیشان بر می گرداند؟
جناب آقای رییس جمهور، اینها تنها جزئی از تطابقاتی بوده است که در جملات انتخاباتی شما در روز ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ نمایان بوده است. همانطور که خودتان مشاهده میکنید، نه آماری و نه حرفی به کلمات شما اضافه و کم نشده است. مردم عزیز ایران تمامی اتفاقات و بیانات را در کنار هم قرار داده و تصمیمگیری خواهند کرد که آیا انتخابشان آن چیزی که رییس دولت تدبیر و امید میگوید باید باشد یا دولتی که درد مردم را حس کرده و برای آن قدمی بردارد؟
برچسب ها :بیانیه، شورا،مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0