تاکید مخبر بر گسترش هرچه سریعتر استفاده از ارز ملی ایران و روسیه در مبادلات تجاری
معاون اول رییس جمهور بر ضرورت سرعت بخشیدن به روند همکاریهای تجاری تهران و مسکو و اجرای توافقات فیمابین در جهت ارتقاء سطح مناسبات اقتصادی دو کشور تأکید کرد.
به گزارش عصرقائم، محمد مخبر عصر امروز(چهارشنبه) در دیدار «ایگور لویتین» دستیار ویژه رییس جمهور روسیه، بر آمادگی تهران برای افزایش حجم مبادلات تجاری با مسکو تأکید کرد و گفت: ایران و روسیه باید تلاش کنند استفاده از ارز ملی دو کشور را هر چه سریعتر در مبادلات تجاری فیمابین گسترش دهند.
معاون اول رییس جمهور همچنین بر لزوم تسریع در اجرای پروژه راه آهن رشت-آستارا تأکید و خاطرنشان کرد: اگر این پروژه با سرعت اجرایی شود، گام مهمی در جهت توسعه ترانزیت خواهد بود.
مخبر افزود: همکاری های تجاری تهران و مسکو می تواند علاوه بر تأمین نیازها و منافع دو کشور، به بازارها و نیازهای منطقه نیز پاسخ دهد تا منافع بیشتری برای دو ملت حاصل شود.
معاون اول رییس جمهور همچنین ضمن دعوت از نخست وزیر روسیه برای سفر به تهران، از برگزاری مناسب اجلاس کشورهای حاشیه دریای خزر که اخیرا در مسکو برگزار شد قدردانی کرد.
ایگور لویتین دستیار رییس جمهور روسیه نیز در این دیدار با تأکید بر آمادگی مسکو برای گسترش همکاری ها با تهران در بخش های مختلف به خصوص ترانزیت، گفت: روسیه آمادگی دارد برای توسعه این بخش، در سرمایه گذاری های مشترک حضور بهم رساند.
دستیار رییس جمهور روسیه از آمادگی شرکت های روسی برای گسترش همکاری با ایران خبر داد و گفت: شرکت های روسی فعال در زمینه تولید ماشین آلات کشاورزی و اتوبوس آمادگی دارند محصولات خود را به ایران صادر و در این زمینه همکاری مشترک داشته باشند.
در این دیدار که تعدادی از معاونین و نمایندگان بخش خصوصی روسیه نیز حضور داشتند آخرین وضعیت مبادلات تجاری و پروژه های همکاری دو کشور و همچنین راهکارهای توسعه مناسبات فیمابین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دیدار امروز میان دستیار رییس جمهور روسیه و مخبر، سومین دیدار مشترک طی سه ماه اخیر است.
برچسب ها :پروژه ، رییس جمهور ، مسکو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0