اصول و مکانیسمهای نگهداری مواد غذایی
انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی و تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه، جلسه مجازی «اصول و مکانیسمهای نگهداری مواد غذایی» را برگزار میکند.
به گزارش عصرقائم، این برنامه با تدریس مرتضی جمشید عینی (دکترای تخصصی صنایع غذایی و مدرس دانشگاه) نهم دی ماه ساعت ۹ برپا میشود.
«بررسی مکانیسم فساد در مواد غذایی»، «تکنیکهای مرسوم نگهداری مواد غذایی (روش حذف آب، خشک کردن، سرد کردن، انجماد، دود دادن، تبخیر و تغلیظ، کنسروسازی، تخمیر، پاستوریزاسیون و…)» و «روشهای نوین نگهداری مواد غذایی (پرتودهی، فناوری فشار بالا، اولتراسونیک، پلاسمای سرد، فناوری چند مانع و تکنولوژی هردل)» سرفصلهای این دوره است و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره ۰۹۱۲۴۹۴۶۵۹۰ تماس بگیرند.
برچسب ها :انجمن علمی ، علوم پزشکی ، مکانیسم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0