کاهش مصرف نمک مهمترین علت پیشگیری از پر فشاری خون
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی، «نسرین علیزاده» افزود: نمک اصلیترین علت افزایش فشارخون است و فشارخون اصلیترین علت مرگ و میر در جهان است. وی با اشاره به اینکه مصرف نمک در ایران بیش از دوبرابر میزان مجاز است، در ادامه خاطرنشان کرد: حدود دو سوم نمک
به گزارش قائم آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی، «نسرین علیزاده» افزود: نمک اصلیترین علت افزایش فشارخون است و فشارخون اصلیترین علت مرگ و میر در جهان است.
وی با اشاره به اینکه مصرف نمک در ایران بیش از دوبرابر میزان مجاز است، در ادامه خاطرنشان کرد: حدود دو سوم نمک دریافتی مردم از طریق مصرف مواد غذایی حاوی نمک وارد بدن میشود.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی افزود: مصرف نمک زیاد سبب پرفشاری خون شده و در نهایت به سکتههای قلبی و مغزی که علت نخست مرگ ومیر در مردان(مصرف نمک در مردان بیش از زنان است) منجر میشود .
علیزاده افزود: بیماریهای غیر واگیر از جمله فشار خون قابل پیشگیری بوده و مهمترین اقدام در این زمینه کاهش مصرف نمک است.
این مسئول یادآور شد: کاهش مصرف نمک در حد ۵ تا ۶ گرم در روز(حدمجاز مصرف )خطر بیماریهای قلبی را ۱۸ درصد و خط سکته مغزی را ۲۴ درصد کاهش میدهد.
برچسب ها :تغذیه،بهداشت،علوم پزشکی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0