کد خبر : 142149
تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 فوریه 2019 - 19:50
-

دستگاه دیپلماسی ما فقط لبخند و محبت‌کردن به دشمنان را بلد است

دستگاه دیپلماسی ما فقط لبخند و محبت‌کردن به دشمنان را بلد است

به گزارش قائم آنلاین، مذاکره یکسال و نیم با دشمنان ملت ایران به‌خصوص امریکا انجام شد و طی این مدت دستگاه دیپلماسی کشورمان سعی کرد در فضای صمیمی و لبخند با طرف‌های مذاکره دوست شود تا شاید آنها به حسن نیت طرف ایرانی ایمان بیاورند، که محصولش شد برجام. اثبات حسن‌نیت به دشمنان، نشانه ضعف

به گزارش قائم آنلاین، مذاکره یکسال و نیم با دشمنان ملت ایران به‌خصوص امریکا انجام شد و طی این مدت دستگاه دیپلماسی کشورمان سعی کرد در فضای صمیمی و لبخند با طرف‌های مذاکره دوست شود تا شاید آنها به حسن نیت طرف ایرانی ایمان بیاورند، که محصولش شد برجام.

اثبات حسن‌نیت به دشمنان، نشانه ضعف است
ایران برای نشان دادن عمق صداقت توأم با ساده‌لوحی دیپلمات ارشدش، به اجرای یک جانبه تمام تعهداتش مبادرت ورزید و طرف‌های مذاکره‌کننده بویژه امریکا زدند زیر میز و بقول آقای صالحی دبه در آوردند. امریکا از برجام خارج شد و اروپائی‌ها هم بیش از ده ماه است که در حال وقت‌کشی و بازی با جمهوری اسلامی و دستگاه بغایت خوش‌بین دیپلماسی آن هستند.

هرچه می‌کنند از جنایت گرفته تا حرف‌های خالی از واقعیت وفاداری نسبت به برجام، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ایران همه اقدام‌های اروپا را غیرچالشی می‌بینند و به روی خود نمی‌آورند.

رانسه حتی از پذیرفتن ایران در نمایشگاه کتاب به‌دلیل تحریم جمهوری اسلامی از سوی امریکا امتناع می‌ورزد و به هواپیمای رئیس جمهور کشورمان در ایتالیا سوخت نمی‌دهند تا تاخیر سرکاریِ ساز و کار مالی و سپس تمسخر و تحقیر کشورمان با ارائه یک سازوکار مسخره فروش نفت در برابر غذا و دارو کار را بجایی برساند که مثل امروز اظهر من‌الشمس شود وادادگی کامل طرف ایرانی.

ضعف برخورد با امریکا، تشویق اروپا به بدعهدی است
حال در چنین شرائط انفعال، می‌توان از قراردادهای چند ده میلیارد دلاری فرانسه، ایتالیا،…، پس از برجام هم سئوال کرد که چه شد ثمرات برجام برای ملت ما که همچنان آقای روحانی وزراء و مسئولان را وادار به دفاع از برجام می‌کند؟!.

اروپائی‌هابه‌خصوص فرانسه به ضدانقلابیون تروریست میدان عمل می‌دهند و قاطعانه از آنها حتی حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کنند و مقامات سیاسی ما خم به ابرو نمی‌آورند و همچنان با تساهل فقط لحن سخن را عوض کرده و دائم اولتیماتوم می‌دهند.

ترحم بر پلنگ تیز دندان،…
همه می‌دانند که تروریست‌های جندالظلم با عملیات مفتضحانه و بزدلان انتحاری و شهادت مظلومانه ۲۷ مجاهد و مدافع حریم امنیت کشورمان، از سوی عربستان، امارات و برخی کشورهای مرتجع منطقه کمک مالی و از ناحیه امریکائی‌ها تسلیح و تجهیز می‌شوند.

در کشورهای اروپایی نیز دارای دفاتر رسمی برای فعالیت علیه ایران اسلامی هستند، واقعاً واکنش دستگاه دیپلماسی‌مان در قبال این حجم از جنایت چه بوده؟. آقای ظریف برنامه سفر به کشورهای مختلف را همچنان پی گرفت و در اثناء این سفرها، این عملیات را محکوم کرد و سربسته برخی کشورها را از ادامه شرارت علیه کشورمان نهی کرد.

آقای رئیس جمهور هم در سفر به روسیه برنامه‌های خود را طبق معمول به انجام رساند و به محکوم کردن این جنایت بسنده کرد و هیچ به کشورهای مسبب اصلی نپرداختند و مشاور ارشد روحانی نیز در توئیتر خود به نوعی جانیان تروریست را از تعقیب و تنبیه معاف کرد.

