کهیر حاد
بر اساس آمارهای پزشکی، نشانههای کهیر در این بیماری انواع مختلفی دارد. یکی از نشانههای آن “سبوریک درماتیتیس” است که در ابتدای ورود ویروس HIV به بدن با جوشهای کوچک و تیره بر روی صورت، تن، دستها و پاها ظاهر می شود.
در برخی موارد، کهیر به شکل زخم در دهان بروز مییابد و ممکن است حدود دو هفته در نقاط مختلف بدن رویت شود. این حالت معمولاً حدود ۲ الی سه هفته پس از انتقال ویروس رخ میدهد.
ضایعات پوستی و برفک
عفونت ویروس اچ آی وی ممکن است با انواع مختلف ضایعات پوستی همراه باشد. عفونتهای پوستی با ضایعات تبخال و تاولهای کوچکِ پر شده از مایع مشخص میشوند. این تاولها بسیار دردناک بوده و به سرعت در سطح پوست گسترش مییابند.
مطلب پیشنهادی
با مزایای سپردۀ کوتاه مدت، سود سپردۀ بلند مدت بگیرید
ضایعات پوستی ناشی از تضعیف سیستم دفاعی بدن به شکل فلسهای نقرهای چسبنده به چشم میخورند. بد نیست بدانید این ضایعات و تاولهای پوستی ممکن است منجر به تشکیل سلولهای سرطانی شوند.
از دیگر علائم اولیه ابتلا به ایدز میتوان به بروز برفک در سطح پوست اشاره کرد که با لکههای سفید یا تاولهای غیر عادی در زبان یا دهان مشخص میشوند.
تورم غدد لنفاوی
یکی دیگر از نشانههای ظاهری عفونت HIV، بزرگتر شدن غدد لنفاوی است که از بدو ورود ویروس به بدن آشکار میشود و ممکن است ۲ یا سه هفته ادامه یابد.
غدد لنفاوی در تمام بدن وجود دارند و بخش مهمی از سیستم دفاعی بدن محسوب میشوند. غدد متورم و آسیب دیده ناشی عفونت ویروس اچ آی وی معمولاً در گردن، زیر بغل، کشاله ران ظاهر می شوند.
در چنین حالتی حجم غدد لنفاوی ممکن است افزایش یابد و در نهایت اندازه آن به یک توپ گلف برسد! این غدد ملتهب معمولاً در برابر لمس حساس و دردناک هستند.
خستگی و بیحالی مداوم
واکنش التهابی سیستمایمنی بدنتان میتواند باعث شود احساس خستگی و بیحالی کنید.خستگی مداوم و طولانی مدت میتواند از علائم اولیه ایدز باشد.
نداشتن اطلاعات کافی درباره این بیماری باعث نگرانی روزافزون مردم برای ابتلا به این بیماری می شود، مخصوصا افرادی که اطلاعات نصفه نیمه ای درباره این بیماری دارند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید و نگران ابتلا به این بیماری، توصیه می کنیم تست های آزمایشگاهی را انجام دهید.
استفراغ و اسهال
اسهالی که مداوم باشد و به درمانهای معمول واکنش ندهد نشانهای از ویروس ایدز است، از این رو آن دسته از افرادی که به مدت ۷ روز پیاپی دچار حالت تهوع شدید و استفراغ شدند حتما باید به پزشک مراجعه کنند تا آزمایش های اولیه صورت گیرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0