۳۰۰ ائمه جمعه پای کار رفع مسائل اجتماعی در پویش «مهرواره اوج»
قائم مقام بنیاد هدایت گفت: بیش از ۳۰۰ امام جمعه در کشور به پویش مهرواره اوج پیوستهاند که نشان از اهمیت این طرح دارد.
به گزارش عصرقائم، حجتالاسلام رضا غلامی در نشست هم اندیشی منطقه ای شهید بیاضی زاده که با حضور روسای ادارات تبلیغات اسلامی استان های شمالی در چالوس برگزار شد با اشاره به اهمیت مواسات و همدلی به مرکزیت و محوریت مساجد در کشور ، اظهار کرد: تعظیم شعائر دینی یکی از مهم ترین رسالت های مهم سازمان تبلیغات اسلامی است و علاوه بر اهمیت تعظیم شعائر دینی باید حرکت های مهم و اثرگذار در سطح محلات ، منطقه ها و در سطح جامعه با وجود امام محله و با مرکزیت و محوریت مساجد صورت گیرد.
قائم مقام بنیاد هدایت در ادامه با اشاره به مجاهدت های فراوان روحانیون در تمامی مسائل و بحران های اجتماعی و کاهش آسیب ها و مشکلات ، افزود: بیش از ۱۷ هزار مسجد در مهرواره اوج در جهت همدلی و هم افزایی و مواسات با ظرفیت شبکه های عظیم تبلیغی و عموم مردم پای کار حل مشکلات و رفع مسائل اجتماعی مجاهدانه ایستادند.
وی با اشاره به وجود شبکه عظیم تبلیغی در کشور و کارهای مهم اثربخش و تاثیرگذار در حوزه تبلیغ ، تصریح کرد: امروز بسیاری از امامان محله و مساجد علاوه بر بخش های فرهنگی به مسائل اجتماعی هم می پردازند که بسیار قابل توجه است و این حضور می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات و مسائل اجتماعی باشد.
حجت الاسلام غلامی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ امام جمعه در کشور به پویش مهرواره اوج پیوستهاند که نشان از اهمیت این طرح دارد.
قائم مقام بنیاد هدایت با اشاره به اینکه بار مسئولیت مساجد بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی است، گفت: در این راستا مهرواره اوج در حال برگزاری است که در ۱۷ هزار مسجد موضوعات آمایش، مسئله شناسی و آموزش و توانمندسازی پیگیری خواهد شد.
وی گفت: بنیاد هدایت دو اولویت مهم در ماه محرم داشت که علاوه بر تعظیم شعائر با توجه به شیوع ویروس کرونا در دهه اول محرم، پویش «ما نسل به نسل در پناهت هستیم» را با موضوع جمعیت برگزار کرد.
غلامی بیان کرد: این بنیاد بعداز سخنرانی مقام معظم رهبری در ۲۰ مرداد و تاکید ایشان به ضرورت توجه جدی به نهضت مواسات و همدلی با محوریت مساجد، به موضوع ورود کرد و برگزاری مهرواره «اوج» با محوریت مساجد در اولویت قرار گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز گفت: امامان محله در کاهش و رفع مسائل و آسیبهای اجتماعی بسیار اثرگذارند و باید از تمامی ظرفیتهای مساجد و خود مردم در این مسیر بیشترین بهره را گرفت.
ناصر شکریانامیری ضمن عرض تسلیت بمناسبت فرا رسیدن ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و با اشاره به اهمیت برگزاری مراسم با شکوه اربعین حسینی با رعایت دقیق شیوه نامه ها و پروتکل های وزارت بهداشت و درمان ، اظهار کرد: امامان محله باید از ظرفیت عظیم مساجد و عموم مردم در رفع معضلات ، مشکلات و مسائل اجتماعی در محلات بهره گیری کنند و مساجد باید کانون همدلی و هم افزایی برای رفع و کاهش آسیب های اجتماعی باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه با اشاره به برنامه ریزی برای ارتقاء و توانمند سازی امامان محلات در جهت بهره گیری از ظرفیت مساجد ، افزود: در تمامی مقاطع حساس و بحران های مختلف به ویژه در ایام قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و در همین شرایط شیوع این ویروس منحوس کرونا این مساجد محور همدلی و هم افزایی برای حل بحران های اجتماعی شد و همه به نقش بی بدیل آن در این بحران ها اذهان کردند.
عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود بسیاری از معضلات و آسیب های اجتماعی در جوامع اسلامی ، تصریح کرد: کارکردهای فوق العاده و اثرگذار مساجد و امامان محله در بخش خدمات اجتماعی بر هیچ کسی پوشیده نیست و باید برای ارتقاء و توانمند سازی این دو معقوله در کنار هم برنامه ریزی داشت تا به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم.
شکریان امیری در ادامه سخنان خود با اشاره به رسالت مهم روحانیون در بخش تبلیغ و اثرگذاری آن در اقناع مخاطب ، تاکید کرد: اهمیت مسئله تبلیغ از صدر اسلام تاکنون مورد توجه انبیاء الهی و اهل بیت (ع) و بزرگان دین بوده است و امروز با توجه به وجود شرایط این نیاز بیش تر از پیش احساس می شود که باید برای آن برنامه ریزی و هدفگذاری کرد.
وی با اشاره تقویت و توسعه شبکه های تبلیغی در کشور و هم افزایی همه فعالان فرهنگی جبهه انقلاب ، خاطر نشان کرد: هماهنگی ، همدلی و مدیریت فعالیت های حوزه تبلیغ بسیار مهم است و این مهم باید با نگاه کارشناسانه و شناخت دقیق از وضعیت فرهنگی کشور صورت گیرد و قطعا این همدلی و هم افزایی در شبکه عظیم تبلیغی می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات ، معضلات و بحران های اجتماعی باشد.
شکریان در پایان با اشاره به اهمیت برقراری ارتباط و چگونگی کیفیت و اثربخش آن در روش تبلیغ دین، بیان کرد: با وجود اهمیت تبلیغ مسئله مخاطب هم در این فرآیند بسیار حائز اهمیت است و قطعا با وجود گسترش رسانههای دیداری و شنیداری این حوزه نیازمند نگرش جدی تر و برنامه ریزی بیشتر است.
برچسب ها :ویروس، کرونا ، مساجد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0