صنوف متخلف را بشناسید
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران از معرفی بیش از ۵۰۰۰ واحد صنفی به تعزیرات طی مرداد ماه خبر داد و گفت که بیشترین تخلفات به ترتیب مربوط به نان، گوشت مرغ و شکر بوده است.
به گزارش عصرقائم، سعید محمدی پور در گفتوگو ، از انجام ۷۵ هزارو ۷۵۸ مورد بازرسی از صنوف تهرانی در مرداد ماه امسال خبر داد و گفت: از تعداد بازرسیهای صورت گرفته برای ۵۴۵۴ واحد صنفی که ارزش تخلفات آنها بیش از ۱۱ هزار و ۴۸۳ میلیون تومان بوده پرونده تشکیل و به مراجع تعزیری ارسال شده است.
به گفته وی بیشترین تخلفات مربوط به ترتیب نان، گوشت مرغ، و شکر بوده و صنوف مواد غذایی و پروتئینی و نانوائی بیشترین صنوف مورد بازرسی بودهاند.
محمدی پور همچنین از دریافت ۲۵۰۰ مورد شکایت از طریق سامانه ۱۲۴ طی مرداد ماه خبر داد که از این تعداد ۱۴۷۰ مورد تلفنی و ۱۰۴۰ مورد حضوری و کتبی بوده است.
به گفته وی از این تعداد شکایت دریافتی بالغ بر ۱۲۵۰ فقره آن متخلف بودند که پس از بررسی و تشکیل پرونده، مراتب به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
چگونه شکایت کنیم؟
به گزارش ایسنا، مردم میتوانند با مراجعه به ستاد خبری سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها و شهرستانهای تابعه شکایت خود را تنظیم کنند یا از طریق تلفن (۱۲۴)، پورتال سازمان حمایت به نشانی الکترونیکی www.cppo.ir، سایت (۱۲۴.ir) و اپلیکیشن آپ شکایت خود را مطرح کنند.
طبق قانون نظام صنفی، گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، احتکار، عرضه خارج از شبکه، عدم اجرای ضوابط قیمتگذاری و توزیع، فروش اجباری، عدم درج قیمت و عدم صدور صورتحساب ازجمله مهمترین تخلفات صنفی است.
همچنین بر اساس قانون صنفی باید درآمدهای ناشی از جریمههای دریافتی به حساب خزانه واریز شود و معادل آن در بودجههای سنواتی منظور و توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از تأمین بار مالی ماده (۴۴) این قانون بهطور مساوی در اختیار سازمان تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد تا در اجرای این قانون هزینه کنند، اما اتاق اصناف بارها نسبت به دریافت نکردن این بودجه گلایه کرده است.
برچسب ها :بازرسی، معدن ، تجارت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0