کد خبر : 317438
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 17 ژانویه 2023 - 18:30
-

سرمایه گذاری برای خلق ارزش افزوده بالا، استراتژی اصلی بانک پارسیان

سرمایه گذاری برای خلق ارزش افزوده بالا، استراتژی اصلی بانک پارسیان

بانک پارسیان طبق برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و قانون اجازه تاسیس بانک‌های غیردولتی، در تاریخ ۱۳۸۰/۶/۱۵ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید و مجوز عملیات بانکی از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را دریافت و فعالیت‌های بانکی اش را از تاریخ ۱۳۸۰/۱۱/۱۲ با افتتاح ۴ شعبه در تهران آغاز کرد.

به گزارش عصرقائم، به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، در تاریخ ۱۳۸۳/۸/۴ بانک پارسیان به عنوان چهارصد و یکمین شرکت در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و در تاریخ ۱۳۸۳/۹/۱۰ اولین داد و ستد  روی سهام بانک انجام پذیرفت.
گزارش فعالیت ماهانه‌ای آذر ماه سال ۱۴۰۱ بانک پارسیان نشان از درآمد تسهیلات اعطایی برابر با یک هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان دارد. همچنین از ابتدای سال مالی تا پایان آذرماه مجموع درآمد به‌دست‌آمده” وپارس” از بخش تسهیلات اعطایی بالغ‌بر ۹ هزار و ۹۳۰ میلیارد تومان بود. بیشترین درآمدزایی بانک پارسیان در آذرماه سال جاری از بخش تسهیلات اعطایی مربوط به بخش مرابحه و مشارکت ارزی بود، که وپارس از این ۲ بخش به ترتیب برابر با مبالغ ۵۷۵ میلیارد تومان (مرابحه) و ۳۳۵ میلیارد تومان (مشارکت ارزی) درآمد کسب کرد. بانک پارسیان میزان درآمد محقق خود در آذر ماه را یک هزار و ۳۴۴میلیارد تومان اعلام کرد، پس از تسهیلات اعطایی که بیشترین درآمدزایی این بانک است، درآمد حاصل از کارمزد با ۱۶۳ میلیارد تومان بیشترین میزان درآمد عملیاتی محقق می‌باشد.

سرمایه گذاری برای خلق ارزش افزوده بالا، استراتژی اصلی بانک پارسیان

تجهیز منابع مشتریان در ۱۴۰۱

۳۱/۰۶/۱۴۰۱ ۲۹/۱۲/۱۴۰۰
مبلغ سپرده نسبت از کل مبلغ سپرده نسبت از کل
جمع سپرده های دیداری ۳۱۲،۶۹۶،۶۵۷ ۱۰% ۲۰۶،۱۸۰،۱۵۳ ۱۱%
جمع سپرده های پس انداز و مشابه ۱۰۰،۱۶۹،۳۱۵ ۵% ۱۱۰،۴۳۷،۸۳۱ ۶%
سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت عادی ۳۷۹،۴۴۸،۶۹۵ ۱۸% ۳۶۶،۶۴۴،۷۷۲ ۱۹%
سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت ویژه ۲۲۰،۸۶۵ ۰% ۲۳۸،۶۶۳ ۰%
سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت ۱،۲۰۷،۱۶۸،۷۹۲ ۵۹% ۱،۱۵۲،۴۶۵،۳۲۱ ۶۰%
سپرده های سرمایه سرمایه گذاری دریافتی از بانک ها و موسسات ۱۰۲،۲۱۶،۱۸۸ ۵% ۳۹،۱۸۲،۶۲۹ ۲%
جمع سایر سپرده ها ۵۵،۶۹۴،۰۱۳ ۳% ۳۱،۳۵۷،۷۷۶ ۲%

از نکات مهم و قابل توجه در بانک پارسیان می توان به  سرمایه‌گذاری‌های با ارزش افزوده بالا اشاره کرد که از مهمترین آن‌ها مالکیت ۷۰ درصد سرمایه‌گذاری پارسیان است. سرمایه‌گذاری پارسیان مالک ۹۰ درصد از فرآورده‌های معدنی اپال کانی پارس با نماد اپال و ارزش بازار ۳۴ هزار میلیارد تومان در صنعت استخراج کانه‌های فلزی مشغول به فعالیت است. سهم بانک پارسیان از این سرمایه‌گذاری با توجه به مالکیت ۷۰ درصدی در سرمایه گذاری پارسیان ۲۱ هزار میلیارد تومان است که با توجه به ارزش بازار فعلی ۳۳ هزار میلیارد تومان عدد قابل توجهی است. سود نقدی دریافتی از سرمایه گذاری‌های پارسیان بابت عملکرد مالی سال ۱۴۰۰  در گروه مالی پارسیان حدود ۷۵۰ میلیارد تومان و در شرکت سرمایه‌گذاری پارسیان حدود ۱۹۷۰ میلیارد تومان بوده است که  درآمد سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در گروه مالی و سرمایه‌گذاری پارسیان و سایر شرکت‌ها مجموعا در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۸۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود  که با رشد ۱۲۴۵ درصدی نسبت به سال ۹۹ همراه بوده است. انتظار می‌رود روند سودآوری شرکت‌های زیر مجموعه پایدار باشد و جریان نقدی مناسبی در سال‌های آتی برای بانک پارسیان به همراه داشته باشد. با افزایش ارزش معاملات بانک پارسیان و ریزش سهم پس از ۲ سال، در روزهای اخیر شاهد اقبال بازار از این سهم بوده‌ایم و انتظار می‌رود روند رشد قیمت در سهم ادامه دار باشد.

تحلیل بانک پارسیان (وپارس)

مورخ: ۱۴۰۱/۱۰/۲۰

سرمایه گذاری برای خلق ارزش افزوده بالا، استراتژی اصلی بانک پارسیان

بانک پارسیان با شکست مقاومت روند نزولی در محدوده ۱۶۰۰ ریال وارد رالی جدید حرکتی شده و به تازگی توانسته از مقاومت ۲۰۰۰ ریالی نیز عبور کند. از دید اندیکاتوری صعودی بوده و به نظر می‌رسد که این رالی حرکت در پله اول تا محدوده ۲۴۸۹ ریال کماکان ادامه داشته باشد و پس از مدتی دست به دست شدن آماده حرکت جدید با تارگت ۳۳۰۰ ریال شود. تحلیل مذکور تا زمانی که حمایت ۱۸۹۰ ریال حفظ شود معتبر می‌باشد.

سرمایه گذاری برای خلق ارزش افزوده بالا، استراتژی اصلی بانک پارسیان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − 1 =