اهمیت نگاه دختران در ترسیم آینده برای مدیریت شهری
مشاور امور بانوان شهرداری تهران تاکید کرد: مدیریت شهری به نگاه دختران نوجوان در ترسیم آینده شهر تهران اهمیت میدهد.
به گزارش عصرقائم، مریم اردبیلی در ویژه برنامه گرامیدشت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر به نام «امید تویی» که در برج میلاد تهران برگزار شد، گفت: دختران در فرهنگ ما و نگاه دینی اسلامی وجودی ارزشمند دارند و این مساله یک شاخص مهم در جامعه اسلامی است.
وی افزود: یکی از نشانههایی که جامعه ای رفتار و منش کریمانه داشته باشد جایگاه و وضعیت دختران است و باید دختران تکریم شوند.
مشاور امور بانوان شهرداری تهران ادامه داد: تاریخ نشان داد که عصر جاهلیت با زنده به گور کردن دختران شناخته شد و عصر اسلام با بوسه زدن بر دست دختران شناخته می شود.
وی با پرداختن به وضعیت دختران در یک جامعه تصریح کرد: آیا واقعا برخورد با دختران در جامعه در حد یک جامعه کریمانه هست یا خیر؟.
اردبیلی یادآور شد: اگر مساله من یک مساله خرد و سطحی باشد سطح انسانیت من پایین می آید، اما اگر یک مساله جهانی مساله من باشد حد من بزرگ می شود. اگر بتوانیم قدرت بی انتهایی که خداوند در وجود ما گذاشته را کشف کنیم می توانیم به مقام بالایی برسیم.
وی با اشاره به ایده پردازی و توجه به استعدادها تاکید کرد: هر کتاب یا خاطرهای که از نخبگان می خوانیم، می بینیم که یک ایده در دوره نوجوانی باعث شد تا این افراد به خود واقعی شان برسند.
مشاور امور بانوان شهرداری تهران در ادامه گفت: در دوره نوجوانی این فرصت وجود دارد تا “خود” واقعی آینده مان را انتخاب کنیم و این قدرتی است که خدا به انسان داده است که یک فرصت بزرگ است .
وی با بیان اینکه مدیریت شهری در نظر دارد تا از این توان استفاده کند، افزود: آن شکلی را که شما برای آینده شهر تهران انتخاب کنید برای ما مهم است.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، اردبیلی ادامه داد: ما به شما به عنوان هزاران نقطه روشن در تهران نگاه می کنیم و درهای شهرداری تهران به روی دختران با ایدههای ناب و آرزوهای شما باز است. آینده تهران روشن است چون شما آن را می سازید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0