پخت ۵۰ هزار پرس غذا برای نیازمندان در ۱۰ شب
دبیرجامعه ایمانی مشعر استان کرمانشاه از اجرای طرح علی یاوران در ۱۰ شب پایانی ماه رمضان توسط هیأتهای مذهبی خبر داد و گفت:بناست ۵۰ هزار پرس غذای گرم در مجموع با هزینه بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان طبخ و توزیع شود.
به گزارش عصرقائم، سلمان یاوری، دبیر جامه ایمان شعر استان کرمانشاه در گفتوگو ، اظهار داشت: طرح علی یاوران از سال گذشته در این استان اجرایی شد تا در ۱۰ شب پایانی ماه رمضان به ویژه شبهای قدر، غذای گرم طبخ و به دست نیازمندان برسانیم.
مساجد و هیأتها مجری طرح علی یاوران
وی افزود: این طرح توسط هیأتهای مذهبی و مساجد در سطح استان اجرا میشود که هر شب غذای گرم طبخ و میان نیازمندان محله خود توزیع میکنند.
یاوری با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۰ هیأت در این طرح مشارکت کردند که بیش از ۷۰ هزار پرس غذا طبخ و توزیع شد، گفت: امسال ۷۰ هیأت مذهبی مشارکت دارند که بیش از ۵۰ هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع خواهد شد.
هزینه یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی برای طبخ غذا
دبیر جامعه ایمانی مشعر استان کرمانشاه ادامه داد: برخی میگویند که این حجم از نذریها کیفیتخوبیندارد؛ در حالی که تمام این غذاها با برنج ایرانی و گوشت گرم گوساله طبخ میشود و برای هر پرس حداقل ۲۵ هزار تومان هزینه میشود. در مجموع این غذاها امسال بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت که توسط خیرین و هیأتها تأمین شده است.
وی افزود: از سوی جامعه ایمانی مشعر و با کمک خیرین جیره خشک برنج ایرانی و گوشت به هیأتها ارائه میشود و باقی مواد غذایی لازم برای طبخ هر شب نیز از سوی هیأتها تأمین میشود.
توزیع غذا در مناطق سنینشین
یاوری گفت: این طرح در مناطق اهل سنت نشین کرمانشاه مانند شهرستان پاوه هم اجرایی میشود و مساجد موجود در این منطقه، متولی طبخ و توزیع غذا هستند.
دبیر جامعه ایمانی مشعر استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: در استان کرمانشاه بیش از ۵۰۰ هیأت با جامعه ایمانی مشعر در ارتباط هستند که ۷۰ هیأت پای کار این طرح آمدهاند.
برچسب ها :کرمانشاه، رمضان، طبخ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0