کد خبر : 122643
تاریخ انتشار : جمعه 16 نوامبر 2018 - 8:10
-

تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند

تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند

به گزارش قائم آنلاین، غلام حسین شیرازی با اشاره به اینکه مصرف دل،­ جگر و قلوه در تهران حدود ۵ تن در روز است افزود: با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده ، هم اکنون ۵۰۰ کیلو از آلایش تازه گوسفند از شهرستان و ۵۰۰ کیلو نیز از داخل

به گزارش قائم آنلاین، غلام حسین شیرازی با اشاره به اینکه مصرف دل،­ جگر و قلوه در تهران حدود ۵ تن در روز است افزود: با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده ، هم اکنون ۵۰۰ کیلو از آلایش تازه گوسفند از شهرستان و ۵۰۰ کیلو نیز از داخل تهران تامین می شود که این حجم پاسخگوی نیاز واحدهای صنفی فعال در این بخش نیست.

وی با بیان اینکه ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد صنفی فروشنده دل جگر و قلوه در تهران فعالیت می کنند گفت: به دلیل کمبود فعلی واحد های صنفی برای گذران امورات خود اقدام به فروش قارچ، کتف و مواد خوراکی از این نوع کرده اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل جگر و قلوه با اشاره به اشتغال زایی قابل توجه در این بخش ادامه داد: ما در گذشته آلایش گوسفند را کیلویی ۳۵ هزار تومان و گوساله را ۲۵ هزار تومان خریداری می کردیم و دل و جیگر، سیخی ۳ هزار تومان به فروش می رسید و هم اکنون نیز گوسفند را ۸۵ هزارتومان و گوساله را ۵۵ هزارتومان می خریم اما بازهم قیمت هر سیخ دل و جیگر همان ۳ هزار تومان است.

شیرازی گفت: هر سیخ دل و جیگر با وزن ۲۵ گرم ۳ هزار تومان است که به ازاری هر ۵ گرم افزایش وزن ۵۰۰ تومان به آن اضافه خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوازده + 19 =