کد خبر : 121193
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 8 نوامبر 2018 - 13:20
-

شهدا ولایتمدار واقعی بودند

شهدا ولایتمدار واقعی بودند

به گزارش قائم آنلاین، به رسم هر سال یادواره شهدای مسجد امام رضا(ع) نکا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این منطقه و شهدای مدافع حرم این شهرستان در شب شهادت هشتمین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت برگزار شد. در این مراسم حجت‌الاسلام شیرزاد در جمع پیروان مکتب شهادت، پیامبر گرامی اسلام را دلسوز

به گزارش قائم آنلاین، به رسم هر سال یادواره شهدای مسجد امام رضا(ع) نکا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این منطقه و شهدای مدافع حرم این شهرستان در شب شهادت هشتمین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام شیرزاد در جمع پیروان مکتب شهادت، پیامبر گرامی اسلام را دلسوز و به فکر مردم توصیف و اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام برای بندگی خدا و کمک برای رستگاری مردم خود را در سختی قرار می‌داد تا جایی که در ۲۳ سال از عمر پیامبری خود، راحتی و آسایش خود را برای مردم خرج کرد.

وی افزود: پس از نبی مکرم اسلام بار گران ولایت بر دوش فرزندان و عزیزان ایشان قرار گرفت و امیرالمومنین که خداوند در قرآن کریم ایشان را جان پیامبر معرفی می‌کند به‌عنوان اولین فرد عهده‌دار این مسئولیت شد که البته کار برای ایشان از زمان پیامبر سخت‌تر بود.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: در زمان علی(ع) اذیت‌ها آغاز و سختی‌ها بیش از قبل شد اما کار سخت ارزش و مزد بیشتری نیز به همراه دارد.

وی اضافه کرد: پس از امیرالمومنین کار بر عهده امام حسن(ع) قرار داده شد و شدت سختی به جایی رسید که این امام بزرگوار در نهایت تلخی و غربت به شهادت رسید.

شیرزاد با انتقاد از برخی که مانند زمان امام حسن(ع) توقع دارند رهبری از آن‌ها اطاعت کند، بیان کرد: امیرالمؤمنین د ر نهج‌البلاغه فرمودند ياد شهدا بخیر که به رهبر خود اعتماد و از وی اطاعت می‌کردند،این یعنی شهدا ولایتمدار واقعی بودند.

وی تصریح کرد: مردم از جنس شهدا و در مسیر شهدا هستند اما مسئولان باید یک دور زندگی شهدا را مطالعه کرده و خود را با شهدا در اطاعت از ولی فقیه تنظیم کنند چراکه این اطاعت از ولایت، جامعه اسلامی را رشد می‌دهد.

این خطیب توانمند، یادآور شد: پس از امام حسن(ع) نوبت به امام حسین(ع) رسید که در اوج سختی و غربت به بدترین شکل ممکن به شهادت رسید اما این تحمل نهایت سختی از سوی امام حسین(ع) منجر به این شد که امروزه میلیون‌ها نفر در ایام اربعین در مسیر این امام و بدون طلب مزد گام بر می‌دارند و راه ایشان را ادامه می‌دهند.

وی اضافه کرد: از پیامبر گرامی اسلامی(ص) تا امام زمان(عج) یعنی تمام ائمه برای خدا سختی کشیدند و ما هم باید در پیروی از آن‌ها در این راه حرکت کرده و برای خدا سختی‌ها و مشکلات را تحمل کنیم.

شیرزاد با تبیین بحث غیبت ائمه، اظهار کرد: غیبت برای امامان از یک سو به غیبت جسمانی و ظاهری امام بر می‌گردد که درمورد امام زمان(عج) صدق کرده است اما زمانی نیز غیبت امامت اتفاق می‌افتد که امامت از صحنه زندگی مردم غایب می‌شود همانطور که بدخواهان و بدفکران نگذاشتند تا امامت خود ار نشان دهد که این امر بسیار تلخ است بدین ترتیب همه ائمه که از حق امامت خود محروم شدند در غیبت قرار داشتند.

وی تأکید کرد: مشکل ما با دیدن امامان حل نمی‌شود بلکه مشکل زمانی قابل حل است که پرچم امامت و ولایت بالا بوده و کار به دست ایشان سپرده شود، همان کاری که شهدا برای تحقق آن رفتند و جان خود را نثار کردند و امیرالمومنین در نهج البلاغه شهدا را زنده کننده دین، اهل کار زیاد و در مسیر امامت توصیف می‌کند.

این استاد حوزه و دانشگاه شهادت را بنابر قول پیامبر گرامی اسلام بالاترین مقام که مقامی بالاتر از آن نیست برشمرد و خاطرنشان کرد: خداوند به ۱۵ نفر که کارشان سخت می‌شود مقام شهید می‌دهد، یکی مادر است که وقتی دارای فرزند شد اسمش در لیست شهدا ثبت می‌شود چراکه سختی فرزندآوری را تقبل و تحمل می‌کند.

وی اضافه کرد: همچنین مردی که از خانه بیرون رفته و نان حلال برای خانواده می‌آورد مانند رزمنده‌ای که جهاد می‌کند و شهید می‌شود در نظر گرفته می‌شود چون کار سختی است، حتی پیامبر فرمود هر خانمی یک لیوان آب برای رضای خدا به شوهرش بدهد خدا نیمی از اجر شهید را به او داده و با تکرار این عمل، اجر کامل شهدا را دریافت می‌کند، این هم کار سختی است چراکه ایثار و از خود گذشتن کار سختی به شمار می‌آید بنابراین اجر بالایی دارد.

شیرزاد گفت: شهید شدن فقط فدا کردن جان نیست بلکه خود را در جامعه خرج کردن، فدا کردن و از خود گذشتن نیز اجر شهادت دارد، نگوییم به ما مربوط نیست و چرا من همه کارها را بکنم، اگر اجر شهید و مقام شهدا را می‌خواهیم نباید بگذاریم کاری بر زمین بماند چراکه شهادت یعنی از مسئولیت فرار نکرده و از زیر کار شانه خالی نکنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

19 − 12 =