کد خبر : 136595
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 ژانویه 2019 - 16:15
-

ایجاد هنرستان کشاورزی در سیمرغ تا ضعف در سیاست‌گذاری‌ها

ایجاد هنرستان کشاورزی در سیمرغ تا ضعف در سیاست‌گذاری‌ها

به گزارش قائم آنلاین،  گردهمایی فوق‌العاده هفته گرامیداشت شورای آموزش‌وپرورش در سالن ضیافت اداره آموزش‌وپرورش شهرستان سیمرغ با حضور امام‌جمعه سیمرغ، مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران، فرماندار سیمرغ، مدیران ادارات، دهیاران، شوراهای اسلامی و اعضای شورای آموزش‌وپرورش برگزار شد. باید ذهنیت را به آموزش‌وپرورش تغییر دهیم شعبان‌علی رستمی رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان سیمرغ در این گردهمایی ضمن

به گزارش قائم آنلاین،  گردهمایی فوق‌العاده هفته گرامیداشت شورای آموزش‌وپرورش در سالن ضیافت اداره آموزش‌وپرورش شهرستان سیمرغ با حضور امام‌جمعه سیمرغ، مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران، فرماندار سیمرغ، مدیران ادارات، دهیاران، شوراهای اسلامی و اعضای شورای آموزش‌وپرورش برگزار شد.

باید ذهنیت را به آموزش‌وپرورش تغییر دهیم

شعبان‌علی رستمی رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان سیمرغ در این گردهمایی ضمن تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: امروز بشریت به این نتیجه رسیده است که گام‌های موفق برای توسعه و پیشرفت باید از مسیر دانا کردن شهروندان برداشته شود.

وی افزود: اگر قرار است در آینده مدیری شایسته و نیروی انسانی ماهر داشته باشیم هیچ مسیری شایسته‌تر از مسیر آموزش‌وپرورش نیست.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان سیمرغ با اشاره به اینکه به دلیل بافت کشاورزی شهرستان آموزش‌وپرورش در ترویج و توسعه محصولات کشاورزی نقش به سزایی را می‌تواند داشته باشد، تصریح کرد: شورای آموزش‌وپرورش نقش حمایتی از این دستگاه را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: شهرستان سیمرغ از منظر توسعه منابع درآمدی نه شهر ساحلی و نه کلان‌شهر است به همین جهت نگاه ویژه‌ای را می‌طلبد.

رستمی بابیان اینکه اگر قرار است تحولی رخ دهد و آینده‌ای روشن را شاهد باشیم باید ذهنیت را به آموزش‌وپرورش تغییر دهیم، اظهار کرد: اگر قرار است کاری درست انجام شود باید به آموزش‌وپرورش کمک کنیم.

توجه ویژه‌ای به حوزه آموزش شد

مجتبی حبیب‌نژاد فرماندار شهرستان سیمرغ در این گردهمایی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: شورای آموزش‌وپرورش سیاستی را تعریف کند که ضمن رعایت ضوابط قانونی در راستای پیشبرد اهداف هم گام‌های مؤثری بردارد.

وی افزود: در این رابطه سندی را برای شهرستان با توجه به ساختارهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و بافت حاکم بر شهرستان تهیه کردیم که توسعه و تعالی دانش را در پی خواهد داشت.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه سیمرغ شهرستان تازه تأسیس است که برخی زیرساخت‌ها در آن فراهم نبود یا با مشکلات عدیده مواجه بودیم درصورتی‌که غالب شاخص‌ها نشان می‌دهد جزو شهرستان‌های برخوردار هستیم، تصریح کرد: توجه ویژه‌ای به حوزه آموزش شد و گام‌به‌گام در حال پیشروی هستیم که خروجی برخی مقاطع تحصیلی گویای این موضوع است.

