کد خبر : 296994
تاریخ انتشار : جمعه 11 مارس 2022 - 11:40
-

سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی در حوزه صنایع تبدیلی

سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی در حوزه صنایع تبدیلی

وزیر جهاد کشاورزی گفت: سه هزار میلیارد تومان برای احیای ظرفیت های کشاورزی استان مازندران سرمایه گذاری می شود.

به گزارش عصرقائم، سید جواد ساداتی‌نژاد در بازدید از مجتمع گلخانه‌ای سبزی و صیفی دشت ناز و شرکت زراعی دشت ناز میاندورود اظهار کرد: امیدواریم با توجه به اهمیت کشاورزی مازندران این اعتبار درجلسه عصر امروز هیات دولت در مازندران به تصویب برسد.

وی با اظهار این که بر اساس مصوبات سفر برای رفع مشکلات کشاورزی مازندران سه هزار میلیارد تومان در خصوص طرح های آبیاری زهشکی اراضی شالیزاری ، مرکبات ،آبخیز داری ، شیلات ،جنگل و مراتع دیده شده است، افزود: سه هزار میلیارد تومان نیز برای سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی استان است.

ساداتی نژاد بر لزوم تکمیل زنجیره تولید برای ارزش افزوده محصولات کشاورزی مازندران تاکید کرد و بیان داشت: وزارت جهاد کشاورزی طبق دستورالعمل هیات دولت به  بخش خصوصی برای صنایع تبدیل کشاورزی  اهمیت و توجه جدی دارد.

نماینده تام الاختیار رئیس جمهور در هفدهمین سفر هیات دولت به مازندران گفت: توسعه فناوری نوین در حوزه  کشاورزی مازندران از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است.

شرکت زراعی دشت ناز با بیش از ۶ دهه سابقه فعالیت در حوزه های مختلف کشاورزی و بیش از سه دهه سابقه فعالیت در حوزه دامپروری است.

همچنین شرکت زراعی دشت ناز با اشتغال حدود ۶۰۰ نفر، به عنوان یکی از بزرگترین و پیشرفته‌ترین شرکت‌های تولیدی برتر در بخش کشاورزی و دامپروری، بخصوص تامین بذور مورد نیاز کشاورزان استان مازندران و تولید شیر خام مشغول به فعالیت حرفه‌ای است.

شرکت زراعی دشت ناز با کادری مجرب و متخصص در رشته های مرتبط، به صورت کاملا تخصصی در ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان مازندران مشغول فعالیت بوده و حوزه فعالیت شرکت در شهرستان های میاندورود، ساری، بهشهر و گلوگاه است.

حجم سرمایه‌گذاری در فاز ۱ این پروژه ۲۴۰ میلیارد ریال، در فاز ۲، ۴۰۰ میلیارد ریال بوده است، همچنین تسهیلات بانکی فاز ۱ معادل ۷۰ میلیارد ریال و در فاز ۲ ، ۱۵۰ میلیارد ریال در سال بوده است. همچنین آغاز پروژه فاز ۱ سال ۱۳۹۴ و آغاز پروژه فاز ۲ سال ۱۳۹۸ و اتمام پروژه فاز ۱ سال ۱۳۹۶ و پروژه فاز ۲ سال ۱۴۰۰ است.

میزان اشتغالزایی این پروژه ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم است و تامین امنیت غذایی، افزایش تولید ناخالص به ظرفیت ۴ هزار تن، ایجاد اشتغال در منطقه، کنترل دقیق شرایط اقلیمی، کاهش مصرف آب، افزایش راندمان تولید، عدم بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی، استفاده از زنور گرده افشان بامبل، جلوگیری از هدررفت آب زهکش، عدم استفاده از سم و آفت‌کش، کاهش ۳۰ درصدی در مصرف آب و ۲۵ درصد مصرف کود و مواد غذایی به دلیل استفاده مجدد از آب زهکشی برگشتی از مزایای اجرای این پروژه است.
سرمایه‌گذاری 3 هزار میلیارد تومانی در حوزه صنایع تبدیلی/فناوری‌های نوین کشاورزی توسعه می‌یابد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

شانزده − ده =