درخواست از وزارت بهداشت برای درمان اعتیاد بیماران خاص و کودکان
به گزارش قائم آنلاین، با بیان اینکه همه افراد معتاد قابلیت حضور در مراکز ماده ١۶ را ندارند گفت: برای مثال کودکان معتاد زیر ١٨ سال نمیتوانند به روش متادون درمانی در مراکز بزرگسالان بهزیستی سم زدایی شوند و باید به بیمارستانها بروند. وی افزود: همچنین سالمندان معتاد بالای ۶٠ و افراد دارای بیماریهای خاص
به گزارش قائم آنلاین، با بیان اینکه همه افراد معتاد قابلیت حضور در مراکز ماده ١۶ را ندارند گفت: برای مثال کودکان معتاد زیر ١٨ سال نمیتوانند به روش متادون درمانی در مراکز بزرگسالان بهزیستی سم زدایی شوند و باید به بیمارستانها بروند.
وی افزود: همچنین سالمندان معتاد بالای ۶٠ و افراد دارای بیماریهای خاص و به ویژه افرادی که زخم باز دارند باید ابتدا در مراکز درمانی وزارت بهداشت درمان شوند و سپس به بهزیستی انتقال یابند؛ به همین دلیل از وزارت بهداشت می خواهیم تا در این موارد با سازمان بهزیستی همکاری کند.
عباسی با اشاره به جمع آوری پاتوقهای معتادان از سوی نیروی انتظامی اظهار کرد: سازمان بهزیستی مخالف جمعآوری پاتوق هایی است که تبدیل به مراکز DIC ( مرکز گذری کاهش آسیب) شدهاند، چرا که این افراد در حال دریافت خدمات خاص خودشان هستند.
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در این مورد بارها با نیروی انتظامی صحبت کردهایم و آنها هم سعی میکنند وارد پاتوقهایی که DIC دارند نشوند اما گاهی مکانی صرفا تبدیل به پاتوق معتادان شده که نیروی انتظامی بعد از دستگیری،آنها را برای ساماندهی به بهزیستی منتقل میکند.
برچسب ها :سازمان بهزیستی،معتاد،نیروی انتظامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0