کد خبر : 104194
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 19 جولای 2018 - 16:40
-

خانواده‌های شین‌آبادی به پزشکان ایرانی اعتماد کنند

خانواده‌های شین‌آبادی به پزشکان ایرانی اعتماد کنند

به گزارش قائم آنلاین، ظهر امروز، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه افتتاح بیمارستان برکت شهید ستاری شهرستان قرچک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از مناطق پرتراکم استان تهران، شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک است که در حاشیه‌ی شهر تهران خدمات درمانی کمتری دارند. در ورامین خدمات درمانی به ازای هر هزار نفر ۳

به گزارش قائم آنلاین، ظهر امروز، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در حاشیه افتتاح بیمارستان برکت شهید ستاری شهرستان قرچک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از مناطق پرتراکم استان تهران، شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک است که در حاشیه‌ی شهر تهران خدمات درمانی کمتری دارند. در ورامین خدمات درمانی به ازای هر هزار نفر ۳ دهم است درحالی‌که در سطح کشور متوسط ۶/۱ است.

وی در ادامه گفت: خوشحال هستیم، رئیس ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) در راستای مسؤولیت اجتماعی که دارند و با کمک‌های زیادی که به حوزه‌ی سلامت در سراسر کشور به‌ویژه در استان سیستان و بلوچستان و مناطق محروم داشتند، قبول کردند یک بیمارستان ۳۵۰ تخت خوابی را با مشارکت وزارت بهداشت در شهرستان ورامین ساخته شود که امروز کلنگ آن به زمین خورد.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: ۲ سال پیش پروژه بیمارستان برکت شهید ستاری شهرستان قرچک آغاز به کار شد و شاهد آن بودیم که کمتر از ۲ سال به بهره‌برداری رسید؛این مرکز، بیمارستان بسیار مجهز و مدرنی است که به مردم این منطقه خدمت‌رسانی خواهد کرد.

وی تصریح کرد: مطمئن هستیم پروژه‌های بزرگ‌تری را در ماه‌ها و روزهای آینده به بهره‌برداری خواهیم رساند.

*ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در منطقه ۱۵ تهران با مشارکت بنیاد مستضعفان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: در جلسه‌ای که با رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برگزار شد، توافق بر این شد که یک بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در منطقه ۱۵ تهران ساخته شود که در دهه کرامت این توافق‌نامه امضا می‌شود.

وی تأکید کرد: طی ۲ سال آینده ساخت این بیمارستان آغاز خواهد شد و جایگزین بیمارستان « مردم » می‌شود؛ بیمارستان مربوط به بنیاد مستضعفان است و استحکام خوبی هم ندارد.

*بچه‌های شین‌آباد ۵۰ نوبت عمل شده‌اند

قاضی‌زاده هاشمی در خصوص بچه‌های شین‌آباد گفت: برای بچه‌های شین‌آبادی که آن حادثه‌ی غم‌بار برایشان پیش آمد کارهای زیادی انجام‌شده است اما متأسفانه سوختگی عوارضی به‌جا می‌گذارد که هیچ‌کسی در هیچ کجای دنیا نمی‌تواند کاری کند.

وی بیان داشت: بعضی از این‌ها تا ۵۰ نوبت عمل شده‌اند و همه‌ی خدمات هم چه در دولت گذشته و چه در این دو دولت انجام شده است؛ الان موضوع بحث استفاده این بچه‌ها از خدمات خارج از کشور است که مورد مطالبه‌ی بعضی از والدین آن‌ها است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: در ایران هم امکانات و هم پزشکان خوبی داریم و این امر مستلزم این است که به پزشکانی که در طی این چند سال در کنارشان بودند اعتماد کنند و خدمات را از همین پزشکان بگیرند.

*وزارت بهداشت در خدمت خانواده‌های شین‌آباد است

وی در ادامه گفت: عمل جراحی پلاستیک آن‌هم برای بیماری که مبتلابه سوختگی است به یک نوبت یا دو نوبت و ده نوبت خلاصه نمی‌شود. آنچه وظیفه ما بوده این است که بگوییم اگر می‌خواهید از خارج پزشکانی بیایند و شما را معاینه کنند.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: اگر بخواهند از خدمات داخل کشور استفاده کنند، وزارت بهداشت در خدمت خانواده‌ها خواهد بود.

وی در خصوص دریافت خدمات دیگر خانواده‌های شین آبادی از دولت گفت: این خانواده ها خدمات دیگری هم نیاز دارند به‌خصوص در مورد اشتغال که باید برای اشتغال آن‌ها هم‌ فکر کرد که وزارت آموزش‌وپرورش متولی آن است و در خصوص درمان هم وزارت بهداشت در کنارشان خواهد بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان خطاب به مردم شین‌آباد گفت: اعتماد به متخصصان که در طول این سال‌ها کنارشان بودند و بهره گرفتن از کمک‌های درمانی که آن‌ها می‌توانند داشته باشند بهترین روش ممکن در درمان است و از همه شما می‌خواهم که ما را یاری کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سیزده − هشت =