کد خبر : 122904
تاریخ انتشار : شنبه 17 نوامبر 2018 - 10:30
-

اجبار کودکان برای مهمانی رفتن، درست یا غلط؟

اجبار کودکان برای مهمانی رفتن، درست یا غلط؟

به گزارش قائم آنلاین،   مشکلاتی که والدین با فرزندان خود دارند، طیف وسیعی را شامل می‌شود که این مشکلات باعث به‌وجود آمدن تعارض در بین والدین و فرزندان می‌شود. ارتباط با دوستان و همسالان، استفاده از تلویزیون، تلفن همراه و فضای مجازی، خرید کردن، معاشرت با دوستان، پوشش فرزندان، درخواست پول توجیبی، مسائل درسی

به گزارش قائم آنلاین،   مشکلاتی که والدین با فرزندان خود دارند، طیف وسیعی را شامل می‌شود که این مشکلات باعث به‌وجود آمدن تعارض در بین والدین و فرزندان می‌شود.

ارتباط با دوستان و همسالان، استفاده از تلویزیون، تلفن همراه و فضای مجازی، خرید کردن، معاشرت با دوستان، پوشش فرزندان، درخواست پول توجیبی، مسائل درسی و تحصیلی، توجه به امور دینی، عدم همراهی فرزندان با والدین در مهمانی‌ها و دوستی با جنس مخالف بخشی از این موضوعات است که هرکدام از این‌ها به تنهایی می‌تواند باعث ایجاد تعارض در بین والدین و فرزندان شود.عدم تمایل فرزندان به شرکت در مهمانی‌ها و مراسمات یکی از موضوعاتی است که والدین را دچار چالش می‌کند و این مسئله باعث درگیری کودک و یا نوجوان با خانواده می‌شود.

احمدرضا عرب در رابطه موضوع شرکت خانواده‌ها در مهمانی‌ها و مراسمات، گفت: این مسئله منشاء تعارضات در بین افراد خانواده است و می‌توان گفت بسیاری از خانواده‌ها در این رابطه با مشکلاتی مواجه هستند.

روانشناس خانواده ادامه داد: گاهی مشاهده می‌شود زمانی که والدین در مهمانی‌ها و مراسمات خانوادگی شرکت می‌کنند، کودک آن‌ها به قوانین و مقررات پایبند نیست و گاهی با شیطنت رفتارهایی را از خود نشان می‌دهد که از نظر والدین مناسب نیست و به نوعی آبروریزی محسوب می‌شود و گاهی باعث نارضایتی صاحبان مراسم و سایر مهمانان حاضر در مراسم می‌شود.

وی با بیان اینکه گاهی شیطنت بیش از اندازه فرزندان موجب می‌شود که والدین تصمیم بگیرند رفت و آمد خود را محدود کنند، خاطرنشان کرد: والدین زمانی‌که تصمیم می‌گیرند در مهمانی شرکت کنند، نباید به فکر لذت بردن خود باشند، بلکه باید در آن مهمانی فضا برای لذت بردن کودک و نوجوان نیز مهیا باشد تا کودک احساس بدی از حضور در آن جمع نداشته و برای او شادی‌بخش باشد.

باید آداب مهمانی و شرکت در مراسمات به کودک آموزش داده شود
عرب اضافه کرد: باید آداب مهمانی و شرکت در مراسمات به کودک آموزش داده شود و والدین بهترین الگو برای کودک خود هستند و همچنین والدین نباید در خانه کودک را محدود کنند، زیرا این کار باعث می‌شود فرزندشان زمانی که به بیرون از خانه می‌رود رفتارهای پرخاشگرانه و تلافی‌جویانه از خود بروز دهد.

استاد دانشگاه شهرکرد در ادامه با اشاره به عدم  تمایل نوجوانان و جوانان به همراهی والدین در مهمانی‌ها و مراسمات، عنوان کرد: در آغاز دوره نوجوانی بسیاری از رفتارها، علایق، شناخت‌ها و عقاید در نوجوان تغییر پیدا می‌کند و همچنین بحث استقلال‌طلبی در دوره نوجوانی در نوجوانان بسیار پررنگ می‌شود و نوجوان سعی می‌کند در دوران بلوغ وابستگی خود به خانواده را کم کند.

وی اضافه کرد: تغییر در پوشش، تغییر مدل مو و آرایش صورت نمونه‌ای از این رفتارها است که نوجوان با آن‌ها به دنبال اثبات خود و استقلال‌طلبی است که باید گفت بخشی از این‌گونه رفتارها طبیعی و گاها صحیح است.

عرب با بیان اینکه والدین از تنها ماندن فرزندشان در خانه نگران می‌شوند، افزود: گاهی والدین فکر می‌کنند که اگر فرزندشان در خانه تنها بماند، ممکن است رفتارهای پرخطری را از خود بروز دهد و یا اینکه آن رفتارها مورد تأئید آن‌ها نباشد و همچنین ممکن به‌علت این عدم همراهی ناراحتی‌ها و گلایه‌مندی از سوی فامیل و صاحبان مراسم از خانواده به‌وجود بیاید.

والدین هیچ‌گاه نباید با رفتارهای تند فرزندشان را مجبور به شرکت در مهمانی کنند
روانشناس خانواده با تأکید بر اینکه والدین هیچ‌گاه نباید با رفتارهای تند فرزندشان را مجبور به شرکت در مهمانی کنند، بیان کرد: نوع ادبیات تند و همراه با دستور والدین در برخورد با نوجوانان نتیجه عکس دارد و لازم است والدین ادبیات خود را عوض کنند و درخواست خود را با خواهش بیان کنند.

والدین برای حقوق فرزندشان احترام قائل شوند
وی در پایان گفت: والدین سعی کنند برای حقوق فرزندشان احترام قائل شوند و برای حضور فرزندشان در مراسمات و مهمانی‌ها هیچ‌گونه اجباری نداشته باشند و تصمیم‌گیری در این رابطه را به فرزندشان بسپارند و راه مناسب‌تری را پیدا کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 − 1 =