دوباره زلزله و باز هم شعار!
به گزارش قائم آنلاین، همیشه در استان مازندران این طور بوده که قبل از وقوع حادثه برنامهای برای جلوگیری از بروز بحران وجود نداشته است. زلزله ۴٫۷ ریشتری در استان مازندران مدیران راه و شهرسازی، نماینده شهرداری و معاون فرمانداری ساری و مدیر امور شعب بانک مسکن استان را در استانداری کنار هم جمع کرد
به گزارش قائم آنلاین، همیشه در استان مازندران این طور بوده که قبل از وقوع حادثه برنامهای برای جلوگیری از بروز بحران وجود نداشته است.
زلزله ۴٫۷ ریشتری در استان مازندران مدیران راه و شهرسازی، نماینده شهرداری و معاون فرمانداری ساری و مدیر امور شعب بانک مسکن استان را در استانداری کنار هم جمع کرد تا فکری به حال بافتهای فرسوده کنند.
اقدامی که باید از گذشته انجام میشد و در این جلسه حداقل گزارش عملکردی از اقدامات انجام شده قبلی ارائه میشد.
علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد
مدیران استانی در جریان قرار دارند که مازندران روی گسل زلزله قرار دارد و حوادث سالیانه مبین این موضوع است که هر لحظه احتمال بروز مخاطرات وجود دارد.
در حادثه آتشسوزی مسجد جامع ساری به خوبی مشخص شده است که عدم برنامهریزی برای ساماندهی بافت فرسوده مانع انتقال تجهیزات برای خاموش کردن آتش شده است، متاسفانه از آن حوادث درس گرفته نشد تا اینکه زلزله زمینهای ایجاد کرد که مدیران استانی دوباره در ارتباط با بافت فرسوده شعار دهند!
اظهارات شعارگونه معاون عمرانی استاندار مازندران بدون ارائه عملکرد در این ارتباط نشان میدهد که این جلسه هم برگزار شد تا کارتابل کاری مدیران خالی نباشد.
نبیان بیش از پنج سال سابقه فعالیت در حوزه معاونت عمرانی استانداری مازندران را دارد حداقل در این جلسه اگر اقدامی در ارتباط با ساماندهی بافتهای فرسوده انجام شده گزارش میکرد.
زلزله تلنگر بسیار خوبی بود تا شاید مدیران استانی به فکر باشند، اما آیا پیش از این و در مدت پنج سال زلزلهای در استان و یا حتی استانهای دیگر رخ نداده که مدیریت استان در ارتباط با ساماندهی بافتهای فرسوده حساس شود.
جناب معاون عمرانی استاندار مازندران، که اظهار کردید ستاد بازآفرینی شهری باید به طور ویژه و مجدانه فعالیتهایش را دنبال نماید، مردم منتظر هستند ببینند که در این پنج سال چه اقداماتی انجام دادید؟
نبیان با اشاره به این که وزارت کشور بر ضرورت تلاش و اهتمام همه دستگاههای متولی برای تحقق این برنامه مهم تاکید دارد، افزود: ابلاغ فرمانداران و مدیران مرتبط با فعالیت ستاد صادر و تاکنون چند جلسه این ستاد در استان تشکیل شده است.
معاون استاندار مازندران بر تشکیل جلسات ستاد بازآفرینی شهری از سوی فرمانداران به صورت مستمر تاکید کرد و اظهار داشت: باید از این ظرفیت ملی در جهت احیا بافت های فرسوده و ناکارآمد به نحو شایسته بهره برد.
چرا در این مدت اقدام مناسبی انجام نشده و اگر شده چرا گزارش آن را در اختیار رسانهها و مردم قرار نمیدهید؟
چرا نباید از حادثه مسجد جامع ساری درس گرفت؟
نبیان، تاکید کرد: اگر بافت های فرسوده را احیا و بازسازی نکنیم در حوادثی چون زلزله آسیب خواهیم دید و لازم است پیشگیری از حوادث طبیعی را در دستور جدی کار خود قرار دهیم.
چرا تاکنون اقدامی در این راستا انجام نشده است؟
وی با اشاره به این که در صورت تعامل با انبوه سازان، اقدامات ارزشمندی را می توان انجام داد بر بهره گیری از این ظرفیت در راستای احیا بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری تاکید کرد.
۴۸۰۰ هکتار بافت فرسوده ساماندهی نشده در مازندران
۴ هزار و ۸۰۰ هکتار از بافت ۳۸ شهر استان فرسوده است، بر اساس مطالعات انجامگرفته در ۳۸ شهر دارای ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار بافت فرسوده وجود دارد و شهر ساری با محدوده بافت فرسوده بالغبر ۶۰۰ هکتار بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.
برچسب ها :مازندران،مدیر،استاندار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0