۵ دلیل برای مطالعه کتابها به صورت الکترونیکی در سال ۱۴۰۰
به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام طاقچه، معمولا اصلیترین دلیلی که کسی به مطالعه کتاب های الکترونیکی رو میآورد، بار اقتصادی کمتر کتابهای الکترونیکی نسبت به کتابهای چاپی است. اما واقعیت این است که دلیلهای دیگری هم برای این شیوه مطالعه وجود دارد. در این یادداشت میخواهیم در این زمینه صحبت کنیم. اما پیش از اینکه
به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام طاقچه، معمولا اصلیترین دلیلی که کسی به مطالعه کتاب های الکترونیکی رو میآورد، بار اقتصادی کمتر کتابهای الکترونیکی نسبت به کتابهای چاپی است. اما واقعیت این است که دلیلهای دیگری هم برای این شیوه مطالعه وجود دارد.
در این یادداشت میخواهیم در این زمینه صحبت کنیم. اما پیش از اینکه سراغ این دلایل برویم، لازم است تفاوت مطالعه کتابهای الکترونیکی در اپلیکیشنهای کتابخوانی مانند طاقچه را با مطالعه فایل pdf کتابها بگوییم.
زمانی که شما کتابهای الکترونیکی را در اپلیکیشنهای قانونی کتاب مطالعه میکنید، به صنعت نشر هم کمک میکنید. علاوه بر این فرمت کتابها در طاقچه به صورت epub است.
این فرمت به شما امکان هایلایت کردن، کوچک و بزرگ کردن فونت و تغییر نوع قلم فونت را میدهد. این امکانها در فرمت pdf وجود ندارد و برای شما تجربهای جدید و خاص فراهم میکند.
۱-کاهش میزان استفاده از کاغذ
واقعیت این است که سالانه بخش زیادی از درختان برای تولید کاغذ قطع میشوند. در کشور ما سهم اصلی استفاده از کاغذ بر گردن کتابهای درسی و کمک درسی است. کتابهایی که خیلی وقتها فقط برای یک سال قابل استفاده هستند. برای همین است که پیشنهاد میکنیم اگر نسخه دیجیتالی از این کتابها وجود دارد، تردید نکنید و از نسخه دیجیتال استفاده کنید.
به جز کتابهای درسی، کتابهای عمومی هم بخشی از این کاغذها را مصرف میکنند. این روزها با وجود اپلیکیشنهای کتابخوان مانند طاقچه، بخش قابل قبولی از این کتاب ها به صورت الکترونیکی و البته قانونی در دسترس است. برای همین اگر میتوانید، کتابهایتان را بهتر است در دستگاه موبایل، تبلت و یا کامپیوتر شخصیتان بخوانید.
۲- همهجا کتاب!
فرقی ندارد در مترو باشید، در قطار و در حال سفر و یا در مطب پزشک منتظر باشید تا نوبتتان شود، موبایل شما همراه شماست. همین دلیل کافی است که به جای اسکرول بیانتهای شبکههای اجتماعی مختلف، کتاب مورد علاقهتان را بخوانید.
این امکان، باعث شده «وقتی ندارم» دیگر نتواند دلیل قانعکنندهای برای کتاب نخواندن باشد. شما با استفاده بهینه از زمانهای مردهتان میتوانید به راحتی حداقل نیم ساعت در روز کتاب بخوانید.
۳- همه زمان کتاب!
برای خواندن کتابهای چاپی در هر حال نیاز به منبع نور داریم. همین موضوع مطالعه قبل از خواب را سخت میکند. برای همین کتابهای الکترونیکی یک مزیت همیشگی نسبت به کتابهای چاپی دارند. امکان تنظیم نور و رنگ صفحه در اپلیکیشن طاقچه هم باعث میشود دیگر چشم شما اذیت نشود و آسیبی متوجه آن نشود.
۴- همیشه جدیدترین نسخه از هر کتاب را خواهید داشت!
این دلیل را با ذکر یک مثال برایتان توضیح میدهم. سال گذشته عباس میلانی مترجم معروف و کاربلد، بعد از سالها تصمیم گرفت ترجمه رمان «مرشد و مارگاریتا» را بازنگری کند. نسخه جدید در تابستان ۱۳۹۹ منتشر شد. تفاوت این نسخه با نسخه پیشین، چیزی فراتر از چند اصلاح ساده است.
اگر برایتان این موضوع مهم باشد، در حالت الکترونیکی میتوانید جدیدترین نسخه را بدون پرداخت مجدد دریافت کنید. تا به حال چندین کتاب نسخه ویرایش شدهشان در طاقچه مجدد بارگزاری شد و به کسانی که قبلا آن را خریده اند، اطلاع داده شد.
این در حالی است که اگر در کتاب چاپی چند صفحه از کتاب در صحافی جا افتاده باشد، باید قیدش را بزنید. چون شرایط تعویض کتاب چندان راحت نیست.
۵- با یک کلیک، بیشتر بدانید!
در طاقچه شما می توانید موقع مطالعه کتابهایتان اگر به کلمهای خاص برخوردید، روی آن بزنید تا در همان صفحه، اطلاعات بیشتر درباره آن واژه را در ویکیپدیا را مشاهده کنید. همچنین میتوانید آن کلمه را به سرعت و بدون خارج شدن از برنامه به انگلیسی ترجمه کنید و تلفظ آن را بشنوید.
این قابلیتی است که در میان کتابخوانهای فارسی فقط در طاقچه وجود دارد. این قابلیت به شما کمک میکند بدون حواسپرتی کتابهای مورد علاقهتان را بخوانید.
در کنار همه اینها همچنان موضوع هزینه کمتر کتابهای الکترونیکی نسبت به کتابهای چاپی یکی از اصلیةرین دلایلی است که باعث رشد بازار کتابهای الکترونیکی میشود.
به هر حال این روزها با افزایش میزان استفاده از تلفنهای هوشمند، این شیوه هم به مرور رشد میکند و برای هر اهل، کتابی نصب اپلیکیشنهای کتابخوانی ضروری میشود.
برچسب ها :الکترونیک، مطالعه ،طاقچه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0