کد خبر : 303907
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 ژوئن 2022 - 16:05
-

سرنوشت دولت رژیم صهیونیستی در دست نمایندگان عرب

سرنوشت دولت رژیم صهیونیستی در دست نمایندگان عرب

یک رسانه عربی با اشاره به اختلافات بوجود آمده در دولت رژیم صهیونیستی و شدت گرفتن مخالفت های احزاب معارض نوشت که دولت نفتالی بنت به یک “دولت اقلیت” تبدیل شده است و تنها ۵۹ نماینده دارد و نمایندگان احزاب معارض ۵۴ نفر هستند بنابراین تصویب و عدم تصویب قانون انحلال کنست به تصمیم فهرست مشترک احزاب عربی وابسته است.

به گزارش عصرقائم، روزنامه الشرق الاوسط در گزارشی نوشت: علیرغم اینکه احزاب اپوزیسیون راست‌گرا به رهبری بنیامین نتانیاهو شروع به عزاداری برای دولت نفتالی بنت کرده‌اند و به دلیل کناره گیری یک نماینده راست گرای دیگر از آن، این دولت را مرده می دانند اما این احزاب اپوزیسیون باز هم توان ساقط کردن دولت را ندارند زیرا اکثریت لازم برای انجام این کار را ندارند بنابراین اکنون یک کمپین مردمی و معنوی راه انداخته اند تا به بهانه های نژادپرستانه و “متعلق خواندن دولت به مجلس شورای جنبش اسلامی” در خیابان ها به کار دولت پایان دهند.

در این گزارش آمده است: در واقع هم نجات دولت و هم نجات اپوزیسیون اسرائیل هر دو به رای نمایندگان عرب وابسته است و آنچه اکنون مانع از تصویب قانون انحلال کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) می شود این است که «فهرست مشترک» احزاب عربی به رهبری ایمن عوده، احمد الطیبی و سامی ابوشحاده از فهرست‌های اپوزیسیون در این زمینه حمایت نمی کنند. اکنون اپوزیسیون راست گرا ۵۴ نماینده و فهرست مشترک ۶ نماینده دارد و دو روز گذشته نیز، نیر اروباخ، نماینده جدا شده از حزب “یامینا” به آن ها پیوست تا تعداد نمایندگان احزاب اپوزیسیون به ۶۱ نفر برسد و این تعداد اکثریت لازم برای انحلال کنست را دارد اما “فهرست مشترک” معمولا برای برداشتن چنین گام هایی زود اقدام نمی کند.

در ادامه این گزارش آمده است: از سوی دیگر، دولت نفتالی بنت به “دولت اقلیت” تبدیل شده و متکی به ۵۹ نماینده است، علاوه بر این، افراد نافرمانی مانند مازن غنایم از لیست یکپارچه جنبش اسلامی و گیدا ریناوی زعبی از حزب چپ گرای میرتس در میان آنها وجود دارند و با وجود اینکه بحران دولت بنت اساسا از کناره گیری ۳ نماینده از حزب “یمینا” آغاز شد اکنون نمایندگان این حزب کمپین تحریک آمیز علیه نمایندگان عرب را مدیریت می کنند.

این روزنامه آورده است: اپوزیسیون اسرائیل به رهبری نتانیاهو با شعارهایی مانند “دولت به پایان رسید” و یا “دولت مرده است” موفق شد که فضای تاریکی علیه احزاب ائتلاف دولتی ایجاد کند. آنها اخباری مبنی بر اینکه روسای ائتلاف دولتی در حال فرار از کشتی غرق شده هستند، منتشر می کنند، آن ها همچنین شایعاتی مبنی بر تلاش نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و جدعون ساعر، وزیر دادگستری و بنی گانتس، وزیر جنگ این رژیم برای پیوستن اپوزیسیون و تشکیل دولت به ریاست بنیامین نتنیاهو بدون نیاز به برگزاری انتخابات زودهنگام منتشر می کنند.
در این گزارش آمده است: علیرغم اینکه مسئولان صهیونیستی فوق الذکر شایعات منتشره را تکذیب می کنند اما این اخبار به سرعت در میان مردم اسرائیل درحال انتشار است اما یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که مهندس ائتلاف دولتی به شمار می رود مردم را از پیروی از چنین شایعاتی برحذر می دارد و می گوید که هدف از این شایعات نگران کردن احزاب چپ گرا در دولت است. وی تاکید می کند که ” احزاب اپوزیسیون که خود ناتوان هستند و از بحرانی بزرگتر از بحران دولت رنج می برند یک کمپین فریب کارانه و گمراه کننده را مدیریت می کنند و اگر روح های ضعیف که این فشارها را باور می کنند و به لرزه در می افتند در دولت نبود، این موضوع به یک شوخی مضحک تبدیل می شد که هیچ تاثیری نداشت”.

در پایان این گزارش آمده است: با این وجود، سناریوهایی درخصوص گسترده شدن بحران سیاسی مطرح می شود و اخباری مبنی بر امکان برگزاری انتخابات زودهنگام و مشخص کردن موعد این انتخابات پس از گذشت ۹۰ روز از زمان انحلال کنست منتشر می شود. بنابراین اگر در این دوره کنست منحل شود انتخابات در ماه اکتبر آینده برگزار می شود اما اگر دولت کنونی تا پایان دوره تابستان مقاومت کند، موعد انتخابات ۲ الی ۳ ماه به تاخیر خواهد افتاد. نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اظهارت خود تاکید کرده است که با جدیت تلاش می کند که این دولت باقی بماند و ترکیب آن نیز حفظ شود، وی می گوید که اوضاع بسیار دشوار است اما او خوشبین است. همچنین شریک وی یائیر لاپید می گوید “با تمام وجود تلاش می کنیم که این دولت را حفظ کنیم اما ما این کار را به هر قیمتی انجام نخواهیم داد، کمی صبر می کنیم و خواهیم دید”. از سوی دیگر منصور عباس، رئیس حزب لیست یکپارچه می گوید که ” این بهترین دولت در تاریخ اسرائیل برای مردم عرب است و ما تلاش حقیقی می کنیم تا در بقای آن شریک باشیم”.

سرنوشت دولت رژیم صهیونیستی در دست نمایندگان عرب

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده − 8 =