آیا عدد دقیقی از میزان درآمد این مشاغل پردرآمد هم منتشر شده است؟
از عدد دقیق درآمدهای این مشاغل که اطلاعی ندارم و فقط رده بندی اش اعلام شده است. ضمن این که این آمارها منبع دارد و بر اساس منابعی که از آن ها گرفته شده در این همایش ارائه شده است.
به طور مثال، مقدور است که منبع این قسمت از آمار را که پنجمین شغل پردرآمد در ایران مربوط به مدرسان کنکور زیست شناسی است، معرفی بفرمایید؟
از این موضوع اطلاع ندارم ولی منابع اش موجود است. وقتی در یک همایش معتبر چنین آماری منتشر می شود، مطمئن باشید که منابع هم ارائه شده است.
به نظر شما این آمار درباره درآمد طراحان لباس و مدرسان کنکور زیست شناسی منطقی است؟
اولا منابع همه آمارها مشخص است. ثانیا باید توجه داشت که نمی شود چنین آمارهایی را به همه نسبت داد. برخی از این افراد شاغل در این کارها، در این رده بندی قرار گرفته اند. در این بین، ممکن است که منابع دیگر، رده بندی های دیگری داشته باشند.
با توجه به این که گفته اید این مطالعات در سال ۹۳ انجام شده، آیا تحقیق جدیدتری در این حوزه انجام نشده است؟
من اطلاعی ندارم.
آمارهای الکی که نباید جدی گرفته شود
همان طور که در این مصاحبه خواندید، آمار پردرآمدترین مشاغل ایران که خیلی زود به یکی از پربازدیدترین پست های شبکه های اجتماعی تبدیل شد،در حد پیگیری ما نه منبع دقیق و مشخصی دارد و نه توسط یک مسئول یا کارشناس بلند پایه یا کشوری مطرح شده است. بنابراین اگر جوانی با این فرض که به طور مثال، طراحی لباس هم اکنون چهارمین شغل پردرآمد در ایران است به سمت این شغل برود، معلوم نیست که چه سرانجامی در انتظارش خواهد بود. با این حال، این ماجرا یک بار دیگر این نکته را به همگان ثابت می کند که خبرها و آمارهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی را نباید بیش از حد جدی گرفت و حتما نیاز به بررسی بیشتر و دقیق تر این آمارها برای برنامه ریزی وجود دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0