فعالیت ۲۲۰۰ واحد مرغداری گوشتی در مازندران
به گزارش قائم آنلاین، علیرضا عطایینژاد در دوره آموزشی بیماری آنفلوانزای پرندگان که بهمناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل و با حضور مسوولین و کارشناسان امور دام ستاد سازمان و جهاد کشاورزی شهرستانهای سراسر استان مازندران در محل این سازمان برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی اظهار کرد: بخش دام و
به گزارش قائم آنلاین، علیرضا عطایینژاد در دوره آموزشی بیماری آنفلوانزای پرندگان که بهمناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل و با حضور مسوولین و کارشناسان امور دام ستاد سازمان و جهاد کشاورزی شهرستانهای سراسر استان مازندران در محل این سازمان برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی اظهار کرد: بخش دام و طیور یکی از حوزههای آسیبپذیر بخش کشاورزی در مقابل حوادث و بیماریها است.
آنفلوانزای حاد پرندگان از بیماریهای مهم در حوزه طیور است
وی با بیان اینکه بخش دام و طیور در زمینه بیماریها آسیبپذیری بیشتری نسبت به سایر بخشها دارد، که خسارت جبران ناپذیری را به این بخش وارد میکند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اهمیت کنترل و پیشگیری این بیماری در واحدهای طیور، اطلاعرسانی سریع و به موقع برای کنترل این بیماری توسط کارشناسان امور دام و مراکز جهاد کشاورزی شهرستانها را مورد تاکید قرار داد.
عطایینژاد با بیان اینکه استان مازندران با داشتن دو هزار و ۲۶۰ واحد مرغداری گوشتی، ۲۲۰ واحد مرغ مادر و ۴۵ کارخانه جوجه کشی از ظرفیت و جایگاه ویژهای در صنعت طیور کشور برخوردار است، تصریح کرد: .
ویروس بیماری آنفولانزای پرندگان به سرعت منتشر میشود
در ادامه این نشست مجیدرضا شکری مدرس این دوره از دامپزشکی استان مازندران با بیان اینکه آنفلوانزا یکی از بیماریهای خطرناک پرندگان است که عامل آن ویروسی است که به سرعت منتشر و پرندگان زیادی را بیمار می کند، بیان کرد: آنفلوانزای حاد پرندگان، آزادزی است و انتقال آن بهصورت مکانیکی و پرنده آلوده است.
وی با بیان اینکه رابطه مسقیمی بین پرورش اردک بومی و بروز این بیماری وجود دارد، افزود: این بیماری تبعات بهداشتی و اقتصادی بسیاری را برای بخش طیور و سلامت جامعه به همراه خواهد داشت.
راههای کنترل و پیشگیری
به گفته شکری، رعایت نکات بهداشتی و قرنطینهای مانند پوشیدن لباس و کفش کار، دوش گرفتن قبل و بعد از کار، شستشو و ضد عفونی دستها، سالن، وسایل کار و نقلیه، تهیه جوجه و خوراک طیور از مبدا مطمئن، دفن بهداشتی یا سوزاندن لاشههای آلوده از راههای پیشگیری و کنترل این بیماری است.
برچسب ها :معاون ، جهاد کشاورزی ،مرغداری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0