ضرورت حمایت بیشتر از مراکز علمی کشور
به گزارش قائم آنلاین، منصور غلامی در حاشیه مراسم نکوداشت سی و هشتمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی، در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره نقش جهاد در تولید علم کشور، اظهار کرد: جهاد را بیشتر حوزه عمل میدانم. وی افزود: یعنی آنان یافتههای علمی را در مراکز تحقیقاتی و علمیای که دارند به سطح عملی میرسانند
به گزارش قائم آنلاین، منصور غلامی در حاشیه مراسم نکوداشت سی و هشتمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی، در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره نقش جهاد در تولید علم کشور، اظهار کرد: جهاد را بیشتر حوزه عمل میدانم.
وی افزود: یعنی آنان یافتههای علمی را در مراکز تحقیقاتی و علمیای که دارند به سطح عملی میرسانند و بیشتر دستاوردها را به اجرا میگذارند که به نظر میآید نمونههای موفقی داشتهاند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: یکی از نمونههای خوب جهاد، پژوهشگاه رویان است که خیلیها آن را میشناسند و با دستاوردهایش آشنا هستند.
غلامی درپایان درخصوص وضعیت حمایت از جهاد دانشگاهی، یادآور شد: جهاد عموما در دولت و مجلس مورد حمایت است و فکر میکنم که این حمایت به صورت کلی وجود دارد اما اعتقاد من این است که مراکز علمیمان، اعم از جهاد، دانشگاهها، پژوهشکدهها و پژوهشگاهها احتیاج به حمایت بیشتری دارند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در ادامه با توصیه به پذیرفتهشدگان آزمون سراسری تاکید کرد: سازمان سنجش آموزش سامانهای به عنوان راهنمای انتخاب رشته در اختیار پذیرفتهشدگان قرار داده است که اگر به آن اعتماد شود، میتواند کمککننده باشد.
غلامی درباره تصویب ممنوعیت بهکارگیری مدیران دوتابعیتی در دولت هم گفت: امیدوارم مصوبه ممنوعیت به کارگیری دوتابعیتیها در عرصههای علمی مشکلی بهوجود نیاورد، کار علمی و کار مدیریتی باید از یکدیگر تفکیک شوند تا بتوانیم در فضاهای علمی و تحقیقاتی از تمام ظرفیتها استفاده کنیم و به نظر میآید که این مسأله در مصوبهای جدا دیده شده باشد.
برچسب ها :وزیر علوم،فناوری،پژوهشگاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0