کد خبر : 101196
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 3 جولای 2018 - 10:40
-

کلاف سردرگم مدیریت جمعه بازار جویبار

کلاف سردرگم مدیریت جمعه بازار جویبار

به گزارش قائم آنلاین، جلسه طرح سوال از شهردار جویبار از سوی شورای شهر  برگزار شد. در این جلسه سید حسین میری رئیس شورای شهر جویبار از علی یاری شهردار شهر جویبار سوال کرد که چرا با توجه به برگزاری مزایده پیمانکار مدیریت جمعه بازار اما هنوز پیمانکاری مشغول به کار نشده است؟ یاری با

به گزارش قائم آنلاین، جلسه طرح سوال از شهردار جویبار از سوی شورای شهر  برگزار شد.

در این جلسه سید حسین میری رئیس شورای شهر جویبار از علی یاری شهردار شهر جویبار سوال کرد که چرا با توجه به برگزاری مزایده پیمانکار مدیریت جمعه بازار اما هنوز پیمانکاری مشغول به کار نشده است؟

یاری با اشاره به اینکه به طور کامل با شرایط و جو جمعه بازار جویبار آشنا هستم گفت: همیشه شعار داده‌ایم که صرف و صلاح شهرداری برای ما مهم است و مزایده را به خوبی برگزار کردیم و تا وقتی می خواهیم خوب کار کنیم کسانی هستند که جلوی کار را می گیرند زیرا مصر به برگزاری مزایده بودیم.

وی با بیان اینکه در دوره قبل بدون برگزاری مزایده‌ای پیمانکار قبلی تمدید شد اظهار کرد: در این دوره مزایده به صورت قانونی برگزار شده و پاکت های شرکت کننده به حراست تحویل داده شد و برخی از پاکت ها پس از باز شدن به دلیل ناقص بودن مدارک کنار رفتند و در آخر آقایان قلی پور، سوزنی و نوذری نفرات اول تا سوم شدند.

شهردار جویبار بیان کرد: طی نامه از سوی اداره اماکن شهرستان نفر اول به دلیل اشتغال در شغل معلمی احراز صلاحیت نشد و نفر دوم نیز تایید نگردید ولی دادستان طی نامه ای اعلام کرد صلاحیت نفر اول مورد تایید است.

یاری خاطرنشان کرد: این سختی ها و فشارها را تحمل می کنم زیرا نباید جایگاه شهرداری و شورا زیر سوال برود.

اسماعیل فولادی عضو شورای پنجم شهر جویبار در این باره اظهار کرد: آنچه که در این باره در حال اتفاق است مقدمه آن از شهرداری شروع شد و یکی از شرکت کنندگان در این مزایده با پناهگاهی که در شهرداری ایجاد کرده در حال توهین به شورا است.

وی با بیان اینکه بازار یک صنف است گفت: زمانی که فرماندهی انتظامی شهرستان جویبار صلاحیت نفر سوم را تایید کرد باید قرارداد منعقد شود زیرا مشکل قانونی ندارد و تأخیر دراین کار و طولانی شدن این موضوع باعث بروز حاشیه شده است.

محمد فقیهان یکی دیگر از اعضای شورای شهر جویبار در این جلسه افزود: هرکسی براساس ظن خود مسائل را تحلیل می کند و زمانی که نزدیکی یکی از شرکت کنندگان مزایده را با شهردار می بیند ابهاماتی در ذهن مردم ایجاد می شود.

وی با انتقاد از ساز و کار برگزاری مزایده مدیریت جمعه بازار جویبار گفت: اگر شهردار مشاورین خوبی داشت هیچ وقت این مشکلات پیش نمی آمد و اگر ابتدا شرکت کنندگان برگه استعلام خود را از نیروی انتظامی دریافت می کردند این حاشیه ها برای این موضوع ایجاد نمی شد و کسی خود را محق نمی دانست.

شهرداری از برنامه های خود در سال ۹۷ عقب است

یکی دیگر از سوالات اعضای شورای شهر این بود که چرا تاکنون با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب در ۶ ماه نخست سال بهسازی معابر عمومی انجام نشد؟

شهردار جویبار با بیان اینکه ۴۰۰ کوچه خاکی در شهر جویبار وجود دارد اظهار کرد: ۵۰۸ میلیون تومان قیر خریداری شده است اما تجهیزات فنی کافی برای انجام این کار نداریم و در حال برگزاری یک مناقصه عمومی هستیم تا این کار صورت گیرد.

