کد خبر : 121635
تاریخ انتشار : یکشنبه 11 نوامبر 2018 - 8:25
-

روش های علمی ترک سیگار که دانشمندان به شما پیشنهاد می‌دهند!

روش های علمی ترک سیگار که دانشمندان به شما پیشنهاد می‌دهند!

به گزارش قائم آنلاین، شاید باورش سخت باشد ولی روش های علمی ترک سیگار هم وجود دارد و کافی است شما برای ترک سیگار اراده کنید و بقیه اش را به دانشمندان و راه حل های پیشنهادی شان بسپارید. مشکل ترین اعتیادها سیگار و ترک آن است. شخص معمولا روش های متفاوتی را امتحان می کند

به گزارش قائم آنلاین، شاید باورش سخت باشد ولی روش های علمی ترک سیگار هم وجود دارد و کافی است شما برای ترک سیگار اراده کنید و بقیه اش را به دانشمندان و راه حل های پیشنهادی شان بسپارید. مشکل ترین اعتیادها سیگار و ترک آن است. شخص معمولا روش های متفاوتی را امتحان می کند بی آن که نتیجه بگیرد. معمولا بعد از مدتی دوباره سراغ سیگار می رود. بعضی ها افسرده می شوند، بعضی ها عصبی، بعضی انگار چیزی را گم کرده اند. از طرف دیگر به دلیل در دسترس بودن و ارزان بودن گرایش به خرید و سیگاری شدن زیاد است. به همین دلیل  ترک سیگار کار ساده ای نیست. مشاهده شد گاهی فرد ۳۰ بار روش های ترک سیگار را امتحان می کند ولی همچنان سیگاری می ماند.

ولی باید سیگار کشیدن را ترک کرد چون عامل بسیاری از بیماری ها و مرگ ها است. بر کسی پوشیده نیست کشیدن سیگار عامل بسیاری از سرطان ها از جمله سرطان حنجره، مری، ریه و روده بزرگ است. از طرفی ویتامین های C و B موجود در بدن را از بین می برد. ریزش مو و خراب شدن دندان ها هم از مضرات دیگر است. و خیلی موارد دیگر که در نت نوشت هم آن ها را بارها گفته ایم. ولی این بار دانشمندان روش های علمی ترک سیگار را به شما پیشنهاد می کنند که بسیار موثر هستند.

روش های علمی ترک سیگار :

نیکوتین را کم تر کنید

یک از روش های علمی ترک سیگار ، استفاده از سیگارهایی با نیکوتین کمتر است. طی تحقیقات انجمن داروسازان آمریکا با کاهش میزان نیکوتین در سیگار پس از مدتی فرد راحت تر سیگار را ترک می کرد. پس اگر مثلا سیگاری با نیکوتین ۵/۰ میلی گرم می کشید آن را به ۴/۰ میلی گرم برسانید و پس از مدتی آن را کم و کم تر کنید.

قبل از ترک سیگار خود را آماده کنید

اول از همه برای خودتان مشخص کنید چرا باید سیگار را ترک کنید؟ برای سلامتی خودتان؟ برای خانواده؟ بخصوص که افراد خانواده بدون آن که سیگاری باشند در معرض دود سمی آن قرار می گیرند.
بعد به دوستان و خانواده بگویید که می خواهید سیگار را ترک کنید. این روش باعث می شود که آن ها هم به شما کمک کنند در موقعیتی قرار نگیرید که دوباره هوس سیگار کنید.

از جایگزین سیگار استفاده کنید

در این روش با استفاده از پچ ها یا آدامس های ترک سیگار میزان کمی نیکوتین وارد بدن شما می کند در نتیجه بدن شما که به نیکوتین عادت کرده به تدریج عادت کاهش یافته هوس سیگار نمی کند.

با افرادی که ترک کرده اند صحبت کنید

ارتباط با گروهی که سیگار را ترک کرده اند حداقل برای شش ماه باعث می شود تا از تجربیات آن ها برای ترک و عدم گرایش مجدد به سیگار کشیدن بهره بگیرید. امروزه هم که شبکه های اجتماعی در دسترس است و به راحتی می توانید با این افراد در مورد سیگار و ترک آن صحبت کنید و از حمایت و راهنمایی آن ها بهره گیرید. شاید کمپین ترک سیگار هم وجود دارد. اگر ندارد چرا شما شروع کننده نباشید.

 

مراقبه انجام دهید

یکی از روش های علمی ترک سیگار انجام مراقبه است. کافی است ۱۵ تا ۴۰ دقیقه هر روز آگاهی کامل نسبت به ذهن و بدن تان با در جایی آرام نشسته و با چشم های بسته و و در سکوت کامل یا گوش دادن به موزیکی آرام بخش مراقبه کنید. سعی کنید به هیچ چیز فکر کنید. اگر هم فکر می کنید فقط در مورد سلامتی تان باشد.

به کلاس یوگا بروید

آرامشی روحی و جسمی که نرمش های یوگا در بدن ایجاد می کند هم باعث ترک سیگار می شود هم فواید دیگری برای جسم و روح شما دارد.

 

ورزش کنید

با ورزش بخصوص ورزش هایی مثل شنا، دو، دوچرخه سواری و آیروبیک یا هوازی  با ترشح هورمون اندروفین گرایش شما به سیگار از بین می برد. فایده دیگر آن تناسب اندام و جلوگیری از اضافه وزن بعدا از سیگار است که خیلی ها از سیگاری ها نگران آن هستند.

 

پول را امتحان کنید

اگر کسی باشد به شما پول بدهد تا سیگار را ترک کنید، عالی است. ولی اگر چنین هدیه ای ندارید می توانید هر بار که می خواهید سیگار بخرید پول آن را کنار بگذارید. آخر ماه پول خوبی ذخیره کرده اید.

کلا و ناگهانی ترک کنید

یکی از روش که خیلی از سیگاری ها آن را موفق می دانند ترک ناگهانی سیگار است. یک تاریخ برای خود مشخص کنید و سر همان تاریخ سیگار را کنار بگذارید.

 

سیگار الکترونیکی را امتحان کنید

برای مدت کوتاهی مثل یک پل از سیگار الکترونیکی استفاده کنید. البته یادتان باشد این نوع سیگار هم اگر به مدت طولانی مصرف شود چندان بی خطر نیست. پس بد نیست فقط یک برنامه یک ماهه برای آن بگذارید.

از دارو استفاده کنید

اگر همه روش را امتحان کرده اید و ناموفق بوده است حتما با پزشک یا متخصص صحبت کنید. با تجویز یک دارو کاری می کنند که برای همیشه از کشیدن سیگار بیزار شوید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

9 − 6 =