وی ادامه داد: علی‌رغم ضعف‌هایی که در حوزه زیرساخت‌ها وجود دارد خوشبختانه توانستیم افراد نامی را در سطح استان و کشور تحویل جامعه دهیم.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه در توزیع اعتبارات تملک دارایی سال گذشته بیشترین سهم را در میان دستگاه‌های اجرایی به آموزش‌وپرورش اختصاص دادیم، اظهار کرد: کمیته برنامه‌ریزی شهرستان توجه ویژه‌ای به بحث آموزش‌وپرورش دارد.

وی افزود: یکی از راهبردهای ما در شورای آموزش‌وپرورش کیفیت‌بخشی سطوح مختلف تحصیلی بود که با توجه رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان تا حدودی به سمت جلو حرکت کردیم اما در حوزه زیرساختی علی‌رغم تأمین منابع ضعف‌های وجود دارد.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه سال گذشته با پیگیری‌های صورت گرفته و تأکیدات نوسازی استان پیشرفت چندانی را تا امروز شاهد نبودیم، تصریح کرد: انتظار ما در حوزه زیرساختی بیشتر از این است.

وی ادامه داد: سیمرغ شهرستانی صرفاً کشاورزی است و از منابعی که سایر شهرستان‌ها از آن برخوردار هستند را نداریم همچنین مجموعه خیرین شهرستان تمام‌قد پای‌کار هستند و علی‌رغم همه بضاعتی که دارند سعی می‌کنیم حداکثر خدمت‌رسانی را در حوزه آموزش داشته باشیم.

حبیب‌نژاد با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم کار ویژه‌ای در حوزه آموزش‌وپرورش انجام دهیم باید از منابع دیگری استفاده شود چراکه بضاعت شهرستان یک درصد سهم‌بری منابع استان است، اظهار کرد: درخواست این کمک را از اداره کل آموزش‌وپرورش داریم.

این مسؤول در ادامه به ارتقا نیافتن مجموعه آموزش‌وپرورش شهرستان از منطقه به مدیریت اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم صورت گرفته و لازم است پیگیری‌ها از طریق وزارت‌خانه انجام شود که این درخواست را از مدیرکل محترم داریم.

وی افزود: اگر بتوانیم سطح علمی مجموعه شهرستان را افزایش دهیم بسیاری از آسیب‌ها در سطح شهرستان را مدیریت می‌کنیم.

فرماندار سیمرغ در پایان گفت: در حوزه سوادآموزی شهرستان سیمرغ جزو سه شهرستان برتر استان بود که امسال هم این قول را به شما می‌دهیم که بیشترین سوادآموزی را داشته باشیم.

ایجاد هنرستان کشاورزی در سیمرغ
حجت‌الاسلام محمدباقر یوسفی در ادامه این گردهمایی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و تشکر از حضور مدیرکل آموزش‌وپرورش در شهرستان سیمرغ، اظهار کرد: مکان حاضر در مقطعی از زمان تربیت‌معلم بود سپس تعطیل و تبدیل به مدرسه نمونه دولتی شد و بعدها مدرسه نمونه دولتی هم تعطیل شد اما امروز انظار داریم بعدازاین تعطیلی‌ها یک مرکز پژوهشی که امتیازی برای شهرستان باشد تأسیس شود.

وی افزود: با ایجاد یک مرکز پژوهشی در شهرستان احساس می‌کنیم امتیازی به منطقه داده‌شده است.

امام‌جمعه سیمرغ بابیان اینکه سیمرغ منطقه‌ای کشاورزی است، تصریح کرد: درخواست دیگر ما از مدیرکل محترم آموزش‌وپرورش استان ایجاد هنرستان کشاورزی استان در این شهرستان است.

این مسؤول در پایان با اشاره به اینکه منابعی برای افزایش درآمد آموزشی در شهرستان نداریم و نیازمند کمک استانی در این حوزه هستیم، گفت: شهرستان ما نیازمند این مساعدت و افزایش درآمد سرانه آموزشی است.