محمد فقیه عضو شورای شهر جویبار بیان کرد: در اجرای مناقصه شرکت کنندگان باید شرایط ما را بپذیرند و بعد در مناقصه شرکت کنند.

اسماعیل فولادی دیگر عضو شورای شهر جویبار خاطرنشان کرد: ۶ ماه نخست سال بهترین فرصت برای کارهایی مثل بهسازی معابر است که شهرداری با تأخیر در بهبود تجهیزات این فرصت را از دست داد و به طور کل شهرداری از برنامه های خود در سال ۹۷ عقب است.

شهر جویبار محروم از ابتدایی ترین علائم ترافیکی

یاری در پاسخ به سوال عدم اجرای مصوبات شورای ترافیک گفت: بیشترین اجرای مصوبات شورای ترافیک در این دوره بوده است که باید بر اساس توان مالی خود گام برداریم که برخی از مصوبات در توان مالی شهرداری نیست.

فولادی بیان کرد: ابتدایی ترین علائم ترافیکی در شهر جویبار وجود ندارد و با توجه به اینکه امسال برای مطالعه ترافیکی شهر بودجه ای هم در نظر گرفته شده است اما هنوز اقدامی از سوی شهرداری صورت نگرفته است.

همت بخشیان عضو شورای شهر جویبار تأکید کرد: حفظ جان شهروندان برای ما در اولویت است و حاضریم برخی کارها انجام نشود ولی نقاط پرخطر ایمن سازی شود.

شهردار نباید به دنبال راضی نگه داشتن افراد خاصی باشد

محمد فقیهان عضو شورای شهر با انتقاد از اقدامات شهردار در طرح دریا اظهار کرد: شهردار بدون هماهنگی و مشورت با اعضای شورای شهر و بدون طرح و برنامه مشخصی دست به اقداماتی در طرح دریا زد که این اقدامات مشکلاتی را در سطح شهر به وجود آورد.

وی با بیان اینکه شهردار نباید به دنبال راضی نگه داشتن افراد خاصی باشد گفت: نباید کارها را به دقیقه آخر کشاند و به دلیل نداشتن فرصت از شورا موافقت گرفت و کارها به صورت مطلوبی انجام نشود.

علی یاری شهردار جویبار در این رابطه بیان کرد: اولویت ما در طرح دریا، برق، آب، سرویس های بهداشتی، بتن ریزی بوده است و امسال ۲۰۰میلیون تومان برای بهسازی تجهیزات برقی هزینه کردیم.

۷۰ درصد نهال‎هایی که در حریم شهر کاشته شد خشک شد

وی در پاسخ به سوال غیرواقعی بودن آمارهای کاشت ۳۰هزار نهال و صرف هزینه های سنگین برای خرید و نگهداری آن ها گفت: از ۳۰ هزار نهال حدود ۱۰ هزار اصله کاشته شد و مابقی برای سال آینده قابل استفاده است و نیروهای شهرداری با تمام تلاش در حال حفظ و نگهداری آن ها هستند.

فقیهان عضو شورای پنجم شهر جویبار یادآور شد: همه از وجود بحران آب باخبر بودیم بنابراین خرید این مقدار نهال ضمن اینکه هزینه های سنگینی را بر دوش شهرداری ایجاد کردیک تصمیم عجولانه از سوی شهردار بوده است.

فولادی دیگر عضو شورای شهر افزود: به جرأت می توانم بگویم ۷۰ درصد نهال هایی که در حریم شهر کاشته شد خشک شده است و علاوه برآن کاشت نهال در حریم شهر در جدول سرانه فضای سبز شهر محسوب نمی شود.

شهردار شهر جویبار در پاسخ به این سوال که چرا بدون برنامه و پیش بینی در بودجه کارها انجام می شود گفت: تمام بودجه صرف هزینه های جاری شهرداری می شود و اگر بخواهیم براساس بودجه پیش برویم کار عمرانی یا خدماتی نمی توانیم انجام دهیم.

فولادی تأکید کرد: برخی کارهای شهردار نشانه بی اعتمادی به شورای شهر است که پسندیده نیست.

در پایان در مورد مسدود شدن حساب شهرداری و دریافت چک جدید سوالاتی مطرح شد که شهردار شهر جویبار اظهار کرد: به دلیل عدم پرداخت بیمه تامین اجتماعی از سوی پیمانکاران از سال ۱۳۷۹، بیمه این حساب را مسدود کرده است و چک جدید از یک حساب مشترک شخصی که از سال های قبل داشته ایم دریافت کردیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نوزده − یازده =