راهحل سنگاپور برای مقابله با بحران تغییرات اقلیمی
به گزارش عصرقائم، علت این تلاشها آن است که سنگاپور میخواهد به سابقه خود به عنوان بزرگترین تولید کننده آلودگیهای دیکسید کربنی آسیا بر اساس سرانه، رسیدگی کند. این بنا که از ساحل سنگاپور تا تنگه جوهور (مابین این شهر-کشور و مالزی) ادامه مییابد، مزرعه خورشیدی تازهسازی است که ۱۳ هزار صفحه خورشیدی را بر
به گزارش عصرقائم، علت این تلاشها آن است که سنگاپور میخواهد به سابقه خود به عنوان بزرگترین تولید کننده آلودگیهای دیکسید کربنی آسیا بر اساس سرانه، رسیدگی کند.
این بنا که از ساحل سنگاپور تا تنگه جوهور (مابین این شهر-کشور و مالزی) ادامه مییابد، مزرعه خورشیدی تازهسازی است که ۱۳ هزار صفحه خورشیدی را بر روی سطح دریا شناور میکند.
این صفحات خورشیدی با امکان تولید تا ۵ مگاوات برق میتواند برق کافی برای مصرف حداقل ۱۴۰۰ آپارتمان در هر سال را فراهم آورد.
خبرگزاری فرانسه در گزارشی در این باره آورده است، مهندس یک شرکت سنگاپوری که وظیفه اجرای این پروژه را بر عهده دارد، گفته است که دریا برای این کشور که فضای محدودی روی زمین دارد، راه حلی فراهم آورده است تا بتواند به تولید انرژی تجدیدپذیر اقدام کند.
وی گفت: دریا خط مقدم جدید برای نصب سلولهای خورشیدی است.
به علت فضای محدود و نیز نبودِ دسترسی به گزینه تولید برق با انرژی آبی و بادی، سنگاپور در حرکت خود به سمت انرژیهای تجدیدپذیر با چالشهای لجستیکی مواجه است.
اما گروههای مدافع محیط زیست همچنان این کشور را متهم به رسیدگی نکردنِ کامل به مشکل تغییرات اقلیمی خود کردهاند، چرا که بالا آمدن سطح آب دریا به خطری رو به افزایش برای آینده این کشور مبدل شده است.
سازمان «ردیابی اقدامات اقلیمی» در تحلیل خود گفت: گرچه سنگاپور تلاشهای خود را برای مبارزه با تغییرات اقلیمی تقویت کرده است اما اهداف این کشور برای سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۳۰ میلادی ضعیف هستند.
این سازمان همچنین اظهار داشت که در ماه آوریل، سنگاپور استراتژی تولید آلودگی کمتر در طولانیمدت را منتشر کرد که بنا دارد اوج آلودگی این کشور را در سالهای ۲۰۳۰ تا ۲۰۵۰ به نصف برساند. این برنامه حاکی از عدم تعهد در رساندن آلودگی کربنی به صفر خالص است و این کشور بنا دارد به آن هدف در زودترین زمان ممکن در نیمه دوم قرن جاری دست یابد.
بنابر گزارش ایندیپندنت، سازمان ردیابی اقدامات اقلیمی گفت: سنگاپور باید هدف خود را بر اساس معاهده پاریس تا سال ۲۰۳۰ تقویت کند که میتواند پایهای برای اهداف بلندمدت بلندپروازانهتر آن باشد.
برچسب ها :سنگاپور، متهم،محیط زیست
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0