از ادامه اکران “عنکبوت” تا حکایت چهار فصل تئاتر ایران
ادامه اکران فیلم سینمایی “عنکبوت”، تمدید مهلت اولیه ارسال آثار به چهارفصل تئاتر ایران و خبرهایی از بخش کارگاهی “سایه” از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.
به گزارش عصرقائم، با ادامه اکران فیلم سینمایی «عنکبوت» به کارگردانی ابراهیم ایرجزاد در ماه رمضان از پوستر جدید این اثر رونمایی شد.
به نقل از روابط عمومی پروژه، همزمان با ادامه اکران فیلم سینمایی «عنکبوت» به کارگردانی ابراهیم ایرجزاد و نویسندگی اکتای براهنی از پوستر جدید این اثر با طرحی از عرفان بهکار رونمایی شد.
اکران این فیلم سینمایی به تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی و سرمایهگذاری محمدصادق رنجکشان که پخش داخلی آن برعهده شرکت نمایش گستران است، در ماه رمضان همچنان ادامه دارد و همچنان جزو پرفروش های اکران محسوب می شود.
«عنکبوت» که از ۲۶ بهمن ماه روی پرده سینماهای سراسر کشور رفته، تاکنون موفق شده است به فروش بیش از ۲ و نیم میلیارد دست پیدا کند.
«عنکبوت» درباره یکی از قاتلان زنجیرهای دهه هفتاد است که در شهر مشهد چندین زن خیابانی را به قتل رساند.
محسن تنابنده، ساره بیات، شیرین یزدانبخش، ماهور الوند، گلنوش قهرمانی، علی باقری، مهدی حسینی نیا، جواد یحیوی، آتیه جاوید، مهدخت مولایی، سحر عبدالهی، حمیدرضا هدایتیراد، نیوشا علیپور، یوسف خسروی، حمید حاجیمحمدزاده ، میثم دامنزه ، داود ذاکری و با حضور فرید سجادی حسینی از جمله بازیگران «عنکبوت» هستند.
عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از کارگردان ابراهیم ایرجزاد، تهیهکننده: جواد نوروزبیگی، جانشین تهیهکننده و سرمایهگذار: محمدصادق رنجکشان، نویسنده: اکتای براهنی، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، تدوین: سهراب خسروی، موسیقی: حامد ثابت، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، طراح چهرهپردازی: مجید اسکندری، طراح صحنه: آیدین ظریف، طراح لباس: نازنین خزاعی، مدیر صدابرداری: طاهر پیشوایی، مجری طرح: امیرحسین نوروزبیگی، مدیر تولید: شهاب علیبخشی، جلوههای ویژه رایانهای: سینا قویدل، جلوههای ویژه میدانی: آرش آقابیک، اصلاح رنگ: کامران سحرخیز، لابراتوار: استودیو روشنا، مدیر تدارکات: حسین میرزامحمدی، دستیار اول کارگردان: محمدرضا کشمیری، برنامهریز: سیدجواد حسینی، منشی صحنه: مرجان تاجیک، فیلم پشت صحنه: باران جعفری، عکاس: حبیب مجیدی و مشاور رسانهای: نغمه دانش آشتیانی.
تمدید دو هفته ای چهار فصل تئاتر ایران
ایوب آقاخانی، طراح و مدیر پروژه آموزش نمایشنامهنویسی سراسری چهارفصل تئاتر ایران، از تمدید دوهفتهای مهلت ارسال آثار فصل هشتم از دور نوین آن با نام «مناسبات انسانی در جهان پس از کرونا» خبر داد.
به گزارش روابط عمومی پروژه، مسئول دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز هنرهای نمایشی حوزهی هنری عنوان کرد: بنا به درخواست علاقهمندان به شرکت در این فصل از پروژه و تقارن با تعطیلات نوروز و آغاز ماه مبارک رمضان، مهلت اولیه دریافت آثار پیشنهادی متقاضیان از سوی دبیرخانه این پروژه تا پایان فروردین ۱۴۰۱ تمدید شد.
وی افزود: کسانی که علاقهمندند ایدههای موجز اولیه خود را درباره عنوان این دوره برای شرکت در این فصل به دست اعضای هیئتعلمی فصل برسانند، کافی است تا پایان فروردین ماه ایدههای اولیه خود را به نشانی sahnemagazine@yahoo.com ارسال کنند.
گفتنی است که بهزودی با انتخاب مدیر این پروژه، اعضای هیئتعلمی فصل معرفی خواهند شد.
اعلام نتایج پرزنت حضوری بخش کارگاهی «سایه»/ ۲۳ طرح منتخب شدند
به گزارش روابط عمومی و ارتباط با رسانه جشنواره ملی «سایه»، نتایج پرزنت حضوری شرکتکنندگان بخش کارگاهی جشنواره فیلم کوتاه «سایه» اعلام شد که بر این اساس، ۲۳ طرح توسط مجید برزگر، آرمان فیاض، تییام یابنده و سعید نجاتی معرفی شد.
پس از برگزاری پرزنت حضوری طی دو جلسه در روزهای ۲۳ و ۲۴ اسفند ماه، شرکتکنندگان در برابر منتورها طرحهای خود را به منتورها معرفی کردند. پس از اتمام جلسات پرزنت حضوری، در جلسهای منتورها تصمیم به انتخاب طرحهای منتخب خود برای پرورش و رسیدن به فیلمنامه کوتاه نشستند که نتایج آن عبارت است از:
مجید برزگر:
۱. مدار بسته (محمد مهدی گراوند)
۲. مامان، بابا داره میمیره (مریم لطیفی اقلیم)
۳. انبار زندگی (احمد قصاب شیران)
۴. تاج لیلا (نسرین کاظم پور)
۵. همینیم که میبینی (محمد جواد ابراهیمی ثانی)
۶. وقتی پدر نیامد (نوید کشوری)
تییام یابنده:
۱. خشنمن (شادی شیرمردی)
۲. مفتخوری (مرتضی فرهادنیا)
۳. گورزاد (هومن پور اشرف)
۴. سگ ها دنیا را آبی میبینند (متین باقری)
۵. چاوک (هژیر اسعدی)
۶. کاش آتش (مبین محمدی)
سعید نجاتی و آرمان فیاض:
۱. همه چیز به نظر آقای کاف بستگی دارد (حسن حکمت روش)
۲. سون سوز (کاظم قلیزاده)
۳. چشم و گوش (سید معین الدین هاشمی)
۴. بی در کجا (هومن محمودی)
۵. شب چهلم (فاطمه بخشی)
۶. وقتی پوکهها جان میدهند (کیانوش احمدی)
۷. همچنان (نواب محمودی)
۸. قربانی (عدنان زندی)
۹. ایران ساعت صفر (محمد اسد بیگی)
۱۰. غبار صبحگاهی (پیمان بیرانوند)
۱۱. آواز بیصدا (مریم غفاری)
همچینین در مرحله بعد شرکتکنندگان منتخب طی چند جلسه با همراهی منتورشان طرحهای خود را به فیلمنامه تبدیل خواهند کرد و سپس بعد از دو جلسه کارگاه با عطا مجابی آماده جلسه پیچینگ نهایی مقابل سرمایهگذاران خواهند شد.
بخش کارگاهی سیزدهمین جشنواره «سایه» با رویکرد استعدادیابی و با روش پیچینگ «ارائه طرح» برگزار میشود.
سیزدهمین دوره جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه «سایه» از اسفند ماه ۱۴۰۰ الی اردیبهشت ۱۴۰۱ به دبیری محمدحسین یاوری برگزار میشود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0