از به رخ کشیدن چالش فاضلاب تا ارائه راهکار برای مسائل توسعهای
به گزارش قائم آنلاین، دومین نشست هم اندیشی فعالان توسعه پایدار مازندران با حضور علی اسماعیلی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، اعضای اتاق فکر توسعه و تعالی استانداری، اساتید دانشگاهها و جمعی از افراد موثر مسیر توسعه استان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه مازندران برگزار شد. اتاق فکر توسعه و تعالی
به گزارش قائم آنلاین، دومین نشست هم اندیشی فعالان توسعه پایدار مازندران با حضور علی اسماعیلی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، اعضای اتاق فکر توسعه و تعالی استانداری، اساتید دانشگاهها و جمعی از افراد موثر مسیر توسعه استان در دانشکده علوم انسانی دانشگاه مازندران برگزار شد.
اتاق فکر توسعه و تعالی به دنبال بسته های چارهاندیشی برای توسعه مازندران
محسن جهانشاهی دبیر اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران در این همایش اظهار کرد: در سال گذشته و به دستور استاندار وقت (محمد اسلامی) کار خود را آغاز کرد و بنابراین گذاشته شد تا مسیر توسعه و تعالی با هم اندیشی افراد صاحب اندیشه در این اتاق بررسی و طرحریزی شود.
وی با اشاره به اینکه ۱۴ کارگروه در این اتاق فکر تشکیل شد، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵۰ جلسه در اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران برگزار شد.
دبیر اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران تصریح کرد: ساختارهای اتاق فکر تا جایی که قرار بود با مقامهای اجرایی کار کند خوب عمل کرد و این دغدغه وجود داشت که با سمنها و بخشهای خصوصی نتواند ارتباط خوبی برقرار کند که خوشبختانه با این نشستها و همایش ها امیدهای ما زنده شد.
جهانشاهی یادآور شد: در حالی که قرار بود در اتاق فکر توسعه و تعالی کار متفاوتی با ضمانت اجرایی برگزار شود و به جای برنامه ریزی بستههای چاره اندیشی گنجانده شود اما متاسفانه این امر محقق نشد.
وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم که هستههای مرکزی شهرستانها هم تشکیل و راهاندازی شود گفت: دستاورد امروز میتواند پیوند اعضای کارگروه توسعه تعالی استان باشد و امیدوارم بتوانیم در این اتاق فکر شهرستانها را به هم پیوند دهیم.
دبیر اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران تاکید کرد: استان مازندران یکی از استانهای نخبه پرور کشور و همچنین دومین استان نخبه پرور از نظر کیفیت است.
هنوز فکری به حال پسماند و فاضلاب شهری مازندران نشد
علی اسماعیلی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی در این همایش اظهار کرد: توسعه پایدار سه وجه مهم دارد که نخستین آن توسعه انسان است که باید تمام نهادهای دولتی و خصوصی تلاشهای خودشان را برای این امر بهکار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: محیط زیست وجه دوم توسعه پایدار است و باید نگاه کلانی نسبت به نعمت های خدادای داشته باشیم که هنوز نتوانستیم فکری به حال پسماند و فاضلاب های شهری مازندران انجام دهیم.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تکنولوژی ارتباطات وجه سوم ارتباطات است که زیرساخت این امر مهم باید هرچه زودتر انجام شود.
اسماعیلی افزود: قانون گذاری وظیفه نخست مجلس و همچنین نظارت بخش دوم کار قوه مقننه است و همچنین باید ارتباط بین دانشگاهها باید حفظ شود چراکه در توسعه کار بسیار موثر است.
تسهیل مسیر توسعه مازندران، هدف نشست توسعه و تعالی
واحد عبداللهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در حاشیه این همایش و در گفت وگویی اظهار کرد: این همایش بر این اصل بنا شده که ما نظر شهروندان را جمعآوری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: این همایش از بالا به پایین نبوده و رویکرد آن از پایین به بالا است تا افراد در کارگروههای مختلف تخصصی دیدگاهها و نظراتشان را اعلام کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران تصریح کرد: ۹ کارگره در این هماندیشی با حضور تسهیلگران توسعه شهرستانی که ذیل اتاق فکر توسعه و تعالی استان هستند، شکل گرفت.
عبدالهیان با اشاره به اینکه این هماندیشی با هدف تسهیلگری توسعه استان مازندران است، اظهار کرد: این حرکت به این معنا است که, ما تسهیلگران توسعه را در زمینههای مختلف از جمله محیطزیست، فرهنگ، سیاست، اقتصاد و غیره گردهم آوردیم تا دیدگاهها و نظراتشان را بیان کنند.
وی ادامه داد: توسعه دارای سه محورِ انرژی، محیط زیست و انسان است و محیط زیست و انرژی برای رسیدن به کمال در خدمت انسان هستند.
رئیس کارگروه مدیریتِ دانش و توسعه رسانهای استان خاطر نشان کرد: اگر در بحث توسعه مسئلهیابی کنیم، مسئله اصلی انسان است و شهروندان مازندرانی در مازندران به عنوان یک کلانشهر طبیعتاً در صورتی میتوانند در فرآیندتوسعه تاثیرگذار باشند که خودشان بخشی از راه حل باشند و تا زمانی که شهروندان را بخشی از راه حل لحاظ نکنیم، نمیتوانیم همراهیشان را در بحث توسعه داشته باشیم.
به گزارش بلاغ، در پایان این همایش دبیران پنلهای دومین نشست هماندیشی فعالان توسعه پایدار مازندران با بررسی مشکلات موجود در سطح استان به ارائه راهکار پرداختند.
استانداری مازندران، جهاد دانشگاهی استان، موسسه فرهنگیهنری پارپیرار، بنیاد هماندیشی تبری، اتاق فکر توسعه و تعالی و شورای عالی استان مازندران از جمله حامیان برگزاری دومین هماندیشی فعالان توسعه پایدار مازندران هستند.
برچسب ها :استانداری، ،دانشگاه،مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0