همه باید نسبت به آموزش و پروش احساس مسؤولیت داشته باشند

عسکری نیکزاد مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران در ادامه این گردهمایی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: در مورد مرکز پژوهشی حتماً امتیازاتی به شهرستان ارائه می‌شود.

وی افزود: هرکجا وارد شدیم و دیدیم که مسؤولین شهرستانی کمک کردند توجه ما بیشتر به آن مناطق جلب شد و بیشتر به آن منطقه کمک کردیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران بابیان اینکه به دلیل وسعت کار نمی‌توان با یک نفر کار را اداره کرد، تصریح کرد: کسانی که به شکل مستقیم و غیرمستقیم با آموزش‌وپرورش مرتبط هستند کمک نکنند ما هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم.

وی ادامه داد: امروز از جهت منابع اعتباری کار به‌جایی رسیده که سال گذشته به مدارس دولتی که ازنظر مالی مشکل‌دار نباشند سرانه نمی‌دهیم.

نیکزاد با اشاره به اینکه همه‌چیز در آموزش‌وپرورش شورایی شده است و لازم است در تمامی فعالیت‌ها به‌صورت شورایی عمل کرد تا هم نظارت‌ها بیشتر شود و از فرصت‌ها حداکثر استفاده را کرد، اظهار کرد: همه این اقدامات انجام می‌شود تا فرزندان دانا و توانا داشته باشیم.

وی افزود: در کار آموزش‌وپرورش و سیاست‌گذاری‌ها ضعف داریم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با تأکید بر اینکه متأسفانه آموزش‌وپرورش آن‌قدر مزاحم برای کار خود دارد که باید با خیلی‌ها بجنگد، تصریح کرد: باید یک بسیج عمومی تشکیل شود تا آموزش‌وپرورش بتواند حریف رقبای خود شود که می‌خواهند در حوزه مالی سهم‌بری داشته باشند.

وی ادامه داد: یک مصداق بارز این موضوع سود هشت هزار میلیارد تومانی برخی افراد پیرامون آموزش‌وپرورش است و آن‌قدر هم در حال کار هستند و فشار می‌آورند که بر دولت هم غالب می‌شوند.

نیکزاد بابیان اینکه در هیچ جای دنیا ما مدارس گوناگون نداریم اما مدارس معمولی و تیزهوشان را جدا کردیم، اظهار کرد: باید همه دانش‌آموزان را تلفیق کنیم کاری که همه دنیا در حال انجام دادند هستند.

وی افزود: شورای آموزش‌وپرورش فقط مربوط به مسائل مالی نیست درحالی‌که مشکلات اساسی آموزش‌وپرورش مالی است که اگر قانون آموزش‌وپرورش به‌درستی اجرا شود می‌توانند کمک بسیاری برای ما باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته از ماده ۱۳ توانستیم خوب استفاده کنیم، تصریح کرد: چندی پیش با حضور وزیر آموزش‌وپرورش و استاندار مازندران در چالوس ماده ۱۶ را مصوب کردیم تا ۵ درصد قیمت منطقه‌ای که قرار است بناهای تجاری ساخته شود به نفع آموزش‌وپرورش باشد که در صورت این اتفاق دیگر لازم نیست نگران باشیم.

وی در ادامه به سه‌ساله شدن هنرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در سال جدید هنرستان‌ها سه‌ساله شدند و حدود ۱۷ هزار نفر دانش‌آموز فنی و حرفه‌ای و کار و دانش به مجموعه دانش‌آموزان ما اضافه شدند درصورتی‌که حتی یک متر به فضای کلاس و کارگاه‌های ما و حتی یک وسیله به تجهیزات ما اضافه نشد.

نیکزاد بابیان اینکه دولت توان ندارد و باید همه به ما کمک کنند، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش جایی است که همه باید نسبت به آن احساس مسؤولیت داشته باشند و کمک کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − پانزده =