کد خبر : 119082
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 16 اکتبر 2018 - 19:40
-

حکم انفصال من ارتباطی به بازار ارز نداشت

حکم انفصال من ارتباطی به بازار ارز نداشت

به گزارش قائم آنلاین، چند روز پیش عادل‌آذر، رئیس دیوان محاسبات در یک برنامه تلویزیونی گفته بود: بانک مرکزی گارد خاصی در برابر نظارت‌های دیوان (در بازار ارز) گرفته بود و به ما اطلاعات و دسترسی‌های لازم را نمی‌داد. وی ادامه داد: هیئت مستشاری و دادستان دیوان محاسبات کشور در بهمن سال ۹۶ تخلفات بانک

به گزارش قائم آنلاین، چند روز پیش عادل‌آذر، رئیس دیوان محاسبات در یک برنامه تلویزیونی گفته بود: بانک مرکزی گارد خاصی در برابر نظارت‌های دیوان (در بازار ارز) گرفته بود و به ما اطلاعات و دسترسی‌های لازم را نمی‌داد.
وی ادامه داد: هیئت مستشاری و دادستان دیوان محاسبات کشور در بهمن سال ۹۶ تخلفات بانک مرکزی را محرز دید و بر انفصال رئیس‌کل بانک مرکزی و معاونان ایشان رأی داد.
بر همین اساس، ولی‌ا… سیف، رئیس پیشین بانک مرکزی طی نامه ای با اشتباه خواندن سخنان عادل آذر، نسبت به انفصال خود به دلیل وقایع ارزی سال گذشته واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به آذر نوشته است: همان‌گونه که استحضار دارند، پس از خاتمه دوران خدمتی اینجانب در بانک مرکزی و به‌ویژه هفته‌های اخیر، اظهارات مختلف و غالباً عاری از حقیقت در رسانه‌های مختلف درج و به صورت گسترده باز نشر می‌گردد.
با عنایت به جایگاه دیوان محاسبات کشور که فی‌نفسه نهادی تخصصی و غیرسیاسی است، انتظار می‌رود مسئولین و به‌ویژه عالی‌ترین مقام آن با رفتاری حرفه‌ای و استدلالاتی حاوی گزاره‌های مبتنی‌بر حساب و کتاب، سایر دستگاه‌ها را به سمت نظم و نسق هدایت نماید و از تهدید و ارعاب و فضاسازی با استفاده از گزاره‌های غیرمستدل و غیرمستند پرهیز نماید.
براین اساس، از باب حسن‌ظن و گمان نیک، بسیار امیدوارم مطالب مطرح‌شده در مصاحبه پیش‌گفته به دور از قصد و غرض و ناشی از عدم حضور ذهن جناب‌عالی به موضوع بوده است.
تصدیق می‌فرمایند که صدور حکم انفصال برای اینجانب و برخی از همکارانم، هیچ‌گونه ارتباطی به تصمیمات متخذه و اقدامات انجام شده توسط بانک مرکزی در مورد بازار ارز نداشته و صرفاً به تمکین یا عدم تمکین مدیران بانک مرکزی به ارائه نامحدود اطلاعات موجود و دسترسی به سامانه‌ها در بانک مرکزی مربوط بوده است و این اختلاف‌نظر موضوع جدید یا به تعبیر حضرت‌عالی اتفاقی عجیب یا برخوردی عجیب توسط بانک مرکزی نبوده (است).
با این وصف، تایید می‌فرمایند که ارایه اطلاعات ناقص و بعضا بی‌ارتباط با یکدیگر از طریق رسانه ملی، ایجاد شبهه و ابهام، بی‌اعتمادی عامه مردم و آحاد ملت به یک ارگان مهم و تاثیرگذار در اقتصاد و کارکنان شریف آن که مسئولیت یکی از مهمترین امور کشور و نظام را به عهده دارند، سبب خواهد شد.
انصاف بدهید؛ آیا استفاده رئیس کل محترم دیوان محاسبات کشور از عبارت‌هایی نظیر محرز بودن تخلفات بانک مرکزی از نظر دیوان در سال قبل و انفصال رئیس‌کل بانک مرکزی و معاونان ایشان و نظایر آن؛ در برنامه زنده تلویزیونی و جلوی دوربین و چشم میلیون‌ها بیننده، شبهه‌افکنی و تخریب بانک مرکزی تلقی نمی‌شود؟ آیا نتیجه چنین اقدامی به بی‌اعتمادی مردم نسبت به بانک مرکزی و نظام بانکی کشور منجر نخواهد شد؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

15 − دو =