نصب برچسب نشانگر تغذیهای روی محصولات غذایی در مازندران
به گزارش قائم آنلاین، حسن مکرمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشانگر تغذیهای مشاور مناسب برای انتخاب صحیح غذا است. وی با اعلام اینکه نشانگر تغذیهای به نوعی دستیار سلامت در مصرف غذایی نیز هست، افزود: سه رنگ سبز، قرمز و نارنجی بر روی مواد غذایی تولیدی استان مازندران تحت عنوان نشانگر تغذیهای نسب میشود.
به گزارش قائم آنلاین، حسن مکرمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشانگر تغذیهای مشاور مناسب برای انتخاب صحیح غذا است.
وی با اعلام اینکه نشانگر تغذیهای به نوعی دستیار سلامت در مصرف غذایی نیز هست، افزود: سه رنگ سبز، قرمز و نارنجی بر روی مواد غذایی تولیدی استان مازندران تحت عنوان نشانگر تغذیهای نسب میشود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تشریح استفاده از رنگها بیان کرد: در مصرف مواد غذایی به ویژه خوراکیهای آماده باید مراقب میزان قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس باشیم.
این مسئول ادامه داد: رنگ سبز به معنی مقدار اندک در مواد غذایی بوده و ما را به یک انتخاب مطمئن راهنمایی میکند.
مکرمی اضافه کرد: نارنجی به معنی مقدار متوسط از قند، نمک، چربی و اسید چرب در ماده غذایی بوده و احتیاط در مصرف را به ما نشان می دهد.
وی در ارتباط با نشان قرمز در نشانگر تغذیهای خاطر نشان کرد: وجود این علامت به معنی مقدار زیاد قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب در ماده غذایی تولیدی است و در مصرف این مواد باید دقت بیشتری شود.
مدیر نظارت بر مصرف مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی خاطر نشان کرد: از این طریق میتوانیم رژیم غذایی خود را مدیریت کنیم.
این مسئول با اعلام اینکه بنا داریم این موضوع را در سطح استان مازندران نهادینه کنیم و در حال حاضر این برچسب بر روی بسیاری از محصولات تولیدی استان مازندران وجود دارد و انتظار هست که مردم در مصرف این نوع مواد غذایی دقت لازم را داشته باشند.
مکرمی گفت: مرکز اطلاعرسانی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با شماره ۳۳۰۴۴۴۳-۰۱۱ آماده دریافت شکایت و سوالات هم استانیها است.
برچسب ها :مدیر نظارت ،علوم پزشکی،تغذیه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0