کرونا رتبه ما در زمینه تعداد مقالات و دستاوردها را تغییر نداد
به گزارش عصرقائم، دکتر محسن شریفی در گفتوگو ، در خصوص مهمترین مشکلاتی که همهگیری کرونا برای پژوهش کشور ایجاد کرده است، گفت: در این دوره مهمترین مشکلی که به خصوص در بخش کارگاهی و آزمایشگاهی وجود داشت، عدم حضور دانشجویان بود. البته در این خصوص اقداماتی هم در دانشگاهها انجام شد و به صورت
به گزارش عصرقائم، دکتر محسن شریفی در گفتوگو ، در خصوص مهمترین مشکلاتی که همهگیری کرونا برای پژوهش کشور ایجاد کرده است، گفت: در این دوره مهمترین مشکلی که به خصوص در بخش کارگاهی و آزمایشگاهی وجود داشت، عدم حضور دانشجویان بود. البته در این خصوص اقداماتی هم در دانشگاهها انجام شد و به صورت برنامهریزیشده عمل کردند تا در بخشهایی که نیاز به حضور دانشجویان بود، تسهیلات لازم فراهم شود و اساتید و دانشجویان حضور داشته باشند و پروتکلها هم رعایت بشود.
وی ادامه داد: با این حال موانعی هم وجود داشت و خواه ناخواه باعث سختیهایی شد. دفاع دانشجویان، آموزش و ارتباط استاد و دانشجو برای انجام پروژهها به صورت مجازی بود و دانشگاهها زیرساختهای لازم را فراهم کردند. تا حد امکان سعی کردیم ارتباط دانشجو، استاد و آزمایشگاه قطع نشود.
وی افزود: در این یک سال؛ دفاع دانشجویان تاخیر پیدا کرد و گاهی در حد یک ترم به تعویق افتاد ولی با تمدید سنوات این مسئله جبران شد.
مدیر کل دفتر برنامهریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم به گران شدن هزینههای پژوهش اشاره کرد و گفت: همزمان با بحث کرونا، گران شدن هزینههای پژوهش، خرابی دستگاهها، گران شدن مواد، دیر در دسترس قرار گرفتن مواد و ملزومات پژوهشی مشکلاتی را ایجاد کرد که شاید این موضوع ارتباطی با کرونا نداشته باشد ولی جامعه پژوهشی کشور را درگیر کرده است.
وی اظهار کرد: به هر حال این مشکلات برای پژوهش کشور ایجاد شده و تلاشهای زیادی هم صورت گرفته که تا حد امکان این مشکلات کمتر شود، کارها پیش برود و مشکلی در امر پژوهش کشور به وجود نیاید.
برچسب ها :پژوهش،وزارت علوم، کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0