بیمه جدید شخص ثالث به نام مردم، به کام شرکتهای بیمه
به گزارش قائم آنلاین، «بیمه جدید شخص ثالث هرچند به نام مردم مطرح میشود اما در واقع به کام بیمهها و به زیان مردم است». روزنامه خراسان در یادداشتی نوشت: از چندی قبل که طرح راننده محور شدن بیمه شخص ثالث مطرح شد، این تصور برای مردم به وجود آمد که شرایط برای مصرفکنندگان بهتر
به گزارش قائم آنلاین، «بیمه جدید شخص ثالث هرچند به نام مردم مطرح میشود اما در واقع به کام بیمهها و به زیان مردم است».
روزنامه خراسان در یادداشتی نوشت: از چندی قبل که طرح راننده محور شدن بیمه شخص ثالث مطرح شد، این تصور برای مردم به وجود آمد که شرایط برای مصرفکنندگان بهتر شده است اما پس از طرح این مصوبه جدید که البته گفته میشود آزمایشی است، زوایای بیشتری از آن عیان شد، به گونهای که اعتراض بسیاری از مردم را دربر داشت.
اعتراضها نیز به این بخش ماجراست که اگر یک خانواده از یک اتومبیل به صورت مشترک استفاده میکنند هر یک از آنها باید بیمه شخص ثالث مخصوص خود را داشته باشند. یکی از کاربران در فضای مجازی در اینباره نوشت: «قوانین جدید بیمه جالب شده، قراره هر کی گواهینامه داره خودشو به جای ماشین بیمه کنه و این در راستای فقیرتر شدن فقرا و پولدارتر شدن پولدارها است. یعنی یک خانواده که یک ماشین داره چهار نفر ازش استفاده میکنن پس باید چهار تا بیمه بگیرن و یک نفر هم که پنج تا ماشین داره و فقط خودش استفاده میکنه، فقط یک بیمه نیاز داره.»
این طرح البته آثار اقتصادی دیگری نیز خواهد داشت. به طور مثال، اگر در یک خانواده طبقه متوسط، یک خودرو و سه راننده وجود داشته باشد، حالا هزینه بیمه شخص ثالث آنها از سال آینده سه برابر خواهد شد. طبق آمارنامه صنعت بیمه کشور در سال ۱۳۹۶، تعداد وسایل نقلیه موتوری در حال تردد کشور بیش از ۳۶ میلیون است و طبق آمار موجود در سال ۱۳۹۶، ۴۰ میلیون گواهینامه در کشور وجود دارد. از این رو، تعداد بالقوه بیمهنامههای احتمالی در کشور تغییر چندانی نخواهد کرد مگر اینکه با طرحهایی مثل دریافت هزینه بیمه شخص ثالث در هنگام ثبتنام گواهینامه در سالهای آینده، ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث در کشور افزایش پیدا کند. هماکنون و طبق آمار بیمه مرکزی، فقط ۵۰ درصد وسایل حمل و نقل موتوری کشور بیمه دارند و معلوم نیست بتوان مردم را مجاب کرد که باید با هر گواهینامه خود یک بیمهنامه نیز بگیرند. با این حال احتمالا با این تدبیر، میزان حق بیمه دریافتی شرکتهای بیمه، به دلیل بالا رفتن هزینه حق بیمه رانندگان پرخطر، رشد کند.
در سال ۱۳۹۶، میزان مبلغ دریافتی شرکتهای بیمه بابت شخص ثالث، ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و مبلغ خسارت پرداختی این شرکتها، هشت هزار و ۸۶۴ میلیارد تومان است. از این رو شرکتهای بیمه همیشه بابت حاشیه سود پایین خود از این حق بیمه شکایت دارند. از این روست که شاید این شرکتها بتوانند با افزایش دریافتی حق بیمه، این نوع بیمه را برای خود سودآور کنند.
برچسب ها :بیمه،شخص ثالث، آزمایش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0