تصویب دستورالعملی برای دستیابی به اهداف سند توسعه ظرفیتهای ملی
در شورای پژوهش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، «دستورالعمل برنامه مراکز تحقیقات همکار با سازمانهای کارفرمایی در راستای دستیابی به اهداف سند توسعه ظرفیتهای ملی برای سیاستگذاری آگاه از شواهد (راهبری ساماندهی مراکز تحقیقات با رویکرد تعامل با نهادهای کارفرمایی)» و «آئیننامه پایاننامه – طرح (حمایت مالی معاونت تحقیقات و فناوری از پایاننامههای دانشجویی)» از جمله مصوبات این نشست بود.
به گزارش عصرقائم، دکتر حمیدرضا خانکه، رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در شورای پژوهش این دانشگاه که با حضور معاون جدید تحقیقات و جمعی از رؤسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه در سالن حوزه ریاست برگزار شد، با خیرمقدم به دکتر مسعود فلاحی معاون جدید تحقیقات، از زحمات دکتر عبدی مدیریت انتشارات و انتصاب دکتر اشتری بهجای ایشان و همچنین زحمات دکتر یادگاری که پیش از این نیز استعفاء داده بودند، قدردانی کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که تغییرات مدیریتی، تحول این حوزه را به دنبال داشته باشد و یک ساماندهی چه بهلحاظ نیروی انسانی و چه برنامهها را شاهد باشیم، چرا که دانشگاه ما متمایز از دیگر دانشگاههاست و باید مرجعیت حوزههای خود را نشان بدهد.
در ادامه، دکتر فلاحی معاون تحقیقات این دانشگاه طی سخنانی گفت: هم اکنون بهترین موقعیت از نظر بخش پژوهش است، چرا که همه مسئولان کلیدی دانشگاه، نگرش پژوهشی دارند، اما آنچه که در خروجیها ثبت میشود، آن چیزی است که پژوهش تولید میکند و لذا، پذیرفتن مسئولیت در پژوهش، سنگین است چون تولید خروجی آن سخت است.
وی با تاکید بر این نکته که آموزش و پژوهش، ابزار هستند تا خدمت را افزایش بدهیم، افزود: خداوند توفیق داده و همان راه دکتر خرم خورشید را ادامه خواهیم داد.
وی از حضور دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه در این نشست، قدردانی کرد و وارد دستور جلسه شد.
“دستورالعمل برنامه مراکز تحقیقات همکار با سازمان های کارفرمایی در راستای دستیابی به اهداف سند توسعه ظرفیت های ملی برای سیاستگذاری آگاه از شواهد (راهبری ساماندهی مراکز تحقیقات با رویکرد تعامل با نهادهای کارفرمایی)” و ” آئیننامه پایان نامه – طرح (حمایت مالی معاونت تحقیقات و فناوری از پایان نامههای دانشجویی) ” از جمله مصوبات این نشست بود.
انعقاد “تفاهم نامه همکاری مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال با گروههای آموزشی گفتاردرمانی و کاردرمانی”، با توضیحات دکتر سلیمانی رئیس مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال و “تفاهم نامه مشترک میان مرکز تحقیقات سایکوز و برخی گروههای آموزشی و مراکز تحقیقاتی “با ارائه توضیحات دکتر ناظری آستانه رئیس مرکز تحقیقات سایکوز، بررسی و تصویب شد.
“تفاهمنامه مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد با مرکز تحقیقات پیشگیری سوء مصرف مواد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه” با توضیحات دکتر میهن رئیس این مرکز و همچنین “امکان عدم تصویب طرح جدید برای مجریان دارای طرحهای “در انتظار تعهدات”، با توضیحات دکتر خانکه، دکتر فلاحی، دکتر خرم و دکتر خراسانی، بررسی و تصویب شد.
چگونگی امکان دسترسی اعضای هیات علمی به کارنامه پژوهش از طریق سامانه علم سنجی (براساس نمونه ارائه شده) مورد تبادل نظر قرار گرفت، ضمن آنکه دکتر خرم خورشید، از سامانه نوپا و امکانات، تواناییها و ظرفیتهای این سامانه گفت.
در بخش دیگری از این نشست، دکتر بیژن خراسانی معاون درمان دانشگاه علوم توانبخشی، نیازسنجی، هدفگذاری و سیاستگذاری جدید در حوزه پژوهش را لازم دانست و تاکید کرد که طرح های پژوهشی باید براساس نیازهای جامعه و مراکز درمانی تحت پوشش، طراحی و اجرا شوند.
وی افزود: مطالباتی که نیاز به پژوهش دارند، سفارش به گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی داده شود تا این نیازها، برآورده بشود.
بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در ادامه، درخواست مجریان ۲۹ طرح پژوهشی برای جذب حمایت مالی دانشگاه مطرح شد و شورا ضمن موافقت با حمایت مالی از ۲۸ طرح این مجموعه، اجرای یک طرح را در اولویت برنامه های دانشگاه ندانست و لذا با ۳۰ درصد مبلغ درخواست شده جهت حمایت از آن، موافقت و مابقی را موکول به دریافت گرنت کرد.
همچنین، درخواست افزایش مدت زمان اجرای سه طرح پژوهشی و یا افزایش مبلغ حمایتی از آنها، در این نشست مطرح و موافقت شورا با این درخواست ها اعلام شد.
برچسب ها :آئیننامه، پایاننامه، کارفرما
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0