کد خبر : 129985
تاریخ انتشار : جمعه 21 دسامبر 2018 - 8:05
-

گرفتن شوری غذا با ۴ روش ساده

گرفتن شوری غذا با ۴ روش ساده

به گزارش قائم آنلاین،   ۴ ترفند برای رفع شوری در آشپزی به جرات می‌توان آشپزی را دید که به‌رغم تجربه و دقت در آشپزی گاهی در افزودن نمک به غذا اشتباه نکرده باشد. این مساله به‌خصوص در مهمانی‌ها دردساز می‌شود، اما با ۴ ترفند ساده می‌توانید این اشتباه آشپزی را جبران کنید. رفع شوری

به گزارش قائم آنلاین،   ۴ ترفند برای رفع شوری در آشپزی

به جرات می‌توان آشپزی را دید که به‌رغم تجربه و دقت در آشپزی گاهی در افزودن نمک به غذا اشتباه نکرده باشد. این مساله به‌خصوص در مهمانی‌ها دردساز می‌شود، اما با ۴ ترفند ساده می‌توانید این اشتباه آشپزی را جبران کنید.

رفع شوری غذا با استفاده از سیب‌ زمینی

یک سیب‌ زمینی را پوست بگیرید و به دو نیم تقسیم کنید و در غذای در حال جوش بیندازید.سیب‌ زمینی نمک را جذب می‌کند، پس از پخت آن را از غذا بیرون بیاورید. اگر تمایلی به طعم سیب‌زمینی در غذا ندارید، می‌توانید از تکه‌ای نان خشک استفاده کنید.

رفع شوری غذا با استفاده از قند

یک حبه قند را در قاشقی بگذارید. قاشق را آرام در قابلمه غذای مایع طوری بگذارید که قند در غذا حل نشود. پس از چند لحظه قاشق و قند را بردارید.

رفع شوری غذا با استفاده از میوه

برای بعضی غذاها مانند خوراک گوشت و سبزی‌ها می‌توانید از میوه‌ها برای کاهش طعم شوری غذا کمک بگیرید. به‌طور مثال، چند تکه سیب یا آناناس انتخاب خوبی خواهد بود.

رفع شوری غذا با استفاده از خامه

اگر سبزی‌های بخارپز شما شور شده‌اند، می‌توانید آنها را در مقداری مخلوط آب جوش و خامه بریزید تا کمی از نمکشان کم شود. البته می‌توانید آنها را با خامه هم سرو کنید، گرچه کمی کالری غذا را بیشتر می‌کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8 − یک =