کد خبر : 289926
تاریخ انتشار : شنبه 4 دسامبر 2021 - 17:05
-

رونمایی از اعلان “پرواز” تا چند خبر دیگر

رونمایی از اعلان “پرواز” تا چند خبر دیگر

رونمایی از اعلان جشنواره فیلم پرواز، سفر عوامل بند در بند به شیراز، رونمایی از نشان ایسفا و آغاز داوری و ارزیابی جایزه سرو و… از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.

به گزارش عصرقائم، پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم پرواز شب گذشته در پردیس ایران‌مال با رونمایی از پوستر آغاز به کار کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی، آیین رونمایی از پوستر پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه پرواز عصر روز گذشته (۱۲ آذر ماه) با حضور جمعی از هنرمندان در سالن شماره یک پردیس سینمایی ایران مال با اجرای دکتر محمد نظری برگزار شد.

رونمایی از اعلان "پرواز" تا چند خبر دیگر
در ابتدای این مراسم پس از قرائت قرآن کریم توسط نوجوانی نابینا و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، نماهنگی از دوره پنجم جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه پرواز برای حضار پخش شد.

در ادامه مراسم، رحمت‌الله معماراردستانی، مدیر این جشنواره ضمن عرض خوشامدگویی به مهمانان حاضر در مراسم گفت: مجوز برگزاری مراسم پنجمین دوره جشنواره فیلم پرواز دهم الی دوازدهم آذر ماه بوده است، ولی به دلایل متعددی نظیر بازبینی، انتخاب و داوری بین ۱۷۰۰ اثر از ایران و صد کشور جهان نیاز به بررسی بیشتری داشتیم و به همین خاطر مراسم اختتامیه به ۲۲ لغایت ۲۴ دی ماه موکول شد.

