کد خبر : 108830
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 آگوست 2018 - 8:45
-

کرملین: برای عدم بهبود روابط با آمریکا عزا نمی‌گیریم

کرملین: برای عدم بهبود روابط با آمریکا عزا نمی‌گیریم

به گزارش قائم آنلاین، تحلیلگر «میدل ایست آی»  اخیرا در گفت‌و‌گو با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» درباره شکل گرفتن کمیته ویژه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا گفت، آمریکا چهاردهه است که امور ایران را با دقت زیرنظر دارد و با برپایی ناآرامی‌ها در امور داخلی این کشور مداخله می‌کند. وی ادامه داد، آمریکا با شعله ورکردن

به گزارش قائم آنلاین، تحلیلگر «میدل ایست آی»  اخیرا در گفت‌و‌گو با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» درباره شکل گرفتن کمیته ویژه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا گفت، آمریکا چهاردهه است که امور ایران را با دقت زیرنظر دارد و با برپایی ناآرامی‌ها در امور داخلی این کشور مداخله می‌کند.

وی ادامه داد، آمریکا با شعله ورکردن ناآرامی‌ها به عنوان بخشی از سیاست پنهان تغییر نظام ایران در تلاش است و فکر نمی‌کنم شکل گرفتن این گروه چیزی غیر از  ادامه سیاست‌های شکل گرفته آمریکا علیه ایران باشد.

وی در ادامه گفت، هر تحلیلگری می‌داند که سیاست اعلام نشده آمریکا در قبال ایران تغییر ساختار سیاسی این کشور و به منظور ایجاد وضعیتی سیاسی است که بتواند این کشور را متحد خود کند و به وضعیت قبل از سال  ۷۹ میلادی برگرداند.

وی در ادامه درباره رویکردهای «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در قبال ایران نیز گفت، بی‌شک دولت کنونی آمریکا جنگ طلب‌تر از دولت‌های قبلی  و به طور قابل توجهی از «جورج دابلیو بوش» رئیس جمهور پیشین آمریکا هم جنگ طلب‌تر است. به دنبال  خروج  «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از برجام، پامپئو ۱۲ درخواست را مطرح کرده که کاملا مضحک هستند زیرا این درخواست‌ها در واقع برای تسلیم شدن ایران بوده تا این کشور تحت سلطه آمریکا شود. البته  این موردی است که هرگز محقق نمی‌شود. ایران قصد عقب نشینی از سیاست‌های منطقه‌ای خود، حمایت از دولت سوریه و گروه‌های مقاومت در منطقه را ندارد.

وی ادامه داد، ایران از برنامه موشکی خود عقب‌نشینی نمی‌کند زیرا این برنامه به عنوان یک بازدارنده دفاعی برای ایران لازم است و برنامه موشکی راهبردی بازدارنده ایران، برای ایستادگی برابر عربستان و (رژیم) اسرائیل است.

تحلیلگر میدل ایست آی در خاتمه گفت، نسخه خطرناک پامپئو علیه ایران یک «خیال‌پردازی» است و به واقعیت مبدل نمی‌شود. ایران، لیبی یا عراق نیست. ایران کشور ضعیفی نیست. شاید ایران با مشکلات اقتصادی و برخی موارد دیگر مواجه باشد، اما در واقع ساختار ریشه‌دار و مشروع دارد. ایران کشوری بزرگ با ۸۰ میلیون جمعیت است و در خاتمه کلام باید گفت که آمریکایی‌ها در رسیدن به اهداف خود موفق نمی‌شوند.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 × 3 =