کد خبر : 123897
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 نوامبر 2018 - 8:35
-

درمان فوری جوش صورت

درمان فوری جوش صورت

به گزارش قائم آنلاین،  یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی گفت: برای درمان جای جوش استفاده از ماسک پوست لیمو ترش به همراه عسل روزانه ۱۰ دقیقه بر روی پوست، همچنین مصرف ماسک پودر صندل سرخ به همراه گلاب ۱۵ دقیقه بر روی پوست بسیار موثر است وی ادامه داد: استفاده از ماسک سفیداب قلع به

به گزارش قائم آنلاین،  یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی گفت: برای درمان جای جوش استفاده از ماسک پوست لیمو ترش به همراه عسل روزانه ۱۰ دقیقه بر روی پوست، همچنین مصرف ماسک پودر صندل سرخ به همراه گلاب ۱۵ دقیقه بر روی پوست بسیار موثر است

وی ادامه داد: استفاده از ماسک سفیداب قلع به همراه شیر ۱۵ دقیقه بر پوست برای درمان کک و مک، شفافیت و شادابی پوست مفید است. برای درمان کک و مک استفاده از لعاب اسفرزه، کف دریا و لیمو ترش دوماه بر روی پوست و ماسک پودر باقالای خشک شده به همراه آب و گلاب بسیار موثر است.
این پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: مصرف ماسک سفیداب کف و آب ماست  ۱۵ دقیقه روی پوست بدون ماساژ به مدت دو ماه برای درمان جای جوش موثر است. استفاده از ماسک ژل آلووئه ورا شب ها قبل از خواب ۱۰ دقیقه بر روی پوست برای درمان جای جوش بسیار مفید است.
حیدری بیان کرد: ماسک پوره خیار و سیب زمینی خام شاداب کننده پوست کلاژن ساز دارای طبع سرد و ضد جوش است و ماسک شیرخشت به همراه شیر گاو محلی بر روی پوست به از بین بردن جوش و جای جوش به دلیل طبع سرد آن موثر است.
وی تصریح کرد: استفاده از پوره ترب سفید و نمک دریا روی پوست به مدت ۱۰ دقیقه موجب از بین رفتن جوش و جای جوش می شود. برای درمان جوش و جای جوش دارای خارش استفاده از ماسک سدر، ماست و شاتره از هرکدام یک قاشق چای خوری در یک کاسه ماست محلی بسیار مفیداست.
این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: همچنین استفاده از صابون، نارگیل و گوگرد به همراه لیف نرم بر روی صورت روشی موثر برای شستشوی پوست های جوش دار است. و شستشوی پوست پس از استفاده از لوازم آرایشی ضروری است.
حیدری تاکید کرد: در افراد مبتلا به کک و مک های ژنتیکی باید دو تا سه ماه از ماسک کف دریا به همراه لیموترش استفاده کنند که پس از آن استفاده از روغن شتر مرغ بسیار مفید است. همچنین انجام آزمایش کبد در صورت بروز کک و مک ضروری است، زیرا ممکن است ناشی از اختلالات کبدی باشد.
وی اضافه کرد: استفاده از روغن نارگیل به عنوان ضد آفتاب بسیار موثر است و یک لوسیون و نرم کننده مناسب برای پوست های دارای طبع سرد است. همچنین روغن زیتون به همراه لیمو ترش و روعن شتر مرغ یک درمانگر مناسب برای جای جوش است.
این پژوهشگر طب سنتی اشاره کرد:  استفاده از ترکیب لیموترش، نمک دریا و آب برای شستشوی صورت به دلیل خاصیت ضد میکروب و آنتی باکتریال مفید است. همچنین استفاده از گلاب ناب برای پاک کنندگی پوست و  ماسک ریشه گیاه سوسن چلچراغ به همراه گلاب برای از بین بردن جای جوش مفید است.
حیدری تاکید کرد: بهترین درمانگر جوش و جای جوش استفاده انواع سفیداب ها مانند قلع، روی، نقره  و کف است.
وی عنوان کرد: ماسک گل سرشوی سفید برای از بین بردن جای جوش و چربی پوست  بسیار موثر است. همچنین مصرف ماسک بوره ارمنی به همراه آب و لیمو ترش برای از بین بردن جای جوش و مشکلات پوستی و چین و چروک صورت تاثیر چشمگیری دارد.
