نگاهی به زندگی ابراهیم ادهم در «امیر بلخ»
به گزارش قائم آنلاین، «امیر بلخ»، نوشته زندهیاد شکور لطفی با نثری روان و بدون تکلف درباره زندگی ابراهیم ادهم، از عرفای مشهور، نوشته شده است. این کتاب که از سوی نشر اطلاع روانه بازار کتاب شده است، به زندگی این عارف نامی با الهام از کتاب تذکرةالاولیای عطار پرداخته است. ابراهیم ادهم جزو طبقه
به گزارش قائم آنلاین، «امیر بلخ»، نوشته زندهیاد شکور لطفی با نثری روان و بدون تکلف درباره زندگی ابراهیم ادهم، از عرفای مشهور، نوشته شده است. این کتاب که از سوی نشر اطلاع روانه بازار کتاب شده است، به زندگی این عارف نامی با الهام از کتاب تذکرةالاولیای عطار پرداخته است.
ابراهیم ادهم جزو طبقه نخستین عرفان و تصوف در اسلام در کنار اشخاصی چون حسن بصری، مالک بن دینار، رابعه عدویه، ابوهاشم کوفی، سفیان ثوری، شقیق بلخی و معروف کرخی است. هرچند برخی معتقدند که برخی از اصحاب امام علی(ع) چون سلمان فارسی، اویس قرنی، کمیل بن زیاد، رشید هجری و میثم تمار، جز طبقه اول عارفان هستند که عامه عرفا ایشان را پس از امام علی(ع) در رأس سلسلههای خود قرار دادهاند، به هر حال از قرن دوم هجری و در زمان ابراهیم ادهم نام صوفی رواج یافت.
ابراهیم ادهم و مکتب بلخ، تحت تأثیر مکتب بصره بود و بارزترین مشخصات مکتب بصره را از جمله مبالغه در زهد، عبادت، خوف، التزام به فقر و… میتوان در مکتب بلخ مشاهده کرد. او تأثیر بهسزایی در مکتب تصوف شام پس از سفر به آن منطقه داشت.
نشر اطلاع کتاب حاضر را به قیمت ۱۵ هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.
برچسب ها :بازار ،مبالغه،مکتب بصره
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0