خامهیار: نهضت عاشورا فرادینی است
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، چهارمین نشست تخصصی «عاشورای همیشه و کربلای امروز» با نگاه تحلیلی و منظقهای صبح امروز (۲۰ شهریورماه) با حضور عباس خامهیار، معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی، حجتالاسلام والمسلمین عالمی، رییس مرکز بینالمللی تبلیغ، مدیران و کارشناسان فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، چهارمین نشست تخصصی «عاشورای همیشه و کربلای امروز» با نگاه تحلیلی و منظقهای صبح امروز (۲۰ شهریورماه) با حضور عباس خامهیار، معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی، حجتالاسلام والمسلمین عالمی، رییس مرکز بینالمللی تبلیغ، مدیران و کارشناسان فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در محل این سازمان برگزار شد.
خامهیار با بیان سخنانی در این نشست، ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای ایشان، گفت: تأکید ما از برگزاری این سلسله نشستهای عاشورایی، بیانگر آن است که نهضت و قیام عاشورا ناگفتههای فراوانی دارد که باید به جهانیان گفته شود تا انسانها پند بگیرند؛ چراکه «کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا» است.
معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه حسین بن علی(ع) و نهضت او فراتر از زمان و ماورای جغرافیا است، گفت: شخصیت رهبر این نهضت، انسانی است، یعنی نهضت امام حسین(ع) فراقومیتی، فراملی، فرامذهبی و فرادینی است.
خامهیار تأثیر نهضت عاشورا بر انقلاب اسلامی ایران از دیدگاه حضرت امام خمینی(ره) را مورد بررسی قرار داد و گفت: عاشورای حسینی در نگاه امام راحل جایگاه ویژهای دارد که برای آفرینش انقلاب اسلامی از آن الهام گرفتند که بنابر تعبیر ایشان، انقلاب اسلامی ایران، پرتوی از عاشورا و انقلاب عظیم الهی آن است.
وی با تأکید بر اینکه نهضت عاشورا را نباید اسیر جغرافیا، زمان و مکان کرد، گفت: اگر امام حسین(ع) را در یک مقطع خاص و در یک جغرافیا قرار دهیم، ظلم مضاعف و نابخشودنی است.
خامهیار افزود: بزرگترین ستم به امام حسین(ع) مصادره این نهضت توسط یک گروه، قبیله، مذهب و یک دین است؛ چرا که ایشان بیانگر آزادی همه انسانها است. به فرموده امام حسین(ع)، اگر دین ندارید و از روز قیامت نمیترسید، آزاده باشید؛ این بحث آزادگی فراتر از یک آیین، مذهب و یک قوم است.
وی همچنین، به کتاب معروف حماسه حسینی شهید مطهری (ره) اشاره کرد و گفت: شهید مطهری (ره) که با دغدغه خاص به بررسی موضوعات اسلامی میپرداخت، نسبت به حادثه عاشورا حساسیت و عنایت فوقالعادهای داشت که از مهمترین مباحث آن «تحریفها در واقعه عاشورا» است.
خامهیار تأکید کرد: بزرگترین ظلم به نهضت امام حسین (ع) در بخشی از جهان اسلام و در ایران نگاه به نهضت عاشورا از یک اندیشههای انحرافی و در دفاع کردن از امام حسین(ع) است که شهید مطهری بدین مسأله اشاره میکند و میفرماید: برای مصیبت امام حسین(ع) به خاطر آن همه زجرهای روحی، جسمی و ضربات شمشیرها نباید گریست، بلکه باید به خاطر مظلومیت و دروغپردازیهایی گریست که مقام امام حسین(ع) را تخریب میکند.
وی با اذعان اینکه دشمنان ما امام حسین(ع) را سپری برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان قرار دادهاند، خاطرنشان کرد: نهضت حسینی نقش اساسی در زنده نگهداشتن اسلام و ستمستیزی مسلمانان به ویژه شیعیان داشته و دارد. امروزه ما با پدیده شیعه انگلیسی برای ایجاد تفرقه در بین کشورهای اسلامی مواجه هستیم، تشیعی که نهضت امام حسین(ع) را وسیله دشمنی بین مسلمانان جهان قرار داده است.
معاون توسعه روابط فرهنگی بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد: داعش روی دیگر سکه شیعه انگلیسی است. خطر جدی شیعه، تشیع انگلیسی است که به وسیله آن میخواهند چهره افراطگرا و خشونتطلبی از نهضت امام حسین(ع) نشان بدهد.
خامهیار در سخنان خود، از نقش مهم حضرت زینب(س) در ماندگاری حادثه کربلا یاد کرد و گفت: بیان جمله «ما رأیت الا جمیلا» توسط حضرت زینب(س) در کاخ «ابن زیاد»، همان دشمنی که خودش را پیروز میدان میدانست، یک پاسخ فلسفی، عرفانی از طرف آن بانوی بزرگوار بود.
وی همچنین با اشاره به اینکه روحیه استقامت و پایداری جوانان ما در برابر دشمن برگرفته از فرهنگ عاشورایی است، گفت: ایستادگی و مقاومت شهید حججی در برابر جبهه تکفیری، از زیباترینهای برگرفتههای عاشوراست.
انتهای پیام
برچسب ها :معاون،بینالملل، امام حسین(ع)
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0