آیا کارت سوخت مجازی جایگزین خوبی برای کارت سوخت معمولی است؟
به گزارش قائم آنلاین، این روزها که خبر استفاده از کارت سوخت دوباره به تیتر یک رسانهها تبدیل شده است گروهی در پی نوشتن طرحی هستند که به گفته خودشان در صددند تا با کمک آن هزینه استفاده از کارت سوخت را کاهش داده و سهولت زیادی برای کاربران ایجاد کنند. خبرنگار خبر فوری اینبار
به گزارش قائم آنلاین، این روزها که خبر استفاده از کارت سوخت دوباره به تیتر یک رسانهها تبدیل شده است گروهی در پی نوشتن طرحی هستند که به گفته خودشان در صددند تا با کمک آن هزینه استفاده از کارت سوخت را کاهش داده و سهولت زیادی برای کاربران ایجاد کنند. خبرنگار خبر فوری اینبار با مدیرعامل پیام رسان گپ به گفتوگو نشسته تا از طرح کارت سوخت مجازی بیشتر بداند.
مدیر عامل پیام رسان گپ در گفت وگو با خبر فوری درباره طرح تازه این پیام رسان و جایگزین شدن کارت سوخت الکترونیکی گفت: منظور از کارت سوخت مجازی یک راهکار ترکیبی در کنار تمان راهکارهای موجود برای خرید بنزین از پمپ بنزین است. در این طرح قرار است به جای اینکه کارت سوخت همراه استفاده شود از طریق تلفن همراه هوشمند هم فرآیند سوخت رسانی به اتومبیل صورت گیرد و هم از طریق کیف پول الکترونیکی در پیام رسان گپ هزینه پرداخت شود.
وی در ادامه درباره نحوه استفاده از کارت سوخت مجازی گفت: قرار است که روی بیشتر مخازن پمپ بنزین کیو آر کدی نصب شود هر فرد با اسکن کردن آن در نرم افزار گپ میتواند به هر مقداری که میخواهد بنزین بزند و از طریق کیف پول اینترنتی گپ آن را پرداخت کند. اصلا این کارت سوخت هیچ هزینهای ندارد و شاید کار کردن با آن بیشتر از چند ثانیه هم طول نکشد.
محمدرضا انجیدنی درباره فواید استفاده از کارت سوخت هوشمند نسبت به کارت سوخت معمولی و پرداخت نقدی در پمپ بنزین اشاره کرد: اول اینکه باید بگویم این طرح با نگاه از بین نرفتن سرمایه و صرفه جویانه طراحی شده است. در روزگار فعلی که که ما با تحریم روبه رو هستیم این طرح بدون هیچگونه وابستگی و بدون استفاده از سخت افزار و فناوری خاصی طراحی شده است. همچنین ساخت کارت هوشمند هم برای دولت و هم برای مردمی که قرار است این تسهیلات را از دولت دریافت کنند هزینه بر است در صورتی که با کارت سوخت مجازی شما هیچ هزینهای برای دریافت کارت سوخت پرداخت نمیکنید.
وی درباره قابلیتهایی که پیام رسان گپ دارد و احتمالا ساخت این کارت سوخت مجازی را راحت میکند نیز عنوان کرد: پیام رسان گپ دارای بستر اینترنت اشیاست. به این صورت که شما میتوانید از راه دور به تمام وسایل الکترونیکی خود در خانه فرمان دهید. این بستر دقیقا برای جایگاه سوخت هم تعبیه شده است و همانطور که توضیح دادم از طریق اسکن کد از روی پمپ جایگاه امکان پذیر است.
مدیر عامل پیام رسان گپ همچنین درباره زمان نهایی کردن پروژه و نظر نهادهای دولتی و همکاری آنها با این طرح توضیح داد: ما کمتر از یک ماه دیگر برای نهایی کردن پروژه زمان نیاز داریم. از طرف دیگر وزیر ارتباطات برای این طرح اعلام آمادگی کردند و دستور پیگیری این طرح را دادند. علاوه بر این جای خالی پروژههای آی او تی در بخش فرآوردههای نفتی ما به شدت احساس میشد و طرحهای اینچنینی احتمالا جای خالی را پر کند.
وی در خصوص عدم اقبال احتمالی مردم از این طرح گفت:خیلی از فناوریها آرام آرام در جامعه ما تزریق شدند و اینطور نبوده که از ابتدا همه افراد با آنها موافق بوده باشند. هنوز که هنوز است بسیاری از افراد کارت بانکی ندارند و یا گوشی هوشمند ندارند. این طرح اما صرفا مکمل کارتهای سوخت معمولی است و قرار نیست که همه مجبور باشند از آن استفاده کنند. اما به طور کلی این کارت سوخت مجازی میتواند هم جلوی سرقت احتمالی کارت سوخت را بگیرد و علاوه بر کاهش هزینههای کل کشور و همان مالیاتی که خود مردم پرداخت میکنند باعث افزایش سرعت در سوخت رسانی به اتومبیل هم خواهد شد.
اما پیام رسان گپ برای آن گروه از افرادی که احتمالا گوشی هوشمند ندارند هم راهکار دارد٬ انجیدنی در اینباره گفت: افرادی که گوشی هوشمند ندارند میتوانند مقابل تلمبه بنزین شماره موبایل خود را وارد کنند بلافاصله برایشان کدی ارسال میشود که از طریق کد میتوانند میزان بنزین مورد نظر خود را خریداری کنند.
وی در پایان درباره امنیت این کارت سوخت مجازی گفت: شما وقتی تقاضای کارت سوخت میدهید از شما اطلاعات زیادی دریافت میکنند اعم از شماره تلفن٬ شماره ملی و … اما با این روش از شما صرفا یک شماره تلفن گرفته میشود و تبعا قرار نیست با یک شماره امنیت کاربر به خطر بیفتد.
برچسب ها :کارت سوخت، بنزین، مجازی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0