در ادامه مراسم فتانه امیری، دبیر علمی پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه پرواز گفت: امروز، روز جهانی افراد دارای معلولیت است. معلولیت یک مسئله فردی و شخصی نیست و باید بپذیریم که معلولیت یک پدیده فراگیر و یک واقعیت غیر قابل انکار است. شعار جهانی روز جهانی معلولیت در سال ۲۰۲۱، پیش به سوی جامعه فراگیر، دسترس‌پذیر و پایدار است. این شعار مشخص می‌کند که تمامی جهانیان باید معلولیت را جدی بگیرند. معلولیت پدیده‌ای است که بخشی از زندگی انسان را تشکیل می‌دهد. دسترس‌پذیری نیاز به فرهنگ‌سازی دارد که این جشنواره چندین سال است مسئله فرهنگ‌سازی را از طریق قدرت منحصر به فرد جامعه هنرمندان، فیلم و سینما عهده‌دار است.
در ادامه مراسم، فاطمه چوپانی، مدیر قرارگاه محرومیت‌زدایی بنیاد بین‌المللی خیریه آبشار عاطفه‌ها اظهار داشت: نباید به معلولیت به چشم محدودیت نگاه کنیم. آری معلولان به دلیل مشکلات جسمانی خود نیازمند حمایت همه‌جانبه دولت و متولیان امر هستند تا بتوانند استعدادهای خود را بی‌وقفه بروز داده و به زندگی خود در جامعه ادامه دهند.
محمدحسین لطیفی به عنوان رئیس هیأت داوران و رئیس هیأت مدیره بنیاد هنرمندان مهرآفرین، ضمن تشکر از رحمت‌الله معماراردستانی و تلاش‌های همسر وی در طول چهار دوره گذشته در موسسه فرهنگی – هنری پویندگان پهنه پرواز، گفت: فاصله هر کدام از ما تا هر گونه معلولیت جسمی شاید چندین ثانیه باشد. بنابراین بایستی در جامعه در این زمینه فرهنگسازی درستی داشته باشیم.
وی در ادامه از سعید بخشعلیان، جانباز سرافراز و اولین و آخرین استاد خویش که یکی از فیلمسازان عرصه دفاع مقدس است، قدردانی کرد.
بخشعلیان، کارگردان فیلم «سرباز کوچک» که بیش از ۱۲۰ ترکش در بدنش دارد و از ناحیه چشم نیز در زمان جنگ تحمیلی جانباز شده است، ضمن تشکر و قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم اظهار داشت: اگر کسی بخواهد در زمینه هر گونه معلولیتی فعالیت داشته باشد، بایستی حداقل شکل ظاهری آن معلولیت را به مدت دو ماه برای خویش‌ ایجاد کند. به طور مثال، چنانچه فیلمسازی بخواهد معلولیت در ناحیه دست را نشان دهد و فیلمنامه‌ای قوی بنویسد بایستی آن دستی که کار می‌کند و نان‌آور است را از کار بیندازد و تمام شرایط دیگر را هم مثل همان به وجود آورد. یعنی به گونه‌ای که نمی‌تواند غذا بخورد، بچه خود را نمی‌تواند به راحتی لمس کند و در آغوش بگیرد و… .
در این مراسم دکتر محمد نظری مجری مراسم با اشاره به حضور خانواده اصغر شاهوردی در سالن برای این صدابردار سینمای ایران آرزوی سلامتی کرد. نظری همچنین از اسدالله یکتا بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون برای حضور در این مراسم قدردانی کرد.
در پایان با حضور محمدحسین لطیفی، پروفسور نجمی، دکتر فتانه امیری، محمدعلی خبیر، رحمت‌الله معماراردستانی و محسن زارع اشکذری از پوستر پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه پرواز رونمایی شد.
طراحی و اجرای این پوستر را مهدی دوایی بر عهده داشت.
محمدحسین لطیفی به عنوان رییس هیأت انتخاب و داوران، محمدعلی خبیر دبیر اجرایی و هچنین فرهاد قائمیان، حسین مسافرآستانه، محسن زارع‌اشکذری، رحمت‌الله معماراردستانی، طیبه فلکیان، آرموگام پاراسورامن از اعضای شورای سیاست‌گذاری و فتانه امیری به عنوان دبیر علمی، در این دوره از جشنواره حضور دارند.
پنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه پرواز به دبیری محمدرضا شرف‌الدین از ۲۲ تا ۲۴ دی ماه در تهران برگزار می‌شود.

سفر عوامل بندر بند به شیراز

عوامل فیلم سینمایی «بندر بند» ساخته منیژه حکمت به تهیه‌کنندگی منیژه حکمت و مهشید آهنگرانی در اولین اقدام برای اکران‌های ویژه این فیلم در شهرهای مختلف ایران، مهمان شهر شیراز به عنوان یکی از شهرهایی که در سال ۹۸ سیل را تجربه کرد، می شوند.

این فیلم سینمایی در اکرانی ویژه روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۵ و ۱۶ آذر ماه در سه سانس در پردیس سینمایی هنر شهر آفتاب و پردیس سینمایی گلستان شهر شیراز با حضور منیژه حکمت کارگردان و یکی از تهیه‌کنندگان این فیلم، فرهاد فزونی کارگردان هنری، رضا کولغانی و امیرحسین طاهری بازیگران این اثر، سجاد آورند مدیر فیلمبرداری، فرشاد فزونی آهنگساز با همراهی سجاد افشاریان بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون به عنوان مهمان ویژه، روی پرده می‌رود.

همچنین قرار است رضا کولغانی برای مخاطبان فیلم در شیراز در سالن سینما، اجرای زنده داشته باشد.

«بندر بند» که پخش بین‌المللی آن برعهده شرکت ایریماژ است، در جشنواره‌های متعددی به نمایش درآمده و جایزه بهترین فیلم جشنواره کلکته، جایزه نتپک جشنواره فیلم‌های کوهستانی اولجو و همچنین تقدیرنامه بهترین فیلم جشنواره باتومی را دریافت کرده‌ است.

