بازدید رییس فرهنگسرای رسانه از ایسنا
به گزارش قائم آنلاین، علی محمد اسماعیلی که از اردیبهشت سال جاری مسوولیت فرهنگسرای رسانه و شبکههای اجتماعی را عهدهدار شده است، در این دیدار با اشاره به مجموعه برنامههای این فرهنگسرا برای سال جاری گفت: سلسله نشستهایی با عنوان «۴۰ سال عملکرد رسانهای انقلاب» به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد. هدف از
به گزارش قائم آنلاین، علی محمد اسماعیلی که از اردیبهشت سال جاری مسوولیت فرهنگسرای رسانه و شبکههای اجتماعی را عهدهدار شده است، در این دیدار با اشاره به مجموعه برنامههای این فرهنگسرا برای سال جاری گفت: سلسله نشستهایی با عنوان «۴۰ سال عملکرد رسانهای انقلاب» به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد. هدف از این نشستها نقد و بررسی منصفانه و عالمانهای از عملکرد انواع رسانهها در این ۴۰ سال است.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم از مدیران سابق صدا وسیما مانند آقایان ضرغامی، لاریجانی و سرافراز دعوت میکنیم که با حضور خبرنگاران در فرهنگسرا حاضر شوند و به آسیب شناسی رویه رسانه ای ۴۰ سال گذشتهمان بپردازیم.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: اگر خبرگزاری دانشجویان ایران تمایل داشته باشد، یکی از نشستها را به این خبرگزاری اختصاص خواهیم داد تا عملکرد این رسانه را با حضور استادان دانشگاه نقد و بررسی کنیم. البته باید تاکید کنم ما در این نشستها به دنبال حاشیه نیستیم و تنها بحث آکادمیک خواهیم داشت و حتی سعی خواهیم کرد رسانههای با گرایشات مختلف را نیز به این نشستها دعوت کنیم.
رییس فرهنگسرای رسانه جشنواره فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیهای را از دیگر طرح های این مجموعه در سال جاری عنوان کرد و گفت: کار دیگر فرهنگسرا حمایت از کالای ایرانی است، به همین مناسبت یک جشنواره فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیهای ترتیب داده شده است که در آن از فیلمهای ارسالی توسط مردم استفاده خواهیم کرد و همکاری رسانهها جهت پوشش رسانهای این رویداد و فضاسازی آن ما را در راستای نیل به هدف، یاری خواهد رساند.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: در گذشته جشنوارهای به نام «خبر خوب» برگزار شد که گویا چندان با استقبال مواجه نشد. متأسفانه خبرهای بد ارزش خبری بالاتری دارند و ما هم عادت کردهایم که با این نوع خبرها مواجه باشیم. اسم «نیمه پر لیوان» برای این جشنواره پیشنهاد داده شده است که اگر پیشنهاد بهتری باشد نام آن را تغییر خواهیم داد.
وی با اشاره به امکانات ورزشی این فرهنگسرا برای اهالی رسانه، اظهار کرد: علاوه بر امکانات مختلف ورزشی، کارتی را به خبرنگاران اختصاص خواهیم داد تا بتوانند از مزایای ورزشی در برخی نقاط شهر استفاده کنند.
اسماعیلی درباره اهمیت ارتباط اساتید رسانه با رسانهها گفت: وقتی پای اساتید علوم ارتباطات از رسانههای مختلف قطع میشود، باعث میشود که در عرصه فرهنگ تلفات داشته باشیم و نسبت به رقبای خود عقب بمانیم؛ برای مثال شبکههایی مانند «من و تو» و «بیبیسی» با یک گزارش میتوانند مخاطب جذب کنند.
وی با تاکید بر اینکه از مرز دانش عقب افتادهایم، یادآور شد: در واقع اساتید کار خود را در دانشگاه انجام میدهند اما به رسانههای کشور هیچ رفت و آمدی ندارند. ما میخواهیم در فرهنگسرای رسانه حلقه وصلی را با رسانهها و اساتید دانشگاه داشته باشیم تا میان آنها گپ و گفت و ارتباطی شکل بگیرد.
در این بازدید، بختیار غلامی مدیر باشگاه فرهنگ و هنر فرهنگسرای رسانه و امیر عباس صادقی مدیر روابط عمومی فرهنگسرا نیز حضور داشتند.
برچسب ها :فرهنگسرا،رسانه ،شبکه اجتماعی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0