رئیس جمهور خود قضاوت کند که در کدام کشور واکنش مقام اول اجرایی و دستگاه دیپلماسی او در مواجهه با چنین فاجعه ضدانسانی اینگونه منفعل و بی‌تفاوت عمل می‌کند؟.

حمایت و هدایت غربی‌ها از ترورسیت‌ها شاخ و دم می‌خواهد؟!
همه تروریست‌های جنایتکار در اروپا دارای دفتر و تشکیلات و فعالیت علیه ملت ایران هستند و از آنجا اطلاعیه می‌دهند و از رسانه‌های کشور میزبان علیه ملت ایران استفاده می‌کنند و خودشان نیز در رسانه‌های خود کاملاً آزادند که هر توطئه‌ای علیه کشورمان را به اجراء بگذارند؛ در مقابل باز هم دولت و دستگاه دیپلماسی ما فراتر از انفعال به آنها لبخند می‌زنند و همکاری را از آنان عاجزانه طلب می‌کنند!.

فقدان روحیه انقلابی در برخورد با متجاسران و توهین‌کنندگان اروپایی، آنان را گستاخ‌تر کرده و جای تعجب است که چرا آقای روحانی به وزیر امور خارجه دستور نمی‌دهد سبک و شیوه رفتار و برخورد با دشمنان را عوض کند و خود آقای رئیس جمهور نیز پیش‌تر این تغییرات را در خود بوجود آورد.

با لمپنیزم غرب باید قاطع و استوار بود
البته از رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان که معتقد است واژه‌ای به نام دشمن را در عرصه سیاست نمی‌شناسد و قائل به این مساله نیست بلکه کشورها در تامین منافع ملی با هم تعارض پیدا می‌کنند که در این زمینه باید با هم به تعامل برسند، نباید انتظار بیش از این را داشت و متوقع مبارزه از سوی او با گردنکشان و لمپن‌های جهانی را داشت، البته در حالتی که امریکائی‌ها بصورت نیابتی از طریق تروریست‌های مزدور جوانان غیور و کم‌مانندمان را به خاک و خون می‌کشانند، حال باید از آقایان: روحانی و ظریف سئوال کرد که آیا آنانی که ملت ما را می‌کشند، دشمن ما هستند یا خیر؛ اگر پاسخ مثبت است، باید پرسید که آیا راه مبارزه با دشمنان قداره‌کش اینگونه محافظه‌کارانه باید باشد؟!.

لطفاً آقای رئیس‌جمهور عزت را برای جامعه تعریف کند
اساس سیاست خارجی کشور که بفرموده رهبر معظم انقلاب باید مبتنی بر: عزت، حکمت و مصلحت با رویکرد انقلابی باشد، چه زمانی باید در دستور کار دولت قرار گیرد؟. آیا این‌همه عقب‌نشینی و ندیده و نشنیده‌گرفتن رفتار دشمنان ایران (امریکا و اروپا) بس نیست و منتظر نتائج ویرانگرتر از وضع موجود می‌باشید؟.

آن‌ها دیگر باید چه کنند تا شما آقای روحانی و ظریف باورتان بشود که آنها درصدد نابودی ملت انقلابی کشورمان هستند؟. شما مگر مکلف به صیانت از ملت، انقلاب و منافع و مصالح ایران اسلامی نیستید؟. این‌همه کوتاه آمدن از دفاع در برابر زورگویان به معنی ضعف و از دست دادن اقتدار ملی ایرانیان است و اجازه دادن به دشمنان برای جسارت و گستاخی به ملت ارجمند ایران.

امروز دولت و شخص رئیس جمهور بموازات شعار علیه دشمنان انقلاب اسلامی و وزن‌بخشیدن به شعارهای خود و جلب اعتماد مردم، باید در عمل به وظائف خود در تامین رفاه و امنیت روانی جامعه عمل کنند. مبارزه عملی آقای روحانی با امریکا و اروپا، تلاش برای مقابله با گرانی، که معلول سیاست‌های دولت است، می‌باشد. آنانی که با ناکارآمدی خود موجب کاهش قدرت خرید مردم می‌شوند، نمی‌توانند شعار مبارزه با امریکا را بدهند و این حقیقتی است که مردم در انتخابات باید به آن توجه کنند و عملیات روانی موجب جوزدگی آنان نشود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × پنج =