شناگاههای فوقبحرانی و آلوده در دریای مازندران اعلام شد
به گزارش قائم آنلاین، مریمالسادات موسوی درباره وضعیت شناگاههای مازندران با توجه به فصل شنا اظهار کرد: براساس دستورالعمل جدید تمام شناگاههای سطح استان مورد بازرسی قرار میگیرد و پس از انجام نمونه آب و آلودگی میکروبی و بازرسی وضعیت بهداشتی و زیستمحیطی بهصورت همزمان انجام میشود که در جلسهای مشترک امتیازدهی میشود. وی بیان
به گزارش قائم آنلاین، مریمالسادات موسوی درباره وضعیت شناگاههای مازندران با توجه به فصل شنا اظهار کرد: براساس دستورالعمل جدید تمام شناگاههای سطح استان مورد بازرسی قرار میگیرد و پس از انجام نمونه آب و آلودگی میکروبی و بازرسی وضعیت بهداشتی و زیستمحیطی بهصورت همزمان انجام میشود که در جلسهای مشترک امتیازدهی میشود.
وی بیان کرد: تا پایان سال گذشته ۵۳ شناگاه در سطح مازندران مورد پایش قرار گرفت که از این تعداد ۱۴ شناگاه بحرانی و فوقبحرانی تشخیص داده شد.
رئیس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران افزود: امسال براساس دستورالعمل شرایط نصب پرچم یا تعطیلی مورد بررسی قرار گرفت که رتبه بهداشتی، ایمنی و زیستمحیطی شناگاه براساس نتیجه بازرسی و کنترل کیفی میکروبی آب شناگاه خواهد بود.
موسوی اضافه کرد: شناگاههایی که نتیجه بازرسی با ریسک کم، متوسط، بالا و خیلی بالا باشد و از طرفی نتایج آنالیز آب در یکسال گذشته بالاتر از استاندارد باشد، در طبقهبندی جز شناگاه ضعیف و فوقبحرانی محسوب میشود و فاقد پرچم خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه شناگاهی که پرچم ندارد باید تعطیل شود، گفت: شناگاههایی که دارای آیتمهای ذکر شده نباشند پرچم زرد یا آبی مشخص میشوند.
رئیس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: پرچم زرد نشان میدهد که شناگاه از نظر بهداشتی آب، دریا و سایر شرایط زیستمحیطی لازم فاقد شرایط مناسب برای شنا است و امکان آلودگی و علائم بیماریزا و خطر وجود دارد که متولیان باید علاوه بر فعال بودن شناگاه، مشکلات زیست محیطی آن را مرتفع کنند.
موسوی با بیان اینکه پرچم آبی نشاندهنده سالم بودن شناگاه است و مردم میتوانند در آن با خیالی آسوده شنا کنند، اظهار کرد: در حال حاضر براساس بررسیهای انجام شده شناگاه باغ ملی رامسر تعطیل شد و دو شناگاه دیگر ساحل طلایی و میان حاله این شهرستان نیز باید با پرچم زرد مشخص شود که علاوه بر اینکه فعال هستند همزمان باید نواقص آنها برطرف شود.
وی با اعلام اینکه شناگاه جمشیدآباد شهرستان عباسآباد باید تعطیل شود، افزود: همچنین شناگاههای خط آهی و خشتسرمحمودآباد نیز باید تعطیل شود و همچنین شناگاههای مهربخش و خانه دریای این شهرستان نیز با پرچم آبی مشخص شود که این رنگ نشان دهنده سلامت این دو شناگاه است.
رئیس اداره دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: شناگاههای پشت سپاه، عزتآباد، چاکسر، کوچه شیلات، ساحل گلشهر، نگین، نیلوفر آبی، قوری، افق، حصاران دریا، ساحل دارایی شهرستان محمودآباد نیز باید با پرچم زرد مشخص شود که این شناگاهها نیز طبق روال اعلام شده همزمان با فعالیت باید نسبت به رفع مشکلات زیستمحیطی اقدام کنند.
موسوی با اشاره به اینکه ساحل رادیو دریا و نمک دریا شهرستان چالوس نیز باید با پرچم زرد مشخص شود، افزود: همچنین ساحل سیترای شهرستان نوشهر نیز شرایط فوقبحرانی دارد و باید تعطیل شود؛ همچنین اسامی بقیه شناگاههای آلوده هفته آینده مشخص میشود.
وی با تقدیر از تلاش حسینی عالمی دادستان مرکز مازندران که نسبت به تعطیلی شناگاههای فوقبحرانی اقدام کرد، گفت: شناگاههایی که ما تعطیل میکنیم مردم در آن شنا میکنند که با توجه به عدم حضور ناجیان غریق خطر غرقشدگی آنان افزایش مییابد که لازم است مردم به توصیهها بیشتر توجه کرده و از شنا کردن در مناطق فوق بحرانی به شدت پرهیز کنند و در مناطقی که با پرچم زرد مشخص شده با احتیاط شنا کنند.
برچسب ها :اداره دریایی،شناگاه،بحران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0