کد خبر : 295781
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 24 فوریه 2022 - 11:55
-

بلندگو سقفی

بلندگو سقفی

استفاده از بلندگو در بسیاری از مکان ها به اجزای جدا نشنی آن ها تبدیل شده است. در واقع می توان گفت بلندگو همان سیستمی است که صدا را به امواج تبدیل می کند.

به گزارش عصرقائم، بنابر اعلام فروشگاه اینترنتی هارمن، بلندگوها انواع مختلفی دارند که انتخاب آن ها بسته به سلیقه و همچنین شرایط محیط شما بستگی دارد. هدف ما از نوشتن این مقاله معرفی دو بلندگو دیواری و سقفی می باشد. ساختار این دو سیستم با هم دیگر متفاوت می باشد اما کارایی یکسانی دارند و برای انتخاب آن ها بهتر است به نکاتی که در ادامه به آن ها می پردازیم توجه داشته باشید با ما همراه باشید تا اطلاعاتی را درباره دو سیستم صوتی در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم. قبل از هر چیز بهتر است تعریفی از این دو سیستم داشته باشیم.

به جهت تماس با فروشگاه گروه هارمن با شماره های ۰۲۱۲۲۶۴۴۵۹۸ – ۰۹۳۹۳۱۴۷۷۳۹  تماس حاصل نمایید.

بلندگو سقفی چست؟

بلندگوهای سقفی را می توان برای سقف به صورت تو کار و یا روکار با توجه به ساختار سقف خود نصب کنید. سیستم روکار برای سقف هایی بیشترین کاربرد را دارد که امکان  و یا سوراخ کردن آن وجود ندارد و با استفاده از پیچ و مهره هایی که در بسته بندی آن وجود دارد می توان جایگذاری کرد. بلندگوهای سقفی توکار برای سقفی که از کناف و یک کاذب می باشد بیشترین کاربرد را دارد و سقف نقش جعبه دارد.

بلندگو سقفی

بلندگو سقفی

بلندگو دیواری چیست؟

نام دیگر آن بلندگو ستونی می باشد که با استفاده از پایه های مخصوصی می توان به دیوار نصب کرد و خروجی صدای آن به تقویت کننده ای که در داخل آن تعبیه شده است بستگی دارد و در اندازه های مختلفی می توان آن ها را خرداری کرد.

بلندگو دیواری تهران

این دو سیستم صوتی سقفی و دیواری هر دو نمونه های ضد آب دارند که می توانید برای محیط های شرجی و یا هر محیطی که امکان نفوذ آب در آن ها وجود دارد استفاده کرد. مانند استخر، حمام و….

ظاهر بلندگوهای دیواری به  مانند استوانه می ماند که عرض و طول متفاوتی با هم یگر دارند و قدرت های مختلفی از آن در بازار وجود دارد.

برای دسته بندی این دو نوع سیسم صوتی باید به کیفیت صدای آن ها وجه داشته باشید که به دو صورت تووی و فول رنج می باشد و هر کدام از آن ها قابلت استفاده در مکان های مختلفی را دارند.

بلندگو سقفی

کیفیت صدای تووی

این نوع از سیستم به دلیل خروجی قوی آن برای مکان هایی و یا مراسم هایی که قصد آن ها از نصب پخش آهنگ می باشد، استفاده می شود و صدایی رسا بدون نویز و پارازت را می تواند پخش کند. کافه ها، تالارها

کیفیت صدای فول رنج

در بسیاری از مکان های اداری و یا درمانی و آموزشی استفاد از سیستمی که بتواند افراد را پیج کند اهمیت بسیاری دارد استفاده از بلندگوهای فول رنج به دلیل کیفیت خروجی پایینی که دارند برای این محیط ها بیشترین کاربرد را دارد و از لحاظ هزینه نیز اقتصادی تر است. مانند بیمارستان ها و کارخانه ها

توجه داشته باشید که انتخاب دو سیستم تووی و فول رنج کاملا سلیقه ای است و شما میتوانید بسته به نیاز و کارایی که از آن در نظر دارید آن را خرداری کنید .

سایزهای مختلفی از بلندگو وجود دارند که انتخاب آن به مساحت محیط مورد نظر شما و همچنین انتظاری که از آن دارید بستگی دارد .

اجزای تشکیل دهنده بلندگوهای دیواری و سقفی

ورودی ها(امواج)

آمپلی فایر(تقویت کننده صدای )

کابل کشی

خروجی (امواجی که به صدا تبدیل می شوند)

قیمت بلندگوهای دیواری

قیمت بلندگوهای ضد آب به دلیل جنس بدنه آن بیشتر از مدل ساده می باشد.

استفاده از بلندگوهای دیواری می تواند انتخاب مناسبی برای مکان هایی باشد که دارای سقف کاذب نیستند زیرا نصب این بلندگوها روی دیوار امکان پذیر می باشد.

نصب بلندگوهای سقفی به دلیل این که فضایی اشغال نمی کنند می تواند برای بسیاری از محیط ها استفاده کرد و برای دیزان آن آزادی عمل بیشتری دارید.

شرکت های بسیاری اقدام به تولید بلندگوهای ستونی و سقفی کرده اند. توجه داشته باشید برخی از قطعات در بلندگو یکسان می باشد و تنها تفاوت آن شرکت سازنده میباشد که میتواند درقیمت نهایی آن تاثیر بسیاری بگذارد.

بسیاری از افراد در زمان خریدسیستم های صوتی به قیمت آن توجه دارند بهتر است سیستمی را خریداری کنید که کیفیت بالاو خروجی صدای عالی داشته باشد و بتوانید برای مدت طولانی از آن استفاده کنید .

اگر زیبایی محیط برای شما اهمیت بسیاری دارد ما به شما توصیه می کنیم که از بلندگوهای سقفی توکار استفاده کنید زیرا سیم کشی ها نیز مانند بلندگو در داخل سقف کاذب قرار می گیرد.

بهتر است در زمان خرید بلندگو به توان و قدرت آن توجه ویژه ای داشته باشید برای فروشگاه ها و همچنین محیط خانه که متراژ بسیاری ندارند بهتر است  سیستمی را بخرید که توان آن ۲۰ الی ۳۰ باشد هرچه مساحت بیشتر بود بهتر است از توان های بالا تر استفاده نماید. زیرا در غیر این صورت صدای پخش شده کیفیت و وضوح بالایی ندارد این نکته را باید برای محیطهای کوچک نیز درنظر گرفت.

بلندگو سقفی

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × پنج =