در خلاصه داستان «بندر بند» که به شکلی جدی، تصاویر مستند از سیل را در خود جای داده، آمده است: یک بند کوچک موسیقی از شهرستان‌های دور جنوب ایران قصد دارند بعد از مدت‌ها در یک کافی‌شاپ در تهران وارد یک رقابت غیر رسمی شوند. مهلا به همراه سایر اعضای بندر بند، همسرش و یکی از نزدیکترین دوستان‌شان سفر خود را از یک استان جنوبی به تهران آغاز می‌کنند، آن هم درست زمانی که همه داشته‌های خود را در سیل از دست داده‌اند…

رضا کولغانی، امیرحسین طاهری، مهلا موسوی و پگاه آهنگرانی بازیگران «بندر بند» هستند.

دیگر عوامل فیلم عبارتند از نویسندگان فیلمنامه: منیژه حکمت و مصطفی زندی، کارگردان هنری: فرهاد فزونی، مدیر فیلمبرداری: سجاد آورند، تدوین: نوید توحیدی، موسیقی متن: فرشاد فزونی، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراح صحنه و گرافیک: فرهاد فزونی، طراح لباس: ندا نصر، صدابردار: محمدحسین کاوه، مدیرتولید: جعفر عروجی، جانشین تولید: داریوش حکمت، پشتیبانی تولید: افروز شادکی، محصول بامداد فیلم و کپ فیلم و مشاور رسانه‌ای: نغمه دانش آشتیانی با همراهی سپیده شریعت‌رضوی.

رونمایی از نشان‌نوشته دوازدهمین دوره جوایز آکادمی ایسفا

نشان نوشته و هویت دوره دوازدهم جوایز آکادمی ایسفا که با طراحی مهدی دوایی انجام شده است، در فضای مجازی رونمایی و منتشر شد.

دوازدهمین دوره جوایز آکادمی فیلم کوتاه ایران درحالی آغاز می‌شود که ضرورت توجه به مسائل زیست محیطی بیش از پیش احساس می‌شود. به این منظور این رویداد سینمای ایران در طراحی هویت بصری خود با یادآوری متریال طبیعی، از روش‌های دوستدار طبیعت در الگوی مصرف انسان معاصر بهره می‌برد.

رونمایی از اعلان "پرواز" تا چند خبر دیگر

لازم به ذکر است نشان نوشته(لوگو تایپ) دوازدهمین دوره جوایز آکادمی ایسفا بر مبنای سیستم گرید و در چارچوب لی اوتی منظم طراحی شده است.

دوازدهمین جوایز آکادمی انجمن فیلم کوتاه ایران به دبیری مرجان اشرفی زاده بهار ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد. ۲۱ آذر ماه آخرین مهلت ثبت‌نام فیلم‌ها و ۲۵ آذر ماه آخرین مهلت ثبت نام داوری‌ها از سوی دبیرخانه این رویداد اعلام شده است.

آغاز ارزیابی و داوری آثار “دومین جایزه سرو”
مشاور عالی انجمن تئاترانقلاب و دفاع مقدس از آغاز ارزیابی و داوری آثار رسیده به دبیرخانه  دومین جایزه سرو خبر داد.

توحید معصومی با اعلام این خبر گفت: با توجه به اتمام مهلت  ارسال آثار  به دبیرخانه دومین جایزه سرو، مرحله ارزیابی و داوری این اثار توسط تیم های داوری به زودی آغاز خواهد شد و اسامی نامزدها در چهار بخش نمایشنامه‌نویسی نویسی، کتب پژوهشی، مقالات چاپ شده و تئاتر تلویزیونی به زودی از طریق روابط عمومی انجمن تئاترانقلاب و دفاع مقدس در اختیار رسانه ها و علاقمندان قرار خواهد گرفت.
معصومی افزود:پس از اعلام نهایی نامزد ها در چهار بخش ذکر شده،از برگزیدگان در مراسمی تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی در پایان اظهار داشت: دربخش تله تئاتر ۳۷ اثر،دربخش نمایشنامه‌نویسی ۱۲۸اثر و در بخش پژوهش و مقالات ۲۹اثر به دبیرخانه ارسال گردیده است.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 + 19 =