این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: برای درمان کک و مک مصرف شیر، زردچوبه و عسل بسیار موثر است و برای بهبود جای جوش این افراد غذاهایی مثل جوانه گندم، جوانه عدس و جو، عنبه، حبوبات، کدو حلوایی و لیمو شیرین را بیشتر استفاده کنند.
حیدری یادآور شد: مصرف موز، نارگیل، مربا، فلفل، بادنجان، ارده شیره، کنجد، عسل، چیپس، پفک، غذاهای صنعتی، غذاهای چرب، خامه، سس، شیرینی های قنادی و زرده تخم مرغ و همچنین استحمام و شستشو بیش از حد با آب گرم و مصرف لوازم آرایشی و کرم های نامناسب در افراد مبتلا به جوش، جای جوش و اسکار موجب تشدید عوارض می شود.
 جوش چیست؟
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره تعریف جوش اظهار کرد: جوش یک عارضه پوستی است که بر اثر تجمع چربی در بخش‌های مختلف بدن از جمله صورت، قفسه سینه، شانه‌ها و گردن به صورت جوش‌های سرسیاه، سرسفید و قرمز بروز پیدا می‌کند.
مهم‌ترین عوامل بروز آکنه (جوش) در جوانی
وی بیان کرد: از مهم‌ترین عوامل بروز جوش در جوانان می‌توان به تغییرات هورمونی هنگام ازدواج و بارداری، تغییرات در pH پوست، نارسایی کبدی، آلودگی و غلبه خون، مواد غذایی چرب مانند فست‌فود و غذاهای ساندویچی، یبوست، چربی کبد، نوشیدن کمی مایعاتف مصرف داروهای حاوی آندروژن، استفاده از شکلات، حساسیت پوستی و قرار گرفتن در مجاورت مواد شیمیایی و شوینده‌ها اشاره کرد. همچنین هیجانات روحی و استرس، استفاده کردن از لوازم آرایشی چرب و غیر استاندارد، مصرف زیاد پروتئین، کراتین یا مکمل‌های غیر استاندارد نیز سبب به وجود آمدن جوش و کورک‌های بزرگ( جوش‌های بزرگ همراه با عفونت) می‌شود، البته استفاده از غذاهای محرک و حاوی ادویه‌جات تند مانند زنجبیل، دارچین و فلفل هم نقش مؤثری در بروز جوش در افراد دارد.
عظمایی افزود: وجود جوش در نواحی مختلف صورت می‌تواند نشانه بیماری یا تنبلی اندام خاصی در بدن باشد، به طوری که وجود جوش در بیماری نشان‌دهنده مشکل گوارشی و مصرف فست‌فود‌ها است.
این محقق تأکید کرد: در برخی مواقع وجود نوعی جوش قهوه‌ای در پیشانی زنان جوان نشان‌دهنده وجود کیست در رحم است، جوش‌های وسط پیشانی و روی بینی خبر از تنبلی کبد و مصرف غذاهای چرب و ناسالم می‌دهد، البته ممکن است این نوع جوش‌ها در برخی افراد نشانه کمبود گروه ویتامین (ب) در بدن باشد این نوع جوش‌ها نباید دستکاری شوند.
وی تصریح کرد: جوش، لک، پف اطراف چشم و سیاهی دور چشم نشانگر تنبلی کلیه‌هاست که برای رفع این مشکل باید مایعات به مقدار کافی مصرف شود و روغن شترمرغ و بادام شیرین به صورت موضعی استفاده شود.
عظمایی گفت: جوش‌های روی صورت و گونه‌ها نشان‌دهنده مشکلات تنفسی، آلرژی یا استعمال دخانیات مانند سیگار و قلیان است و جوش‌های اطراف چانه و لب‌ها نشانگر اختلالات هورمونی، استرس و مصرف پیاز زیاد سرخ شده با تخم‌مرغ است.
این محقق اظهار کرد: جوش‌های سر سیاه، سرسفید و قرمز در بین نوجوانان بسیار شایع است و اگر با عفونت همراه باشند ممکن است دردناک شوند؛ تغذیه نادرست نقش اساسی در پیری زودرس پوست، التهابات پوستی و بروز آکنه دارد.
بنابراین افراد برای جوانسازی پوست باید تغذیه سالم داشته باشند و میوه‌ها، سبزیجات و غلات به مقدار کافی استفاده کنند
 مؤثرترین درمان‌های آکنه
