حمایت اصلاح طلبان از جاسوس ملکه انگلیس!
نماینده اصلاح طلب مجلس دهم که مدتی نیز رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس را برعهده داشت در اظهاراتی عجیب عنوان میکند که “موضوع زاغری در قالب رافت اسلامی قابل حل بود”!
به گزارش عصرقائم، «نازنین زاغری» سرشبکه جاسوسی که بنا به اذعان نخستوزیر انگلیس در پوشش خبرنگار برای انگلستان در ایران مشغول به فعالیت بود، بعد از دستگیری توسط نهادهای امنیتی کشورمان، به مدت ۶ سال در زندان به سر برد که با پایان دوره محکومیت ۶ ساله اش، همزمان با آزادسازی ۳۹۰ میلیون پوند، اموال بلوکه شده ایران، با یک ایرانی دیگر مبادله شد و به تیم انگلیسی تحویل داده شد.
نقش اثبات شده نازنین زاغری در تشکیل شبکه اطلاعاتی در حالی است که برای برخی جریانات اصلاحات در داخل کشور، هرچه تصویر و مستند بیاورید که زاغری مهمترین مهره انگلیس بوده که ۱۵ پرونده MI6 را همزمان پیگیری میکرده و دولت انگلیس از همان لحظه دستگیری پیشنهاد آزادسازی ۳۹۰میلیون پوند اموال بلوکه شده ایران (معادل ۱۴ هزار میلیارد تومان) در قبال آزادی زاغری را پرداخت کند، باز نمی خواهند این واقعیت را بپذیرند که کشوری مانند انگلیس و به زعم آنها امپراطوری بریتانیا به دنبال پیاده سازی برنامههای خود در ایران است!
گویا رفتار انگلیس در یکصد سال اخیر آن قدر زود از خاطره اصلاحطلبان رفته و یا شاید عمدی در کار است که میخواهد این تاریخ بگونهای دیگر روایت شود. همان جریان تقیزاده…
البته لازم به یادآوری است که زاغری پس از چند سال همکاری در چند موسسه آموزشی زبان انگلیسی به ناگهان در دوره مدیریت اصلاحطلبان بر شهرداری تهران وارد روزنامه همشهری شده و در سرویس بینالملل آن مشغول به کار میشود. زاغری در این بخش با فریبا صحرایی خبرنگار بیبیسی فارسی همکار میشود. زاغری پس از فعالیت در روزنامه همشهری، در روزنامه شرق (ارگان رسمی حزب منحله مشارکت) مشغول به کار میگردد.
به نظر میرسد که جریانی در کشور در حال فراهم کردن زمینه برای تربیت جاسوس در کشور است. دقیقا همان کاری که نازنین زاغری مزد بگیر روزنامه شرق هم در حال انجام آن بوده است! جالب آنکه این روزنامه سال ۹۷ و همزمان با سفر وزیر خارجه پیشین انگلیس در مقاله «تعارض یا تعامل انگلیسی» نوشت: «او از ما توقع داشت نازنین زاغری را که مادر هم هست به نشانه حسن نیت با خود ببرد!»
در قسمت دیگری از سرمقاله روزنامه شرق آمده بود: «روابط بریتانیا با ایران از روابط آن کشور با اکثر کشورهای جهان قدیمی تر است. حضور چند صد هزار شهروند ایرانی تبار موفق در آن کشور نیز بر اهمیت این روابط برای هر دو طرف می افزاید. در زمانی که تعداد کشورهای مستقل جهان به تعداد انگشتان دو دست نمی رسید، دو کشور روابط سیاسی نزدیک و پیچیده ای داشتند. امپراتوری بریتانیا بر بخشی از جهان که خورشید در آن غروب نمی کرد، فرمانروایی می کرد…(!)
اما نکته مهم و مشترک سفر هر دو وزیر خارجه بریتانیا به ایران سرنوشت “نازنین زاغری” است که از پیش از سفر نیز به آن اشاره کرده بودند. شاید وزیر خارجه پیشین بریتانیا با دید روابط اروپایی خود انتظار داشت هنگام بازگشت از ایران خانم نازنین زاغری و شاید سایر متهمان یا محکومان دوتابعیتی را به عنوان نشانه ای از حسن نیت برای گشودن باب تازه ای در روابط دوجانبه همراه ببرد؛ به ویژه آنکه درباره آن «مادر» و فرزند خردسالش مسائل عاطفی نیز مطرح شده بود.»
و حتی نماینده اصلاح طلب مجلس دهم که مدتی نیز رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس را برعهده داشت در اظهاراتی عجیب عنوان میکند که “موضوع زاغری در قالب رافت اسلامی قابل حل بود” ؛ فلاحت پیشه این اظهارات عجیب را در حالی طرح میکند که حتما در جریان اسناد به دست آمده که حالا بخشی از آن نیز منتشر شده، بوده است.
اینکه هنرمندان اصلاح طلب نیز چه آن موقع که زاغری به جرم جاسوسی در زندان به سر می برد و چه حالا که مشخص شده او در چه زمینه هایی در ایران جاسوسی می کرده، با بستن چشمان خود بر روی همه این موارد، تنها او را مادری می دانند که حکومت بی دلیل در این ۶ سال مانع این رابطه مادر فرزندی شده و نمی توانند شادمانی خود را از این آزادی پنهان کنند؛ نشان میدهد که “نازنین زاغریها” سرشبکههای جاسوسی انگلیس در ایفای وظیفه خود را تا حدودی موفق بوده اند که نیاز است دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی بار دیگر نسبت به پالایش و شناسایی سرشبکههای انگلیس در ایران اقدام کند.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0