ایران بیشترین خدمات را به مهاجران افغانستانی ارائه میدهد
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در دیدار سفیر فنلاند در ایران با انتقاد از کم عملی اروپا نسبت به مسئولیت بینالمللی خود در قبال پناهندگان، درباره مهاجران افغانستانی و اسکان آنها در اروپا گفتوگو کرد.
به گزارش عصرقائم، صادق رضادوست و «کاری کاهیلوتو» – سفیر فنلاند در جمهوری اسلامی ایران- درباره تحولات اخیر افغانستان و وضعیت پناهندگان و مهاجران این کشور تبادل نظر کردند.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به بیش از چهاردهه میزبانی دولت جمهوری اسلامی ایران و ارائه خدمات به پناهندگان اظهار کرد: ایران در ۴۰ سال گذشته ثابت کرده همواره یکی از حامیان اصلی پناهندگان و آوارگان بوده و با وجود مشکلات اقتصادی و تحریم های ظالمانه، به پناهندگان و مهاجران خارجی خدمات ارزشمندی در حوزههایی چون آموزش، بهداشت، درمان، معیشت، حرفه آموزی و اشتغال ارائه کرده است.
رضادوست افزود: ۹۷ درصد از پناهندگان و مهاجران افغانستانی در کنار مردم ایران زندگی میکنند و حدود سه درصد از پناهندگان به دلیل آسیب پذیر بودن در مهمانشهرها هستند.
وی خاطرنشان کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران همواره بدون در نظر گرفتن کمک های اندک سازمانهای بین المللی، در تمام زمینهها به جامعه پناهندگان و مهاجران افغان خدمات ارائه میدهد.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نیز خواستار مسئولیتپذیری کشورهای اروپایی و جوامع بینالمللی همچون سازمان ملل متحد بهویژه فنلاند در تخصیص بیشتر منابع مالی و حمایتهای همه جانبه از دولت جمهوری اسلامی ایران در رسیدگی به مشکلات پناهندگان ساکن در ایران است.
در این نشست کاری کاهیلوتو – سفیر فنلاند – با تقدیر و تشکر از دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامی پناهندگان افزود: ما بسیار علاقمندیم برای برطرف کردن مشکلات و معضلات پناهندگان با جمهوری اسلامی ایران همکاری های لازم را داشته باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، وی همچنین خواستار حمایت و کمک ایران برای اسکان مجدد پناهندگان در کشور خود شد.
برچسب ها :سفیر ، مهاجر ، وزارت کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0