برگزاری رویدادی برای اتصال استارتآپها و شرکتها به سرمایهگذار در حوزه معدن
رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران با اشاره به برگزاری رویداد فناورانه در حوزه معدن، گفت: هدف این سلسله رویدادها معرفی نیازهای بازار و تحقیق و توسعه علمی و از سوی دیگر ارائه ظرفیتهای موجود در اتاق بازرگانی تهران در حوزه جذب سرمایهگذار است.
به گزارش عصرقائم، سحر بنکدارپور در رویداد توسعه زیست بوم نوآوری حوزه معدن، گفت: مرکز نوآوری اتاق تهران با هدف فرهنگسازی، ترویج نوآوری، مهارتافزایی، تسهیلگری و رفع موانع کسبوکار و ایجاد ارتباط میان کسبوکارهای اقتصادی اتاق بازرگانی و اکوسیستم نوآوری کشور تاسیس شده است.
وی افزود: در این مرکز سعی داریم با بهرهگیری از ابزارهایی از قبیل ارائه مشاورههای میز خدمت و تسهیلگری و رشد، نقش سازندهای در فضای کسبوکار کشور ایفا کنیم و با سیاستگذاری و تدوین دستورالعملها در راستای حمایت از تولید دانشبنیان، یکسوسازی نیازهای بازار و تحقیق و توسعه علمی، از محصولات و تولیدات دانشبنیان حمایت کنیم.
بنکدارپور با بیان اینکه جامعه هدف مرکز نوآوری، صنایع بزرگ، شرکتهای فناور و نوآور، دانشبنیانها، شتابدهندهها و استارتآپها هستند، ادامه داد: کسبوکارهای عضو اتاق بازرگانی تهران همواره در دریافت خدمات این مرکز از اولویت ویژه برخوردارند.
وی با اشاره به برگزاری سلسله رویدادهای پیوند با محوریت بههمرسانی عرضه و تقاضا و جذب سرمایهگذار، توضیح داد: هدف این سلسله رویدادها یکسوسازی نیازهای بازار و تحقیق و توسعه علمی است و با توجه به ظرفیتهای موجود در اتاق بازرگانی تهران در حوزه ارائه توانمندی و جذب سرمایهگذار تحقق این هدف متصور است.
بنکدارپور به فرآیند برگزاری رویداد توسعه زیستبوم نوآوری حوزه معدن اشاره کرد و گفت: برای برگزاری رویداد مذکور در ابتدا فراخوانی منتشر شد و روی سایت اتاق تهران قرار گرفت که طی آن ۱۱ سرمایهگذار و ۳۶ سرمایهپذیر ثبتنام کردند که بعد از انجام مراحل غربالگری سرمایهگذاران و تیمهای فناور مشخص شده و برنامهریزیهای مربوطه صورت گرفت.
رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران با بیان اینکه بخش معدن ایران دارای ظرفیتهای بسیار مناسبی است و ایران از لحاظ در اختیار داشتن ذخایر معدنی در میان سایر کشورها در جایگاه مناسبی قرار دارد، افزود: معادل ۱۱ درصد از ذخایر سنگ مس جهان در ایران واقع شده است و کشورمان دومین دارنده ذخایر سنگهای تزئینی است. در سایر بخشهای معدنی مانند زغالسنگ، سنگآهن و سرب و روی نیز ظرفیت بالقوه برای افزایش تولید داریم. از این رو با داشتن نگاهی علمی و مبتنی بر دانش و فناوری میتوان شاهد نتایج مثبت و اثرات این حوزه عظیم کشور بر اقتصاد بود.
وی ابراز امیدواری کرد که اتاق تهران با برگزاری این رویداد و رویدادهای مشابه، گامی هرچند کوچک در تحقق اقتصاد دانشمحور برداشته و بتواند به حضور شرکتهای دانشبنیان و نوآور به عرصه صنعت کمک کند.
برنامههای پیشران برای توسعه فناوری در حوزه مواد
حمیدرضا شاهوردی، دستیار معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری به برنامههای این معاونت برای حمایت از توسعه فناوریها در بخش معدن اشاره کرد و یادآور شد: برنامههای پیشران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه معدن، به مواردی چون «توسعه فناوریهای منتج به تابآوری اقتصادی کشور»، «توسعه فناوریها در فرآیندهای استخراج، فرآوری و تلخیص مواد» و «توسعه فناوری تولید و فرآوری مواد پیشرفته و نوظهور» توجه دارد.
وی افزود: اهمیت برنامهریزی در حوزه مواد، به دلیل وسعت بالای این حوزه و نیز وابستگی رقابتپذیری و تابآوری بخشهای متعدد صنعتی به این حوزه بوده است. بنابراین هرگونه برنامهریزی در جهت تقویت این بخش، هم از نظر فناوری و هم از نظر صنعتی بسیار حائز اهمیت است.
دستیار معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری ادامه داد: برنامهریزی برای توسعه تکنولوژی در این بخش با دو هدف «ایجاد یک صنعت رقابتپذیر» یا «تولید یا تامین بخشی از اقلام وارداتی مورد نیاز صنایع کشور» انجام گرفته است. در عین حال دو زیربرنامه اصلی در این بخش طراحی شده که شامل توسعه فناوری تولید و فرآوری مواد با هدف کاهش ارزبری و توسعه فناوری تولید و فرآوری مواد با هدف افزایش تراز تجاری مثبت برای کشور است.
شاهوردی در بخش دیگری از سخنانش به حوزههای مغفول مانده در بخش مواد از جمله زنجیره سیلیسیم، زنجیره سرب و روی و زنجیره نمک در کشور اشاره کرد و گفت: ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وضعیت تجارت و ذخایر ایران را در ۲۱ حوزه مورد بررسی قرار دادهایم و شاهد یک شکاف در وضعیت این دو شاخص بودهایم و پر کردن این شکاف زمینه کار و توسعه است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0