وی درباره مؤثرترین راه‌های درمان آکنه بیان کرد: برای درمان آکنه نخست باید عامل به وجود آورده جوش شناسایی شود سپس با توجه به عامل به وجود آورنده باید پرهیزات لازم انجام شود، در صورتی که جوش‌ها ناشی از مصرف غذاهای محرک باشد افراد باید از استفاده این غذاها پرهیز کنند همچنین باید این اشخاص از یک برنامه غذایی گیاهی و آب پز هم پیروی کند.
عظمایی افزود: برای برطرف شدن جوش‌های چرکی، استفاده موضعی و خوراکی ترکیب جوشانده آویشن شیرازی، پونه کوهی، بابونه، گل ختمی و کلپوره (مریم گلی) ضروری است، برای استفاده خوراکی افراد باید ترکیب این جوشانده را روزانه سه لیوان میل کنند.
این محقق تأکید کرد: مصرف ترکیب عرقیجات شاه‌ تره، کاسنی، خارشتر، خارخاسک، کیالک، گزنه، گل ختمی، بومادران و کرفس نقش مؤثری در پاکسازی کبد، کلیه‌ها و تسویه خون دارد برای تهیه این ترکیب اول باید این عرقیجات را به نسبت مساوی با هم ترکیب کنند و در هر لیوان موقع مصرف یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق غذاخوری سرکه سیل اضافه کنند، این محلول باید روزانه سه استکان نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت پس از غذا میل شود.
وی تصریح کرد: مصرف ترکیب خاک شیر و تخم شربتی با آب و سکنجبین کمک شایانی به نفع جوش‌ها می کند، جوش‌ها ممکن است بر اثر یبوست بروز پیدا کرده باشند در این صورت باید از مسهل عام برای پاکسازی بدن استفاده شود، برای تهیه این مسهل افراد باید ۳۰ گرم برگ سنا، ۱۰ گرم گل سرخ، ۱۰ گرم گل پنیرک، ۱۰ گرم تخم گشنیز، ۵ گرم تخم کتان، ۵ گل افسنتین با هم ترکیب و یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را دم کنند این دمنوش باید روزانه سه بار قبل از وعده‌های غذایی و به مدت ۳ تا ۷ روز مصرف شود.
عظمایی گفت: ماساژ موضعی نواحی که دچار جوش است با پیاز خام نقش مؤثری در رفع جوش‌ها دارد، همچنین ماساژ موضعی پوست با ترکیب لیموترش تازه و سرکه به برطرف شدن جوش‌ها کمک شایانی می‌کند.
این محقق اظهار کرد: اگر جوش ها بر اثر حرارت ناشی از کبد ایجاد شده باشند افراد باید از ماسک‌هایی مانند آبلیمو، عسل و سیب ، ماسک خیار و کدو استفاد کنند، استفاده از ماسک سدر، بابونه و ماست تأثیر چشمگیری در رفع جوش‌های سرسیاه دارند.
وی افزود: برای برطرف شدن همه جوش‌ها در همه مزاج‌ها افراد باید از ماسک سفید‌آب روی، سدر، بابونه و پوست انار استفاده کنند، برای تهیه این ماسک اشخاص باید این مواد را به نسبت مساوی با هم ترکیب کنند سپس برای پوست‌های چرب به این مخلوط سرکه و لیمو ترش بیافزایند، همچنین آنهایی که پوست‌های معمولی دارند باید به این ترکیب ماست و لیمو ترش اضافه کنند و افرادی که پوست خشک دارند باید به این مخلوط شیر بیافزایند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: حجامت عام (بین دو کتف، کبد و چانه) و زالو درمانی نقش موثری در رفع جوش‌ها دارد اما این کار باید تحت نظر افراد متخصص انجام شود.
عظمایی تاکید کرد: برای برطرف شدن جوش ‌های صورت و چرکی افراد باید ده گرم مازو، ۵ گرم زاج سفید، ۵ گرم گلنار فارسی و ۵ گرم مردار سنگ را هم ترکیب و این مخلوط را پودر کنند، سپس این ترکیب پودر شده را داخل ظرفی بریزند و به آن یک استکان سرکه و یک استکان آب لیمو بیافزایند این ترکیب باید روزانه سه تا ۴ مرتبه به صورت ماساژ داده شود و پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ان را بشوید.
وی یادآور شد: افراد باید از فشار دادن جوش‌ها به ویژه زمانی تازه بروز پیدا کردند و در عمق پوست هستند به شدت خودداری کنند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × دو =