اجرای طرح واگذاری سولههای شهرداری تهران به شرکتهای دانشبنیان
به گزارش قائم آنلاین، دکتر علیرضا دلیری در گفتوگو ، با اشاره به مذاکرات میان دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری با شهرداری تهران، افزود: بر اساس این مذاکرات، معاونت علمی درصدد راهاندازی کارخانه نوآوری در شهر تهران است. وی با اشاره به بیش از ۳ هزار شرکت دانشبنیان در کشور، خاطرنشان کرد:
به گزارش قائم آنلاین، دکتر علیرضا دلیری در گفتوگو ، با اشاره به مذاکرات میان دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییسجمهوری با شهرداری تهران، افزود: بر اساس این مذاکرات، معاونت علمی درصدد راهاندازی کارخانه نوآوری در شهر تهران است.
وی با اشاره به بیش از ۳ هزار شرکت دانشبنیان در کشور، خاطرنشان کرد: در این طرح در تلاش هستیم که با تجمیع تعداد زیادی شرکتهای دانشبنیان، شهر تهران به یک شهر استارتاپی و فناوری تبدیل شود.
دلیری با اشاره به اعلام شهردار تهران در زمینه واگذاری سولههای شهرداری به شرکتهای دانشبنیان، اظهار کرد: این رویکرد بر اساس مذاکرات انجام شده میان معاونت علمی و شهرداری اجرایی میشود.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی ادامه داد: این طرح در حال اجرا شدن است.
به گزارش ایسنا، واگذاری بافتهای ناکارآمد شهری و سولههای مربوط به شهرداری به اشخاص دارنده شرکتهای دانشبنیان از جمله برنامههای شهرداری تهرات است. شهردار ابراز امیداری کرده است که با اجرای این طرح حیات به بافتهای فرسوده پایتخت باز گردد.
پیشتر نیز بر اساس تفاهمنامهای که میان شهرداری تهران و معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری به امضا رسید، فعالیت شرکتهای دانشبنیان مستقر در تهران در اماکن مسکونی بلامانع شد.
بر اساس این تفاهمنامه که در راستای اجرایی شدن سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی به امضا رسید، شرکتهای دانشبنیان مستقر در تهران امکان فعالیت در اماکن مسکونی را دارند.
به منظور عملیاتی شدن این اقدام صورت جلسهای بین معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری به امضاء رسید. بر این اساس ابلاغیه معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در تاریخ ۱۳۹۵/۴/۱۵ به شهرداران مناطق ۲۲ گانه ابلاغ شد.
در این ابلاغیه آمده: استقرار آن دسته از شرکتهای دانشبنیان که از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی میشوند، در اماکن مسکونی واقع در پهنههای کار و فعالیت و مختلط (پهنههای M و S) که دارای شاکی خصوصی و یا آراء کمیسیونهای ماده ۱۰۰ نباشند (مشابه دفاتر مهندسی) بلامانع است.
توسعه اقتصاد دانشبنیان در شهر تهران، کمک به حل مشکلات شهرداری از طریق نوآوری و فناوری، ترویج و فرهنگ اقتصاد دانشبنیان، ایجاد و توسعه فرصتهای شغلی برای دانشآموختگان، بازارسازی و بازاریابی محصولات دانشبنیان از جمله اهداف این تفاهمنامه است که از سوی کمیتهای مشترک در حال پیگیری است.
برچسب ها :مدیریت،فناوری،شهرداری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0