کد خبر : 126755
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 4 دسامبر 2018 - 13:35
-

ترانزیت و ترابری از مشکل جدی در صادرات محصولات کشاورزی/صادرات روزانه ۵۰۰ تن پرتقال به کشورهای همسایه

ترانزیت و ترابری از مشکل جدی در صادرات محصولات کشاورزی/صادرات روزانه ۵۰۰ تن پرتقال به کشورهای همسایه

به گزارش قائم آنلاین، عزیزالله شهیدی‌فر در حاشیه افتتاح جشنواره ملی مرکبات، اقوام و عشایر با اینکه کشاورزی استان مازندران در عرصه کشور و بین الملل روبه جلو حرکت می‌کند و به همت کشاورزان مازندران از گمنامی خارج می‌شود، بیان کرد: با وجود ارقام و تنوع زیاد محصولات زراعی و باغبانی در استان، گام‌های خوبی

به گزارش قائم آنلاین، عزیزالله شهیدی‌فر در حاشیه افتتاح جشنواره ملی مرکبات، اقوام و عشایر با اینکه کشاورزی استان مازندران در عرصه کشور و بین الملل روبه جلو حرکت می‌کند و به همت کشاورزان مازندران از گمنامی خارج می‌شود، بیان کرد: با وجود ارقام و تنوع زیاد محصولات زراعی و باغبانی در استان، گام‌های خوبی در زمینه صنایع فناوری و باغداری برداشته شده است.

وی افزود: تبادلات ارزی قیمت دلار سبب شد که صادرات مازندران در سطح کشور جایگاه واقعی خود برسد.

این مسوول خاطر نشان کرد: امروزه مازندران در سطح بین الملل جز صادر کنندگان برنج ، گوشت سفید ، آبزیان و محصولات اتصادی و استراتژیک حائز اهمیت می باشد.

رئیس سازمان کشاورزی استان تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار تن از محصولات باغی ما صادر شده است و پرتقال و نارنگی ۱۰۰ درصد و کیوی ۷۰ درصد صادرات مازندران را تشکیل می‌دهد.

شهیدی‌فر با بیان اینکه روزانه ۵۰۰ تن پرتقال به کشورهای حاشیه خلیج فارس تا هندوستان و کشورهای حوزه دریای خزر تا روسیه صادر می‌شود، اظهار کرد: در بحث فروش و صادرات تامسون مشکل داریم و امیدواریم باغداران بتوانند حاصل دست‌رنج محصولات خود را بدست آورند.

وی ادامه داد: در بحث ترانزیت و ترابری مشکلات بسیار جدی داریم و کانتینر مناسب برای بارگیری محصولات نداریم چرا که کانتینرهای خارجی که به مقصد کشور ایران بارگیری می‌کنند از مرزهای شمالی و جنوبی اجازه ورود به مازندران را ندارند تا بتوانند در مسیر برگشت به کشورشان محصولات ما را ببرند.

رئیس سازمان کشاورزی استان مازندران با بیان اینکه هزینه گمرکی برای صادرکنندگان ما برای هر کانتینر ۴/۵ میلیون تومان می‌باشد که این رقم برای صادرکنندگان خیلی سنگین است، اظهار کرد: شهرستان قائم‌شهر به‌دلیل داشتن سورتینگ‌های پیشرفته و قرار گرفتن در شاهراه اصلی جاده‌های هراز و فیروزکوه و خطوط ریلی برای ترانزیت مرکبات به سایر شهرستان‌ها حائز اهمیت بالایی است.

شهیدی‌فر در پایان گفت: دومین جشنواره ملی مرکبات و اقوام عشایر با هدف شناساندن توانمندی‌های استان ها در عرصه تولید، عرضه مرکبات و بحث صادرات برگزار شده است.

در ادامه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم‌شهر با بیان اینکه ۱۵ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان قائم‌شهر زیر کشت مرکبات قرار دارد، اظهار کرد: ۳۵۰ هزارتن مرکبات داریم که با توجه به وجود سورتینگ‌های مدرن و انبارهای مناسب برای ذخیره و دو بازار برای عرضه مرکبات، اقدام به برگزاری نمایشگاه تخصصی کردیم و ۳۵ غرفه در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

مجید جعفری افزود: مرکبات باغی شهرستان، دارای طمع و مزه بسیار خوبی است و با همکاری سازمان نظام مهندسی و مؤسسه تحقیقات آخرین یافته‌های کشاورزی روز در غالب کلاس‌های آموزشی در سه سطح برای بهره برداران در این نمایشگاه برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: امسال توانستیم در بحث اشتغال پایدار در حوزه کشاورزی حدود ۷٫۵ میلیارد تومان و در بحث مکانیزاسیون حدود ۴ میلیارد تومان به کشاورزان تسهیلات پرداخت کنیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 + چهار =